RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Передноворічна метушня - це завжди хвилююче, хоч і енерговитратно. Жителі нашої країни вже зараз починають готуватися, записуватися до стиліста на новорічний макіяж, підбирати манікюр і дізнаватися, у чому зустрічати Новий рік 2022.

Ми не випускаємо з уваги ще один важливий аспект свята і розповідаємо, що купити в подарунок близьким.



Які подарунки люблять Діви, Тельці і Козероги

Представники земних знаків Зодіаку - матеріалісти, які в презентах найбільше цінують практичність. Так що, готуючи сюрприз на Новий рік, відштовхуйтеся від гороскопу людини.

Тільцю можна купити красиву статуетку, який-небудь предмет інтер'єру або інструмент для хобі. Будьте впевнені - Телець зрадіє, якщо зможе користуватися вашим подарунком довго.

Діва теж не відрізняються зайвою мрійливістю або емоційністю, тому зупинитися краще на красивій білизні, рідкісній книзі або сучасному гаджеті.

Козероги - люди, які люблять бути одні, цінують спокій і тишу більше, ніж галасливі компанії. Саме для них як не можна до речі підійдуть максимально раціональні подарунки - анти ударний годинник, новий телефон або набір настільних ігор.

Подарунки для Левів, Овнів і Стрільців

Вогняні учасники зодіакального кола - це темпераментні, яскраві і харизматичні люди. Їх імпульсивність завжди слідує перед думками, як і дії. Всидіти на місці їм складно, так що, і подарунок повинен бути відповідний.

Самозакоханий і пристрасний Лев зрадіє, якщо ви піднесете йому що-небудь розкішне: дороге взуття або плаття, косметичний засіб класу "люкс" або навіть портрет, написаний на замовлення.

Овен теж не проти опинитися в рейтингу найбільш блискучих знаків Зодіаку, тому подумайте над тим, щоб придбати своїй близькій людині набір дорогої косметики або вишукані парфуми. До речі, гроші для Овнів - найкращий подарунок, тому що їм їх завжди мало.

Стрільці, як авантюристи, мрійники і творчі особистості, не зможуть втриматися від сліз радості, якщо в новорічну ніч отримають книгу улюбленого письменника, рідкісну прикрасу або незвичайний сувенір з іншої країни.

Що подарувати друзям Водоліям, Близнюкам або Терезам

Повітряна - це мрійливість, мінливість і вітряність. Такі якості характеру не роблять представників зодіакального кола поганими людьми, просто варто це враховувати не тільки в житті, але і в момент вибору подарунка.

Таким чином Близнюки будуть приємно здивовані, якщо ви подаруєте їм квиток в "країну мрій", незабутню подорож або сучасний гаджет. Вони люблять пізнавати нове і чогось вчитися, навіть не виходячи з дому.

Водолії, як еталон одного з найбільш невловимих знаків Зодіаку, високо цінують тренди і актуальність. Саме тому купити для них подарунок не складе труднощів - подивіться, чим цікавиться ваша кохана людина і купіть те, що зараз на піку затребуваності.

Терези - завзяті тусовщики і непосиди, при цьому, люблять унікальні і дорогі речі. Так що, тонкий аромат парфуму, квиток на концерт улюбленої групи або вечерю в дорогому ресторані - ваш варіант.

Подарунки для Раків, Риб і Скорпіонів

Водні знаки чутливі і одночасно практичні. Вони майже ніколи не показують своїх емоцій, відомі своїм потайним характером, через що багато хто думає, що вони складні люди. Насправді, це не так, просто потрібно відшукати ключик до їхнього серця.

Наприклад, Раки будуть щасливі пляшці хорошого вина, красивому вбранню або ретро-прикрасі. Так вони зрозуміють, що ви не діяли "на авось", а вибирали подарунок індивідуально.

Скорпіон, навпаки, людина, якій догодити непросто, але ви не здавайтеся: купіть річ-трансформер, якої ні у кого немає. Це може бути брелок-ліхтарик, двостороння куртка або сучасний гаджет з мільйоном корисних функцій. Крім того, Скорпіони - вельми загадкові натури, яких хвилює взагалі все незвичайне, тому, якщо ви досить близькі для сексуальних експериментів - можете реалізувати фантазії коханої людини в Новий рік і подарувати їй незабутні відчуття.

Риби - найспокійніший, але, в той же час, незвичайний знак Зодіаку. Порадувати їх можна містичними подарунками з ухилом на загадку - карти Таро, книга про життя інших народів або цивілізацій, ароматизовані свічки і навіть атрибути для медитації. Взагалі, Риби будуть щасливі, якщо ви просто проведете час по-сімейному - в буденній метушні така можливість видається рідко, а тому цінується вище матеріальних благ.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
2-12-2021, 01:10
Коментарів 0 Переглядів 1 011

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.