RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Гороскоп Таро на грудень 2021 для всіх знаків Зодіаку розповість, кому варто побоюватися конфліктів, а кому наважуватися на кардинальні зміни.

Про це пише Главред.



Гороскоп Таро на грудень 2021 - Овен

Карта місяця: Четвірка пентаклей

У першому місяці зими Овни будуть схильні до нападів ревнощів частіше звичайного. Причому об'єктами цього спопеляючого почуття може стати не тільки партнер, але і члени сім'ї, друзі або родичі. Доведеться Овнам поборотися і з заздрістю, яка може доставити масу проблем. У професійній діяльності можливий стрибок і підвищення по службі.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Тілець

Карта місяця: Двійка жезлів

У грудні надзвичайна впертість Тільців спонукатиме їх прагнути зайняти лідерські позиції в своєму оточенні. Таке завзяте прагнення до контролю може стати причиною образ і сварок з близькими людьми. В особистих відносинах можливе деяке охолодження почуттів. Для того, щоб відновити баланс, потрібно емоційно відпочити, уникаючи стресів і хвилювань.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Близнюки

Карта місяця: Жриця

Останній місяць року пророкує Близнюкам серйозні зміни. Можливо, ви переглянете свої погляди на життя або зважитеся кардинальні зміни. Вдалий збіг обставин допоможе вам вирішити давню проблему або знайти відповідь на питання. Цей місяць стане періодом, коли ви придбаєте безцінний досвід. Не виключена поява таємного шанувальника у вашому житті.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Рак

Карта місяця: Паж мечів

Карти радять Ракам в цьому місяці не поспішати приймати рішення. Необдумані вчинки і квапливість може привести до серйозних наслідків і погіршити ситуацію. Тримайтеся подалі від конфліктів і вже тим більше не провокуйте їх. На роботі дуже важливо стежити за сказаним.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Лев

Карта місяця: Жрець

Для Левів грудень стане місяцем, коли можна наважуватися на кардинальні зміни . Такі серйозні рішення як укладення шлюбу, переїзд або зміна місця роботи обов'язково увінчаються успіхом. Прислухайтеся до підказок інтуїції, у вас вона працює чудово. Карти обіцяють Левам успіх у творчості і приємні перемоги на любовному фронті.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Діва

Карта місяця: Закоханий

У грудні Дівам належить зробити непростий вибір між минулим і майбутнім. Прийняте вами рішення зробить сильний вплив на ваше подальше життя. Карта несе в собі позитивне значення, тому рішення, яке здається помилковим, може бути найбільш вірним.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Терези

Карта місяця: Сімка кубків

Такий розклад може свідчити про те, що допущені помилки можуть мати серйозні наслідки, про які вам доведеться пошкодувати. Будьте уважні до свого здоров'я, можливі недуги, особливо у тих, хто любить розслабитися за келихом спиртного. Не варто відмовлятися від допомоги близьких людей.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Скорпіон

Карта місяця: Сімка пентаклей

Ця карта говорить про те, що всі докладені вами зусилля обов'язково окупляться і принесуть свої плоди. Потрібно просто не квапити події і запастися терпінням. Ваша кар'єра буде стабільно розвиватися, можливо не тими темпами на які ви розраховували. Не варто братися за нові починання і йти на ризик.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Стрілець

Карта місяця: Паж жезлів

У грудні Стрільцям варто очікувати вигідних і привабливих пропозицій. У цьому місяці у вас посилиться жага пригод і яскравих емоцій. Не виключено, що цей період подарує вам любовну авантюру або незабутню романтичну пригоду.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Козеріг

Карта місяця: Маг

У грудні Козероги можуть відчути небувалий приплив енергії. Це дозволить вам з ентузіазмом виконувати навіть найскладніші завдання. Ви зможете управляти відразу декількома справами і успішно їх контролювати. Грудень благоволить здійсненню навіть найсміливіших планів.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Водолій

Карта місяця: Вісімка жезлів

В останній місяць року у Водоліїв є всі шанси зловити удачу за хвіст. Везіння буде ходити за вами по п'ятах і важливо правильно розпорядитися цим подарунком долі. Особисті відносини стануть тихою гаванню, де панує спокій і взаєморозуміння. Вийде також налагодити відносини з батьками і помиритися з людьми, з якими у вас були розбіжності.

Гороскоп Таро на грудень 2021 - Риби

Карта місяця: П'ятірка пентаклей

Грудень стане не найпростішим місяцем для Риб. Не виключені великі збитки, які стануть потрясінням для вашого бюджету. Тривога і хвилювання за майбутнє може охопити представників знака і навіяти депресивні думки. Відносини з коханими і родичами будуть досить напруженими. Єдине, що може порадувати – бездоганний стан здоров'я.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
2-12-2021, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 15 596

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.