RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Пресреліз

Мати хорошу роботу та стабільну зарплату – означає бути впевненим у завтрашньому дню. І це стосується не кіношної можливості просто зібратися і поїхати на вікенд в іншу країну, нічого при цьому не втрачаючи, а банальної змоги оплачувати комунальні послуги, проїзд, навчання дітей, купувати необхідні продукти, речі чи ліки батькам і, звичайно, відкладати трохи на літню відпуску. За таким сценарієм жили мільйони українських сімей до початку пандемії Covid-19. Та вже в березні минулого року питання виплат офіційної зарплати стало болючим для багатьох, особливо для працівників заводів і фабрик, які не можуть працювати дистанційно.

Як пандемія вплинула на роботу ТОВ "Аутомотів Електрік Україна"


Як відомо, коронавірус став головною причиною світової кризи 2020-2021 років. Постраждали чи не всі існуючі галузі. Хоча ні, у виграші залишилась комп’ютерна індустрія та сфера ІТ, адже попит на техніку та гаджети стрімко зріз через перехід на дистанційну та обмеження в пересуваннях. Якщо говорити про збитки, то їх зазнали навіть гіганти – виробники автомобілів. Криза торкнулася і ТОВ "Аутомотів Електрік Україна", адже кількість замовлень значно знизилася, а працівники у свою чергу вимушені були перебувати в простоях. Причиною цих затримок стало те, що в умовах пандемії автомобільні бренди спрогнозували суттєве зменшення продажів і відповідно знизили відсоток замовлення чіпів.

Та після нетривалого падіння попит на автомобілі знов почав зростати, а виробники, які перепрофілювалися на виготовлення чіпів для комп’ютерів і гаджетів, не встигають осилити кількість замовлень. Для того, щоб ТОВ "Аутомотів Електрік Україна" зуміло повернутися до об’ємів виготовлення продукції доковідного часу, а на майбутнє і збільшити їх, потрібен час та ресурси.


Генеральний директор ТОВ "Аутомотів Електрік Україна" ПІТЕР ФАДІГАТІ


Та карантин – не привід втрачати дохід! Соціально-відповідальний бізнес про це піклується!


Попри пандемію Covid-19, ТОВ "Аутомотів Електрік Україна" продовжує підтримувати свою політику в напрямку соціально-відповідального бізнесу, сплачуючи податки до бюджетів різного рівня, забезпечуючи стабільною роботою сотні працівників, надаючи їм гідну зарплату та гарантуючи усі передбачені законом права. В умовах карантину підприємству все ж вдалося зберегти усі робочі місця та гарантувати роботу працюючим на ньому людям, підтримуючи тим самим і сім’ї свої працівників.

Крім того, уже із вересня 2021 року для збереження стабільного заробітку працівників тим, хто перебував, перебуває чи перебуватиме у вимушених простоях, до законодавчо гарантованих 66.67% (2/3) від погодинної тарифної ставки запроваджується доплата за кожен день простою. У такий спосіб ТОВ "АЕУ" разом із замовником спільними зусиллями продовжують робити усе можливе, щоб гарантувати своїм працівникам стабільний дохід.

Хоч простої подекуди бувають, та прогнози більш ніж оптимістичні!


Так, через перебої із постачання чіпів та нестачу напівпровідників, автомобільна галузь сьогодні є дуже нестабільною. І саме це є основною причиною природної плинності працівників, які шукають для себе кращі пропозиції.

Однак, попри вимушені простої, ТОВ "АЕУ" може заспокоїти своїх робітників оптимістичними прогнозами. Уже з кінця цього року замовник підприємства планує поступово збільшувати обсяги замовлень, а це зумовлює потребу розширення штату працівників.

Щоб підготувати додаткові бригади та дати можливість їхнім членам здобути необхідні для роботи навички, ТОВ "АЕУ" розпочинає набір на вакансії в’язальниика схемних джгутів. Тому якщо ви маєте бажання вчитися і працювати – долучайтеся до команди ТОВ "АЕУ". А якщо ви уже працюєте на підприємстві або тільки влаштувались, привівши друга в цю команду, ви отримаєте приємний бонус до заробітної плати.

Дізнатися про умови праці можна за тел.:
+38(050)498-10-48, +38(067)383-76-27

Презентація та співбесіда за адресою:
м. Чернівці, вул. Руська, 248



Редактор: Марія Фернюк
10-11-2021, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 5 269

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.