RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Астрологічний прогноз на 16 грудня 2021 розповість, кому зі знаків варто уникати нових знайомств, а кому пробачити своїх кривдників.

Про це пише Главред.



Гороскоп на завтра - Овен

У цей день Овни повинні розібратися в своїх справжніх бажаннях. Не варто прислухатися до порад оточуючих, довіряйте своєму внутрішньому голосу. Інтуїція допоможе знайти відповіді на питання, які давно вас турбують. Настрій Овнів може бути вельми сентиментальним, проте не намагайтеся повернути минуле.

Гороскоп на завтра - Тілець

Спокій і впевненість у власних силах допомагають Тільцям показати себе з кращого боку там, де інші можуть втратити самовладання. Хороший день для початку нового великого проекту, зірки обіцяють удачу в таких починаннях. У відносинах з близькими людьми будьте готові йти на компроміси, це допоможе досягти взаєморозуміння і зміцнити зв'язок.

Гороскоп на завтра - Близнюки

Близнюкам в четвер слід з обережністю поставитися до малознайомих людей. Підвищується ймовірність обману і того, що хтось може скористатися вашою довірливістю в корисливих цілях. У роботі важливо розраховувати тільки на власні сили. Не найкращий день для переговорів і укладення угод, однак, якщо вони відбудуться, потрібно бути гранично уважними.

Гороскоп на завтра - Рак

У цей день для Раків важливо розставити пріоритети і визначитися з цілями на майбутнє. Потрібно зрозуміти свої справжні бажання, щоб вони почали втілюватися в життя. Добре продумані заплановані зміни будуть кращими, ніж спонтанні рішення. Не варто вплутуватися в ризикові заходи і сумнівні авантюри.

Гороскоп на завтра - Лев

Левам варто з обережністю ставитися до нових знайомств. Ви ризикуєте довіритися людині, яка, перш за все, буде переслідувати власні інтереси. Це може обернутися великими втратами і неприємностями. Не виключено, що вам вдасться укласти вигідну угоду або підписати контракт. У професійній діяльності Левів можуть чекати раптові зміни.

Гороскоп на завтра - Діва

У четвер Дівам варто уникати швидких імпульсивних рішень. Поспішні висновки ні до чого доброго не приведуть, а вам доведеться витратити багато часу на виправлення помилок. Є ризик великих втрат, тому не варто підписувати важливі документи і вирішувати питання стосовно грошей. В особистому житті сприятливий час для нових знайомств і початку відносин.

Гороскоп на завтра - Терези

У цей день зірки радять Терезам довести до кінця всі розпочаті справи, не відкладаючи їх в довгий ящик. Інакше вже в недалекому майбутньому всі невиконані справи доставлять вам масу неприємностей і клопоту. Сьогодні Терези ризикують переоцінити свої можливості - не варто давати обіцянки, вони можуть виявитися "непідйомними". З'явиться можливість непогано заробити і поліпшити свій матеріальний добробут. Можливо, про себе нагадають ваші давні недруги.

Гороскоп на завтра - Скорпіон

Для Скорпіонів важливо підтримувати хороші відносини з людьми не тільки з найближчого оточення, а й однодумцями, які не раз надавали вам допомогу. Сприятливий день для того, щоб помиритися з дорогими серцю людьми і пробачити заздрісників. Цей день буде пов'язаний із завершенням певного етапу в житті - розставання, зміна роботи або обрив зв'язків, які себе зжили.

Гороскоп на завтра - Стрілець

Необачні необдумані вчинки і поспішні рішення можуть привести до поразки у всіх сферах життя. В особистому житті можливі приємні зміни - ви можете закохатися з першого погляду. Проявіть ініціативу і зізнайтеся людині в своїх почуттях – цей роман буде незабутнім.

Гороскоп на завтра - Козеріг

Четвер для Козерогів стає днем нових починань. Сьогодні ви можете спробувати незвичайне хобі або заняття або почати навчання чомусь новому. Можуть проявитися перші наслідки недавно прийнятих рішень. Не виключені деякі фінансові труднощі. Варто утриматися від покупок, особливо в кредит.

Гороскоп на завтра - Водолій

Сприятливий день для колективної роботи. Спільними зусиллями можна досягти максимальних результатів. У цей день муза літає десь поруч - якщо постаратися, можна знайти в собі неймовірний творчий потенціал. Ретельно перевіряйте будь-яку інформацію, і безжально відкидайте непотрібне.

Гороскоп на завтра - Риби

У четвер посилюється енергія оновлення. Хороший день, щоб позбутися від непотрібного мотлоху і навести порядок як навколо себе, так і всередині, розклавши думки і почуття по поличках. Не поспішайте витрачати гроші, не виключено, що вони незабаром знадобляться вам для чогось важливого.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
16-12-2021, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 137

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Під час майстеркласу учасники спочатку робили 3D-фігурку у додатку на комп'ютері, згодом її друкували


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.