RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Ви вже ознайомились із результатами дебютного для Чернівців конкурсу "Народний бренд"? Минулого четверга відбулося урочисте вручення відзнак кращим регіональним компаніям. Хто ж здобув заслужену статуетку "Золотої Ніки"? Наприклад, переможцем у номінації "Автошколи" став "ВСТ Автодрайв", зібравши найбільше голосів у своїй категорії та аж на 50% випередивши тих, хто позаду. Чому ж буковинці так активно голосували за цю автошколу, чим вона приваблює потенційних учнів і які умови тут пропонують майбутнім водіям – далі.



Чому "ВСТ Автодрайв" стала "Народним брендом 2021"?


Хто шукав курси водіння у Чернівцях, той неодмінно натрапляв на автошколу ВСТ "Автодрайв". І відома вона не через рекламу чи піар, а завдяки відгукам її учнів, які приємно вражені якістю наданих їм освітніх послуг. Адже ВСТ "Автодрайв" – це насамперед про фахову підготовку водіїв усіх категорій. На базі автошколи можна здобути як ґрунтовні теоретичні знання, так і практичні навики водіння, а після пройденого курсу – отримати дозвіл на керування транспортними засобами – легковими і вантажними автомобілями, мотоциклами, скутерами, автобусами, причепами тощо. Загалом тут можна отримати посвідчення водія таких категорій – А1А, В1В, С1С, D1D, ВЕ, С1Е, СЕ.



Де і як можна навчитися їздити?


ВСТ "Автодрайв" – це мережа автошкіл, до якої входить ще "Автотех", "Автотрейд", "Партнер Авто-Буковина", тому навчатися їздити ви може на базі того закладу, який вам найкраще підходить за розташуванням.

Навчання у цих автошколах є максимально комфортним для всіх, адже набір у групи здійснюється регулярно. Одночасно на курсі може навчатися 10-30 осіб (кількість залежить від ліцензійного обсягу на відповідні категорії). Навчальні аудиторії та майданчики для практичних занять відповідають усім освітнім вимогам і обладнані мультимедійним забезпеченням, тренажерами, технікою, приладдям для тестування та навчальними плакатами.

До навчального процесу в "Автодрайв" взагалі діє індивідуальний підхід – учні самостійно обирають, коли відвідувати теоретичні заняття – вранці чи ввечері, а графік практики узгоджують разом із інструкторами. Уроки водіння здійснюються на сучасних легкових автомобілях Opel Astra, Skoda Fabia, Skoda Octavia, Hyundai Accent, Hyundai I 30 та вантажних автомобілях MAN 14.424, Mercedes Benz 709, а на якій коробці передач навчатися – механічній чи автоматичній, вибирає сам учень. До речі, на період навчання усі слухачі курсу застраховані від нещасних випадків під час занять.



Які бонуси отримують учні ВСТ "Автодрайв"?


У ВСТ "Автодрайв" цінують і поважають своїх учнів, тому стараються створити не лише комфортні навчальні умови, а й тішать приємними бонусами. Так, у всіх автошколах цієї мережі студенти ЧНУ, показавши "Проспілкову id-картку", гарантовано отримають знижку в 350 гривень на послуги. А також у ВСТ "Автодрайв" можна оформити оплату частинами або безвідсоткову розстрочку на період навчання.



Детальніше про специфіку та умови навчання ви можете дізнатися у офісах ВСТ "Автодрайв" за адресами:

1. ВСТ "Автодрайв": Чернівецька область, Чернівецький район, с. Мамаївці, вул. О. Кобилянської, 2-А, ЗНЗ №2
Т.: +38 (098) 10 77 077, +38 (095) 125 99 91
Instagram – @avtshkola_vst_autodrive

2. ТОВ "Партнер Авто-Буковина": м. Чернівці, вул. Головна, 200, корпус Б, оф. 32
Т.: +38 (099) 270 99 93, +38 (097) 913 01 20

3. ВСТ "Автотрейд": м. Чернівці, вул. Кишинівська, 2-А
Т.: +38 (095) 125 99 90, +38 (050) 500 80 59

4. "Автотех": м. Чернівці, вул. Сковороди, 5
Т.: +38 (0372) 55 50 86, +38 (099) 10 26 773, +38 (068) 48 64 680
Редактор: Марія Фернюк
23-12-2021, 12:15
Коментарів 0 Переглядів 2 617

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.