RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Астрологи кажуть, що наступаючий рік потрібно зустрічати у всеозброєнні - ретельно продумувати новорічне меню, дізнаватися, як наряджати ялинку цього року і підбирати святкове вбрання.

УНІАН підкаже, як і в чому зустрічати 2022 рік за знаками Зодіаку, щоб залучити удачу і благополуччя в будинок.



Рік Тигра - в чому зустрічати свято

Овен

Зірки кажуть, що представникам вогняного знака на початку року удачі не чекати, якщо вони вирішать вибрати для себе наряд червоного кольору. Краще спробувати втертися в довіру до тигра і надіти що-небудь чорне з елементами помаранчевого. Більш того, якщо є можливість не брати участі в галасливих гуляннях - зробіть це. Найбільш оптимальний варіант - зустріч Нового року в іншій країні або вдома на самоті - загальна радість і метушня вам ні до чого.

Телець

Консервативний Телець в Новий рік повинен відкрити в собі сутність хижака, для цього ідеально підійде одяг або аксесуари з хутра, шкіри, вовни. Головний колір свята для вас - зелений. Не забудьте про те, що Новий 2022-й рік вам краще зустрічати з сім'єю або коханою людиною - самотність для вас смерті подібна.

Близнюки

Повітряний знак користується прихильністю водяного Тигра, тому Близнюки можуть творити і витворяти майже все, що хочуть. Наряд вибирайте синього або блакитного кольору - в тон символу року. Компанія для зустрічі свята може бути будь-яка, головне - відчувати повну гармонію і задоволення від того, що відбувається.

Рак

Чутливим, але практичним Ракам астрологи радять зустрічати Новий рік біля водойми. Ми думаємо, що суворі реалії сучасного життя в багатоповерхівках дозволяють знайти компроміс і уявити, що ванна з піною - це, свого роду, теж водойма. Зірки натякають, що алкоголь треба виключити зовсім - Тигр не любить дегустаторів, а ось наряд купуйте в блакитних або сріблястих кольорах, віддаючи данину поваги символу року.

Лев

Темпераментні Леви дуже імпонують Тигру, так що в цей Новий рік вам потрібно дістати з шафи все найяскравіше і придумати розкішний образ. "Дорого-багато" - девіз свята для вас. Золотистий, срібний, червоний - ідеальні кольори, блискучі прикраси теж не будуть зайвими. Зустрічати Новий рік можна у великій компанії, навіть якщо люди малознайомі, головне - вчасно знайти затишне місце, щоб загадати бажання.

Діва

Астрологи вважають, що Новий рік 2022 - унікальна можливість для Діви показати, хто тут править балом. Дорогий ресторан, вишукані страви і шикарний зовнішній вигляд - те, що потрібно реалізувати саме вам. Чим більше грошей ви витратите на свято, тим вдаліше складеться рік. Найбільш оптимальний колір сукні - шоколадний, як данина поваги Тигру, здатному залишатися непоміченим в природі.

Терези

Прикраси, які принесуть удачу повітряним знакам Зодіаку зроблені зі скла. Фахівці з астрології вважають, що вам неодмінно варто купити такий аксесуар - прозору дрібничку з тигровим принтом. У приміщенні, де ви будете відзначати Новий рік, має бути багато світла і повітря, так що, краще відмовитися від тісних квартир. Не забудьте вночі вийти на вулицю або балкон і, з'єднавшись зі своєю рідною стихією, загадати бажання.

Скорпіон

На жаль, кінець року для Скорпіонів виявиться вельми стресовим - потрібно буде вирішити багато незавершених справ і підготуватися до свята. Але не переживайте - за пару днів до Нового року ви зможете вдихнути на повні груди. Для того, щоб Тигр протегував вам, вибирайте плаття темного відтінку і зробіть акцент за допомогою дорогих прикрас. При цьому, саме свято краще зустрічати в дорозі або займаючись благодійністю - це хороший спосіб "почистити карму".

Стрілець

Знак вогняної стихії викликає у Тигра недовіру - це і зрозуміло, адже занадто цілеспрямовані і амбітні Стрільці нагадують символу року мисливців. Саме тому представникам знака краще зачаїтися, а наряд підібрати відповідний - кольору "хакі", пісочного або зеленого. Найголовніший заповіт свята - не допустіть наявності алкоголю, інакше Тигр обрушить на вас нещастя на весь майбутній рік.

Козоріг

Раціональні і консервативні Козероги можуть заслужити повагу і підтримку Тигра, якщо згадають минуле. Для цього важливо надягати речі, куплені давно, а краще і зовсім створити образ ретро-ікони. Відзначати Новий рік необхідно в колі сім'ї, причому краще зібрати разом родичів всіх поколінь. І не забувайте про дітей - їх одних вдома залишати в цей день не можна.

Водолій

Астрологи радять повітряним Водоліям стримати запал і перестати бути такими неординарними особистостями хоча б в Новий рік. Одяг допоможе вам в цьому, якщо ви купите наряд синього або блакитного відтінку. Так Тигр зрозуміє, що ви не збираєтеся з ним конкурувати. Відсвяткувати новий життєвий цикл можна в клубі або на вечірці, причому, краще оточити себе людьми винятковими і незвичайно цікавими.

Риби

Найзагадковіший знак Зодіаку в новорічну ніч повинен блищати, але не так, як Лев, а обережніше. Справа в тому, що Тигр дуже любить рибу і добре вміє плавати, тому вам потрібно вибрати наряд і прикраси, які злегка "засліплять" символ року, тоді Риби не стануть його здобиччю. Відзначати саме свято краще в колі сім'ї у власному будинку, квартиру прикрасити виробами з дерева, а близьким купити потрібні подарунки.

Як зустрічати 2022 рік - 5 головних правил

Чорний Водяний тигр - тварина норовлива, тому кожному з нас необхідно бути чемними по відношенню до нього. Астрологи поділилися п'ятьма секретами, знання яких допоможе вам зустріти Новий рік правильно:

приготуйте різні страви, особливо - м'ясні;

будьте рішучими, погоджуйтеся на зміни;

акуратно поводьтеся з вогнем - водяний Тигр його боїться;

приберіть символіку минулого року;

обов'язково купіть м'яку іграшку або ялинкова прикраса у вигляді Тигра.

Пам'ятайте про те, що Тигр - активний хижак, якому невідомий страх. Так що, якщо вам запропонують відзначити новорічні свята яскраво - не відмовляйтеся. Кидайте собі виклик і отримуйте всілякі емоції, тоді наступні 365 днів будуть для вас неймовірно щасливими.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
17-12-2021, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 1 016

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.