Святкові салати без шкоди фігурі: рецепт смачного домашнього майонезу

новини
1 073
0

Зовсім скоро новорічні свята - а це означає, що без майонезних салатиків точно не обійдеться. Чи можна зробити їх корисними, але так, щоб смак залишився колишнім? Звичайно! Можна зробити навіть ще смачніше.

Дієтолог Наталія Макієнко поділилася в Instagram рецептом дуже смачного і корисного домашнього майонезу.

На 3-4 порції нам знадобиться:

яйце - 1 шт

гірчиця - 1 ст. л.

нерафінована оливкова олія - 40-50 мл

лимонний сік - 1 ч. л.

яблучний оцет - 1 ч. л.

каперси - 1 ст. л.

сіль, перець за смаком

Готувати:

1.Відварюємо яйце до готовності. Охолоджуємо, чистимо і розминаємо виделкою в пюре.

2. Додаємо до яйця лимонний сік, масло, оцет, гірчицю і каперси - збиваємо до однорідної консистенції (краще блендером).

3. Додаємо сіль і перець, перемішуємо - готово.

Домашній майонез - це просто, швидко і корисно. Він зробить ваші страви на святковому столі ще смачніше, але при цьому вам не доведеться обмежувати себе і відмовлятися від улюблених салатів.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.