RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Астрологічний прогноз на 15 листопада 2021 розповість, хто зі знаків буде зайнятий вирішенням сімейних проблем, а хто може потрапити в лапи аферистів.

Гороскоп на завтра - Овен


Понеділок - сприятливий день, щоб звернутися до начальства або в урядові установи. Ваша ділова активність призведе до блискучих результатів. Твердо відстоюйте свою точку зору, компроміси тут недоречні. Беріться за ту роботу, яку зможете виконати самостійно. Нові знайомства будуть цікавими і можуть перерости в романтичні відносини. Не виключено, що ви відчуєте ностальгію за минулим і задумаєтеся про те, щоб почати все спочатку з колишнім, пише Главред.



Гороскоп на завтра - Тілець

Тільцям потрібно проявити акуратність і скрупульозність при роботі з документами і цінними паперами. Не приймайте поспішних рішень, особливо в грошових питаннях. Не виключені перепади настрою, які можуть спровокувати конфлікти з оточуючими. Однак ви швидко усвідомлюєте, що наламали дрів і зможете виправити ситуацію. Вечір варто присвятити спокійному відпочинку.

Гороскоп на завтра - Близнюки

Перша половина дня сприятлива для великих придбань і вирішення важливих питань. Однак фінанси потрібно тримати під контролем і не допускати марнотратства, ймовірний обман. Також підвищується ризик стати жертвою шахраїв. Успіху можуть досягти ті, хто не боїться діяти рішуче. Можливі конфлікти зі старшими родичами.

Гороскоп на завтра - Рак

У першій половині дня раків може відвернути від роботи рішення сімейних проблем. Ближче до обіду ви зможете розраховувати на допомогу колег і союзників. Не виключені грошові надходження або приємні сюрпризи. В особистому житті сприятливо планувати спільне майбутнє з партнером, це може бути як відпустка, так і знайомство з батьками або заручини.

Гороскоп на завтра - Лев

Сприятливий день для нових починань і проектів. Ви зможете підвищити свій авторитет або зміцнити матеріальне становище, якщо будете раціонально використовувати свої життєві сили. Ваша активність і ініціатива принесуть удачу як в професійному, так і в особистому житті. Поспішністю і емоційністю в рішеннях ви можете нажити собі ворогів.

Гороскоп на завтра - Діва


Діви на подив легко зможуть вирішити всі фінансові питання. Ви можете отримати цікаву пропозицію про співпрацю або початок власної справи. Перепади настрою можуть спровокувати напади дратівливості. Ви можете пред'являти оточуючим завищені вимоги. Однак ваші близькі зможуть знайти спосіб порадувати вас.

Гороскоп на завтра - Терези

Терезам складно буде зберігати душевну рівновагу. Можливе виникнення розбіжностей з близькими. Оточуючі своїми нотаціями можуть втручатися у ваше життя, що може викликати роздратування. Не варто звалювати на свої плечі непомірних тягарів, це може спровокувати занепад сил і недуги. Є ймовірність того, що ви дізнаєтеся таємницю своєї коханої людини.

Гороскоп на завтра - Скорпіон

Ваша життєва енергія на висоті, однак, втручання сторонньої людини може перешкодити вам досягти бажаного. У вирішенні фінансових питань необхідно звертати увагу на деталі. Не укладайте сумнівних угод, перевіряйте документи. Підказки інтуїції сьогодні можуть вказати вам правильний напрямок руху. Особисте життя порадує приємними сюрпризами.

Гороскоп на завтра - Стрілець

У фокусі уваги Стрільця - особисте життя. Відносини з партнером складаються гармонійно і дрібні неприємності не здатні зіпсувати вам настрій. Сімейним представникам знака потрібно приділити увагу дітям, не виключено, що їм знадобиться ваша допомога. Жінкам-Стрільцям потрібно уважніше придивитися до своїх подруг. Давайте заздрісникам і недругам серйозну відсіч.

Гороскоп на завтра - Козеріг

Зірки радять Козерогам раціонально розпорядитися часом. Розпланувавши день до хвилини, можна встигнути багато і вирішити важливі завдання. У другій половині дня остерігайтеся неприємних подій і дрібних збитків. Придивіться до нових знайомих, їх цілі можуть бути корисливими. У відносинах не виключені сварки на грунті ревнощів.

Гороскоп на завтра - Водолій

У понеділок Водоліям потрібно прислухатися до підказок інтуїції. Вона стане в нагоді не тільки у вирішенні важливих питань, а й допоможе викрити ваших таємних ворогів. Завтра необхідно твердо відстоювати свою точку зору, однак щоб досягти результату, необхідно тримати емоції під контролем. Ваша друга половинка може вимагати до себе уваги, так чому б не влаштувати романтичну вечерю?

Гороскоп на завтра - Риби

Сприятливий день для творчості і всього нового. Не виключається початок романтичних відносин, які будуть незабутніми і зіграють важливу роль у вашому житті. У цьому союзі головне не квапити події і покладатися на інтуїцію. Остерігайтеся крадіжки в транспорті або на вулиці.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
15-11-2021, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 1 378

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.