RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Хороший сніданок повинен містити багато білку, переконана дієтологиня. Саме це дозволить втамувати голод і протриматись до обіду без зайвих перекусів.

За кілька годин після, здавалось би, ситного сніданку, частенько знову хочеться їсти. Знайомо? Річ у тім, що ви обираєте неправильні продукти для першого прийому їжі. На думку дієтологині Лорен Манакер, ідеальним варіантом для високобілкового сніданку є звичні нам яйця, які багато хто недооцінює, пише 24 канал.



Недарма різноманітні омлети, яєчні, скрембли та інші страви з яєць вже давно сприймаються як класичний сніданок, адже — це досить бюджетний і поживний варіант.

Яйця містять лише 70 калорій, та натомість – багаті на корисні жири, вітаміни та мінерали, які зміцнюють клітини. Без цукру та вуглеводів – це просто ідеальна їжа для тих, хто хоче худнути без шкоди для свого здоров'я.

Та найголовніше, в яйцях повно білка, який не тільки корисний для нарощування м'язів, а й довго підтримує відчуття ситості. Якщо після сніданку з бутерброда з маслом чи рису, ви будете голодні вже за кілька годин (або й раніше), то після яєчного сніданку вам набагато довше не захочеться бігти до холодильника.

Пластівці не радять їсти на сніданок


Лорен Манакер розповіла про цікаве дослідження, яке провели австралійські вчені минулого року. Людей із зайвою вагою та ожирінням ділили на дві групи та давали один із двох сніданків: яйця та тости або пластівці з молоком та апельсиновим соком. Такий сніданок вони отримували протягом двох тижнів, із перервою на тиждень.

Виявилось, що учасники, які їли на сніданок яйця, через 4 години відчували набагато менший голод та на обід споживали приблизно на 300 калорій менше ніж ті, хто їв платівці. Крім того, через їжу з високим вмістом білка, їм значно менше хотілось їсти солодке.

Варіант збалансованого сніданку

Дієтологиня радить до звичного омлету чи іншої страви з яєць додавати ще овочі та сир: "Додати до страви овочі – це завжди хороша ідея. А сир – це додатковий білок разом із кальцієм, який формує кістки", –пояснює Лорен Манакер.

Та цим її сніданок не обмежується. Вона додає також цільнозернові тости, які містять клітковину та вуглеводи, випиває чашку зеленого чаю, що містить кофеїн та антиоксиданти, та з'їдає половинку грейпфрута – це джерело фолієвої кислоти та вітаміну С.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
6-11-2021, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 1 248



Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.