RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

А ви вже відчуваєте наближення новорічно-різдвяних свят? Як правило, початок грудня – час для придбання подарунків рідним та, звичайно, пора складати святкове меню. Яким би екстравагантним воно не було, на столі все одно буде м’ясна нарізка та якась соковита печеня. І головне питання, яке турбує всіх господинь, – де можна буде придбати якісні свіжі ковбаси та інші вироби зі свинини, курятини чи яловичини. А й справді, якщо звичайними продуктами можна запастися заздалегідь, то із м’ясними така схема не спрацює, їх треба купувати напередодні свят. Та чи свіжими вони будуть? І чи не натрапите ви на соєвий продукт, який ковбасою навіть не пахне? Щоб таких неприємностей не сталося, краще купувати м’ясну продукцію від перевіреного виробника. І бажано від регіонального, який щодня, а не раз в тиждень чи навіть у два, доставляє свіжу продукцію на прилавки магазинів. Ви знаєте такого постачальника? Настав час із ним познайомитись! ДП "М’ясо Буковини" от уже 23 роки із дня у день задовольняє смакові рецептори своїх клієнтів та виправдовує їхню довіру, пропонуючи справді добрі ковбаси, безпечні сосиски, які не страшно давати дітям, та інші вироби із м’яса. Як же розвивалося це підприємство, чим зумовлена якість продукції, яку там виготовляють та як вдається так довго тримати високу марку на ринку, ми розпитали у генеральної директорки ДП "М’ясо Буковини" Ірини Вікторівни ШКУМАТОВОЇ.



– Майже чверть століття на ринку – це чималий досвід, і щоб завоювати авторитет, мабуть, підприємству довелося багато чого пройти. Розкажіть, будь ласка, як же розвивалося підприємство?


– ДП "М’ясо Буковини" – це справді виробництво з непростою історією. Нам ніколи нічого не падало з неба, все доводилося здобувати чесною працею. Але якби не наполегливість, то сьогодні це не було б одне із найбільших і найвідоміших у Чернівецькій області м’ясопереробних підприємств. Якщо заглиблюватися в історію бренду, то виник він ще в 1999 році. Так, це був дуже нестабільний час для початку бізнесу, як і кризи, які траплялися на шляху, але бажання зробити щось дійсно вартісне перемогло. Звичайно, розпочинали із невеликих обсягів, із простішою, ніж сьогодні, технікою, і навіть з меншими планами. З кожним роком кількість споживачів, яким дійсно полюбився продукт ДП "М’ясо Буковини", все збільшувалася, а це означало, що ми все робимо правильно. Так і з’являлася потреба – розширювати виробництво, модернізувати обладнання, удосконалювати автопарк і, звичайно, ще ретельніше стежити за якістю. Хоч генеральним директором ДП "М’ясо Буковини" я стала не так і давно, але тішуся, що мені вдається зберегти те, над чим тривалий час працювали Володимир та Олександр ШКУМАТОВІ. Пам’ять про них не дозволяє нікому розслаблятися, а навпаки – мотивує з кожним днем ставати ще кращими.



– Наскільки масштабним є ваше виробництво сьогодні?


Загалом робота ДП "М’ясо Буковини" – це насамперед про якість і точно не про кількість. Але і не скажу, що у нашій сфері цифри не мають ніякого значення. Ми, звичайно, збільшуємо свої показники, але не просто в арифметичній прогресії, а логічно і закономірно. Наприклад, зараз ДП "М’ясо Буковини" пропонує покупцям уже більше ста видів м’ясних виробів – це і різні ковбаси, і сосиски, і шинка, і балик, і м’ясні рулети, і грудинка, і сало, і сальтисон та й інші вироби зі свинини, курятини чи яловичини. До нашого розширення можна і віднеси модернізацію обладнання – минулого року ми придбали нову пакувальну лінію, кліпсатор, сучасний пакувально-вакуумний апарат, оновлено автопарк. Що стосується величини колективу, то у нас працює більше двох сотень спеціалістів різних напрямків. Також показним масштабування я вважаю і географію нашої присутності. Так, ринок Чернівецької області ми охопили уже стовідсотково, активно співпрацюємо із представниками у Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій та Львівських областях.



– А поділіться секретом зі споживачами, чим зумовлена якість продукції ДП "М’ясо Буковини"?


Тут навіть нічого придумувати, наш секрет простий, але тим не менш ефективний. Якість продукції ДП "М’ясо Буковини" зумовлена натуральністю сировини, відсутністю харчових добавок, барвників та інших штучних інгредієнтів. Тепер ми навіть стараємося виготовляти м’ясні вироби здебільшого у натуральній оболонці. Продукція підприємства – справжня, і саме тому вона смачна, корисна і безпечна. Останній аспект є дуже важливим, адже ковбаси і сосиски нашого виробництва їдять не лише дорослі, а й діти. Тому із якістю жартувати ми не можемо.



Часто конкуренти закидають, що ціна на продукцію ДП "М’ясо Буковини" завищена. Хоча це не так: оскільки наші вироби виконані лише із натуральної сировини, вони не можуть коштувати дешевше, як м’ясо. Тому коли ви бачите, що кілограм ковбаси коштує менше, ніж кілограм свинини, треба розуміти, що вона містить ще й інші складники та домішки. На нашому підприємстві за усі 23 роки роботи ще ні разу не прозвучала ідея здешевити продукцію, бо у такому випадку доведеться поступитися якістю. А "М’ясо Буковини" – це про традицію виробництва. Ми принципово не відходимо від оригінальних рецептур і калькуляцій, розроблених кращими технологами. Усе має бути чітко і перевірено.

Важливо й те, що наші цехи, приміщення і виробництво загалом відповідають усім європейським вимогам, санітарно-гігієнічним нормам, державним стандартам та технічним умовам. І саме прискіпливий контроль до усіх етапів роботи, дотримання інструкцій та чесність допомагають нам досягати бажаних результатів.



– Як підприємству вдається щодня доставляти продукцію по області?


Мета підприємства ще від часів його заснування – аби споживачі кожного ранку отримували свіжий продукт. Ми дуже довго відточували логістику та службу доставки загалом. Сьогодні "М’ясо Буковини" може похвалитися своїм потужним автопарком, який формують сучасні транспортні засоби з холодильниками та іншими зручностями для транспортування м’ясних виробів. Ми працюємо з любов’ю для тих, хто нас обирає і кому смакують наші вироби. А кому ж не смакує смачна, свіжа і справжня продукція?!

Адреса: Чернівецька обл., Новоселицький р-н,
м. Новоселиця, вул. Промислова, 2
Т.: 03733 20534

Site: www.miasobukoviny.biz/
Instagram: dp_miaso_bukovinu
Facebook: miasobukoviny
10-12-2021, 17:20
Коментарів 0 Переглядів 1 726

Теги -

На опублікованих фото видно, що дерево вирвало із корінням.
Заразність "Омікрона" вища за інші штами
З кожним днем зростає завантаженість ліжок з киснем
• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Вибухом пошкоджено вікна двох суміжних квартир та двері в під'їзді


«Маю юридичну освіту, а працюю в Польщі» Блог Анни Семьонової
Що ж наші заробітчани думають про політичну ситуацію в Україні
А де ж батько нації? Блог Ярослава Волощука
Події у Казахстані викликають дуже багато запитань
«Не видно просвіту…» Блог Надії Будної
На зупинці громадського транспорту люди обговорюють одну з найболючіших тем – плату за комунальні послуги.
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
Буковинці Москаль і Мазурашу влаштували словесну перепалку через черевики, в яких "слуга народу" прийшов на прямий ефір телеканалу Ахметова.

Чого досягнуто цією крутою командою за попередній рік, якими перемогами він був багатий і що нового тут з’явилося у 2021-му – далі.

"АТБ" допомагає привітати дітей-сиріт із прифронтових регіонів України.

Про команду цих крутих фахівців ми уже неодноразово писали, але для тих, хто досі про них не чув або саме шукає надійних спеціалістів, яким не страшно довірити своє майно, ще раз коротко розповімо про їхню роботу.

Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? - розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.

Як має смакувати класичне якісне європейське експортне пиво?

Якщо ви досі не знаєте, де можна смачно, ситно і безпечно перекусити на околиці Чернівців, то спішимо повідомити що нещодавно відбулося відкриття кафе "Автостоп"
• Теги