RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » «Наша мета – аби споживачі кожного ранку отримували свіжий продукт»: у чому секрет якості ковбас, сосисок та інших виробів ДП «М’ясо Буковини»?*

* На правах реклами

А ви вже відчуваєте наближення новорічно-різдвяних свят? Як правило, початок грудня – час для придбання подарунків рідним та, звичайно, пора складати святкове меню. Яким би екстравагантним воно не було, на столі все одно буде м’ясна нарізка та якась соковита печеня. І головне питання, яке турбує всіх господинь, – де можна буде придбати якісні свіжі ковбаси та інші вироби зі свинини, курятини чи яловичини. А й справді, якщо звичайними продуктами можна запастися заздалегідь, то із м’ясними така схема не спрацює, їх треба купувати напередодні свят. Та чи свіжими вони будуть? І чи не натрапите ви на соєвий продукт, який ковбасою навіть не пахне? Щоб таких неприємностей не сталося, краще купувати м’ясну продукцію від перевіреного виробника. І бажано від регіонального, який щодня, а не раз в тиждень чи навіть у два, доставляє свіжу продукцію на прилавки магазинів. Ви знаєте такого постачальника? Настав час із ним познайомитись! ДП "М’ясо Буковини" от уже 23 роки із дня у день задовольняє смакові рецептори своїх клієнтів та виправдовує їхню довіру, пропонуючи справді добрі ковбаси, безпечні сосиски, які не страшно давати дітям, та інші вироби із м’яса. Як же розвивалося це підприємство, чим зумовлена якість продукції, яку там виготовляють та як вдається так довго тримати високу марку на ринку, ми розпитали у генеральної директорки ДП "М’ясо Буковини" Ірини Вікторівни ШКУМАТОВОЇ.



– Майже чверть століття на ринку – це чималий досвід, і щоб завоювати авторитет, мабуть, підприємству довелося багато чого пройти. Розкажіть, будь ласка, як же розвивалося підприємство?


– ДП "М’ясо Буковини" – це справді виробництво з непростою історією. Нам ніколи нічого не падало з неба, все доводилося здобувати чесною працею. Але якби не наполегливість, то сьогодні це не було б одне із найбільших і найвідоміших у Чернівецькій області м’ясопереробних підприємств. Якщо заглиблюватися в історію бренду, то виник він ще в 1999 році. Так, це був дуже нестабільний час для початку бізнесу, як і кризи, які траплялися на шляху, але бажання зробити щось дійсно вартісне перемогло. Звичайно, розпочинали із невеликих обсягів, із простішою, ніж сьогодні, технікою, і навіть з меншими планами. З кожним роком кількість споживачів, яким дійсно полюбився продукт ДП "М’ясо Буковини", все збільшувалася, а це означало, що ми все робимо правильно. Так і з’являлася потреба – розширювати виробництво, модернізувати обладнання, удосконалювати автопарк і, звичайно, ще ретельніше стежити за якістю. Хоч генеральним директором ДП "М’ясо Буковини" я стала не так і давно, але тішуся, що мені вдається зберегти те, над чим тривалий час працювали Володимир та Олександр ШКУМАТОВІ. Пам’ять про них не дозволяє нікому розслаблятися, а навпаки – мотивує з кожним днем ставати ще кращими.



– Наскільки масштабним є ваше виробництво сьогодні?


Загалом робота ДП "М’ясо Буковини" – це насамперед про якість і точно не про кількість. Але і не скажу, що у нашій сфері цифри не мають ніякого значення. Ми, звичайно, збільшуємо свої показники, але не просто в арифметичній прогресії, а логічно і закономірно. Наприклад, зараз ДП "М’ясо Буковини" пропонує покупцям уже більше ста видів м’ясних виробів – це і різні ковбаси, і сосиски, і шинка, і балик, і м’ясні рулети, і грудинка, і сало, і сальтисон та й інші вироби зі свинини, курятини чи яловичини. До нашого розширення можна і віднеси модернізацію обладнання – минулого року ми придбали нову пакувальну лінію, кліпсатор, сучасний пакувально-вакуумний апарат, оновлено автопарк. Що стосується величини колективу, то у нас працює більше двох сотень спеціалістів різних напрямків. Також показним масштабування я вважаю і географію нашої присутності. Так, ринок Чернівецької області ми охопили уже стовідсотково, активно співпрацюємо із представниками у Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій та Львівських областях.



– А поділіться секретом зі споживачами, чим зумовлена якість продукції ДП "М’ясо Буковини"?


Тут навіть нічого придумувати, наш секрет простий, але тим не менш ефективний. Якість продукції ДП "М’ясо Буковини" зумовлена натуральністю сировини, відсутністю харчових добавок, барвників та інших штучних інгредієнтів. Тепер ми навіть стараємося виготовляти м’ясні вироби здебільшого у натуральній оболонці. Продукція підприємства – справжня, і саме тому вона смачна, корисна і безпечна. Останній аспект є дуже важливим, адже ковбаси і сосиски нашого виробництва їдять не лише дорослі, а й діти. Тому із якістю жартувати ми не можемо.



Часто конкуренти закидають, що ціна на продукцію ДП "М’ясо Буковини" завищена. Хоча це не так: оскільки наші вироби виконані лише із натуральної сировини, вони не можуть коштувати дешевше, як м’ясо. Тому коли ви бачите, що кілограм ковбаси коштує менше, ніж кілограм свинини, треба розуміти, що вона містить ще й інші складники та домішки. На нашому підприємстві за усі 23 роки роботи ще ні разу не прозвучала ідея здешевити продукцію, бо у такому випадку доведеться поступитися якістю. А "М’ясо Буковини" – це про традицію виробництва. Ми принципово не відходимо від оригінальних рецептур і калькуляцій, розроблених кращими технологами. Усе має бути чітко і перевірено.

Важливо й те, що наші цехи, приміщення і виробництво загалом відповідають усім європейським вимогам, санітарно-гігієнічним нормам, державним стандартам та технічним умовам. І саме прискіпливий контроль до усіх етапів роботи, дотримання інструкцій та чесність допомагають нам досягати бажаних результатів.



– Як підприємству вдається щодня доставляти продукцію по області?


Мета підприємства ще від часів його заснування – аби споживачі кожного ранку отримували свіжий продукт. Ми дуже довго відточували логістику та службу доставки загалом. Сьогодні "М’ясо Буковини" може похвалитися своїм потужним автопарком, який формують сучасні транспортні засоби з холодильниками та іншими зручностями для транспортування м’ясних виробів. Ми працюємо з любов’ю для тих, хто нас обирає і кому смакують наші вироби. А кому ж не смакує смачна, свіжа і справжня продукція?!

Адреса: Чернівецька обл., Новоселицький р-н,
м. Новоселиця, вул. Промислова, 2
Т.: 03733 20534

Site: www.miasobukoviny.biz/
Instagram: dp_miaso_bukovinu
Facebook: miasobukoviny
Редактор: Марія Фернюк
10-12-2021, 17:20
Коментарів 0 Переглядів 2 839

Теги -
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти

На мітинг-реквієм прийшло чимало містян
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.