RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Зимові місяці – найкращий для час відпочинку в горах. Засніжені трампліни для катання на лижах і санках, СПА, чани, екскурсії, неймовірні краєвиди та цікаві розваги – це лише маленька частинка того, чим зустрічають Карпати своїх відвідувачів. І єдине питання, яке виникає у підготовці до такого вікенду – яке ж місце для відпочинку обрати. Щоб допомогти вам визначитися, куди податися на вихідні, ми підготували підбірку туристичних комплексів і баз відпочинку, які чудово підходять для зимової мінівідпустки!



Гірськолижно-туристичний комплекс "Мигово"


Чернівецька обл., Вижницький р-н, с. Мигове
(за 60 км від обласного центру)
www.migovo.com.ua
Instagram: migovo_tourist_complex
Facebook: skimigovo
Т.: +38 67 372 43 04, +38 050 683 58 18




Гірськолижно-туристичний комплекс "Мигово" – курорт у Карпатах, який пропонує активний відпочинок для всієї родини протягом усього року!
Комплекс розташований на висоті 500 м над рівнем моря, біля підніжжя мальовничих Буковинських Карпат. Мальовнича природа гір, неповторний буковинський колорит, комфортабельні готелі, смачна українська, європейська, гуцульська кухня та безліч видів розваг створюють найкращі умови для відпочинку. Комплекс підійде для любителів активного та спокійного сімейного відпочинку.

Проживання


- готельний комплекс "Саторі"
- готельний комплекс "Гірський Світанок"
- готельний комплекс "Карпатська Вежа"
- готельний комплекс "Норіс"
- хостел (на 10 ліжкомісць)
Номерний фонд до 300 місць.



Харчування


- ресторанний комплекс "Гетьман"
- їдальня "Швидко"
- піцерія
- ресторан "Карпатська Вежа"
- ресторан "Колиба"
- кафе-бар "Шашлична хата"
- ресторан "Trembita-hall"
- нічний клуб "Hardwood"
- вуличні кафе.



Послуги


- гірськолижні спуски 1300 м, 1100 м та 600 м, гірськолижна школа, сноутюби, льодовий майданчик, прокат лижного спорядження, крісельний підйомник (екскурсійний 1500 метрів)
- настільний теніс, тенісний корт, більярд, боулінг
- мотузковий парк, тир, скеледром, спортивний зал (тренажерний зал)
- прокат квадроциклів, велопрокат, кінні прогулянки, можливість організації піших та виїзних екскурсій
- басейни під відкритим небом та закриті басейни в сауні, карпатські чани
- 2 конференц-зали (за попереднім замовленням)
- безкоштовний Wi-Fi, парковки, дитячі кімнати
- альтанки, мангали та інші послуги
- медпункт, магазин сувенірів.



Котеджний комплекс "ОЗОН"


Чернівецька область, Вижницький р-н, с. Мигово
ozone.cv.ua
Instagram: o3_zone_
Ozone@gmail.com
+38 (050) 586 46 90, Володимир




Котеджний комплекс "ОЗОН" пропонує незабутній відпочинок в затишній атмосфері серед мальовничих краєвидів українських Карпат
Комплекс розташований на першій лінії навпроти гірськолижного спуску, і любителям зимового спорту не потрібно буде витрачати час на добирання до місця призначення.

Проживання


4 окремі затишні кімнати з мальовничим краєвидом на гірськолижні спуски, двоспальними ліжками, телевізорами, двома сучасними ванними кімнатами, комфортною приймальнею.



Харчування


На першому поверсі розташовані кухня й вітальня, де ви разом з компанією або сім’єю можете відпочити і забути за всі проблеми. Тут ви можете приготувати свої улюблені страви самостійно або замовити щось із гуцульської кухні.



Послуги


- катання на лижах, санках, сноутюбах а також зимове сафарі на квадроциклах взимку;
- подорожі на джипах бездоріжжям, велопрогулянки і прогулянки на квадроциклах влітку;
- зона відпочинку у дворі з альтанкою і мангалом;
- вільний доступ до інтернету;
- закрита територія з місцем для паркування.



Котеджний комплекс "Карпати Мигово"


Чернівецька обл., Вижницький р-н, с. Мигове, вул. Буковинська, 178
+38 066 887 3000
+38 096 887 3000
reserved@krmigovo.com.ua
karpaty-migovo.com.ua
Instagram: krmigovo


Зимовий відпочинок – лише у Карпатах! Куди податися на вихідні чи у свята з рідними і друзями?*


Котеджний комплекс "Карпати" Мигово – ідеальне місце для сімейного відпочинку як взимку, так і влітку. Тут є все, щоб провести weekend в горах незабутньо. SPA-зона, де є критий басейн, що підігрівається, джакузі європейського рівня, оснащені сучасними гідромасажними установками, дві сауни – фінська та російська для любителів гарно пропаритись. А родзинка комплексу – це турецький хамам. Де в горах ви його зустрічали?!

Готель ідеально підходить для тих, хто мріє відпочити в Карпатах з басейном, і повністю задовольнить запити туристів, які шукають готель із сауною. Крім цього, на території є Гуцульський Чан на компанію та Карпатська Купіль, які взимку обов’язково повинен відвідати кожен турист для оздоровлення та прибавлення сил. Звичайно ж, найголовніше в комплексі – це комфортні та затишні номери з прекрасним виглядом на гори. "Карпати" Мигово – місце куди хочеться повертатися знову і знову за новими силами та натхненням.

Проживання


Комплекс "Карпати Мигово" – це готель у горах, який має у своєму розпорядженні 4 будинки сімейного фонду і 4 будинки номерного фонду, в яких знаходиться 22 номери різних категорій. Усі котеджі виконані з натурального дерева і каменю. Завдяки цьому номери комфортні будь-якої пори року. Взимку в них тепло, а влітку прохолодно.



Харчування


У котеджному комплексі "Карпати Мигово" розташований ресторан "Колиба", що поєднує гуцульський колорит і смачну українську кухню з елементами європейської. А ще тут багатий асортимент алкогольних напоїв вітчизняного та імпортного виробництва. До ваших послуг також великий зал на 40-50 місць для проведення банкетів, ювілеїв, бізнес-зустрічей, свят у невеликій компанії.

Послуги


- 11-метровий критий басейн з панорамним виглядом, наповнений артезіанською водою, що постійно циркулює і очищується інфрачервоними фільтрами.
- Джакузі в SPA-зоні під відкритим небом на 5 місць.
- Гуцульський чан, наповнений водою з настоями карпатських трав, температура води від 40 до 60 градусів.
- Карпатська купіль на дровах – це велике джакузі під відкритим небом посеред лісу, температура води від 30 до 40 градусів.
- Також є сауна для компанії, хамам, масаж, фітобар.



Туристична база відпочинку "Кремениця"


Чернівецька обл., м. Вижниця, вул. Н. Яремчука, 89-Б
096 777 00 72
099 777 00 03
098 094 10 62
www.kremenytsya.com




Туристична база "Кремениця" запрошує вас відчути всю атмосферу емоцій та адреналіну від рафтингу по р. Черемош, отримати незабутні і яскраві враження від подорожі-джипінгу надзвичайно мальовничим гірським маршрутом, оздоровитися, загартуватися, омолодитися в гарячому чані з джерельною водою і цілющими травами, а також у бані на дровах.

Під час відпочинку ви можете відчути себе справжньою зіркою, співаючи в караоке, а згодом посмажити м’ясо та посидіти в альтанці над річкою.



Проживання


Готель "Кремениця" з 2-, 3-місними номерами стандарт, 2-місними кімн. напівлюкс і люкс, 2-, 4-місними номерами економ, а також VIP-КОТЕДЖ (на 6 осіб). Також є 2- і 3-місні покращені номери та дворівневий пентхаус люкс – 2- і 3-місний.

На зимовий відпочинок туристична база "Кремениця" пропонує акційні пакети "Новорічний" та "Різдвяний"!

Бронювання в готелі "Кремениця" відбувається через рецепцію за попередньою предоплатою в розмірі 50%.



Харчування


У ресторані "Кремениця" на 200 місць можна скуштувати страви місцевих кухарів, які з гордістю дотримуються бабусиних рецептів. Тут готують на дровах в печі, в бужарні, на гратарі та шпаргаті.

За 300 метрів від ресторану "Кремениця" розташований бювет з мінерально-лікувальною водою "Нафтуся", яку можуть використовувати для пиття всі відпочивальники комплексу.

Послуги


- Альтанки з мангалом, спортзал, зал-караоке, велопрогулянки, дискотеки, більярд
- Екскурсії до художнього музею Вижницького коледжу прикладного мистецтва (м. Вижниця), Косівського сувенірного етноринку, печери Олекси Довбуша
- Джипінг-тур через урочище Лужки + залізна вода + хутір Околена + Протяте каміння + Соколине око + Перевал Німчич + Виженка
- Конференц-зал
- Рафтинг по р. Черемош

Ми не можемо гарантувати вам погоду, але ми можемо гарантувати яскраві емоції на весь рік.



Відпочинковий заміський комплекс "Гірська соната" Лекечі



с. Лекечі, Вижницький район, Чернівецька область
+38 (095) 148 56 84
+38 (050) 227 59 66 (Viber)

Instagram: girska.sonata



Відпочинковий заміський комплекс "Гірська соната" розташований у мальовничому місці – с. Лекечі, яке знаходиться за 20 км від центру м. Вижниця та 12 км до гірськолижних витягів в комплексі "Мигово". Під’їзд – грунтова дорога. Господарі дуже постаралися і створили максимально комфортні умови для своїх гостей.

Проживання


• Садиба "Гірська соната" на 10 номерів:
- 3 номера стандарт;
- 3 номера напівлюкс;
- 4 номера люкс.

У кожному номері є двоспальне ліжко, шафа для одягу, телевізор, електрочайник, посуд, тераса; санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник). У чотирьох номерах є додаткове місце – розкладний диван. Усі номери укомплектовані рушниками й постільною білизною.



• Котедж:
- 3 спальні;
- Вітальня;
- Кухня, оснащена електричною плитою, мікрохвильовою піччю, холодильником, електрочайником, посудом, мийкою) де можна самостійно готувати їжу;
- Тераса з обіднім столом та мангалом.

Для комфорту відпочивальників – автономне водяне опалення та водопостачання: холодна і гаряча вода є постійно.

Харчування


- Сніданок "шведський стіл" у номері включено у вартість проживання. Харчування у ресторані – за меню.
- Кав’ярня (на території).
- Дитяче меню.



Послуги


- Катання на лижах.
- СПА-зона:
- Чан,
- Кімната для відпочинку;
- Різні види масажу (за додаткову оплату).
- Велосипедні, піші екскурсії та прогулянки, риболовля.
- Альтанки, мангали, колиба з кухнею, відкритий плавальний басейн.
- Няня/Послуги з догляду за дітьми (за окрему плату).
- Настільні ігри / пазли, дартс.
- Ресторан з бенкетним залом (до 100 місць), цілодобова стійку реєстрації і безкоштовний Wi-Fi на всій території.
- Спільний лаунж і тераса для гостей.
- Прибирання номерів - щодня, зміна постелі та рушників (1 на особу) - 1 раз на 2 дні, прання та прасування одягу.
- Безкоштовна приватна автостоянка (попереднє резервування місця не потрібне).

Редактор: Марія Фернюк
30-11-2021, 19:47
Коментарів 0 Переглядів 10 904

Теги -
Є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!