RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Що для вас означає "придбати квартиру" – просто з’їхати від батьків чи знайти надійний тил для себе та сім’ї? Якщо ви прихильник другого варіанту, то, найшвидше, ви серйозно ставитеся до питання придбання житла і для вас важлива не лише ціна на квартиру, а також її технічна справність, інфраструктура довкола та район. І чим вигідніші для вас умови проживання запропонує забудовник, тим більша ймовірність, що ви скористаєтеся його пропозицією. Наприклад, ТОВ "Будівельна компанія "Чернівціжитлобуд" уже 20 років вдається задовольняти потреби чернівчан та виправдовувати їхню довіру. За плечима підприємства уже десяток реалізованих проєктів і майже 2500 зданих квартир. Ми ж постаралися розібратися, чим же завойовує авторитет "Чернівціжитлобуд".



Коротенька довідка


ТОВ "Будівельна компанія "Чернівціжитлобуд" – це передове сучасне підприємство, яке спеціалізується на будівництві й реалізації багатоповерхових житлових будинків та об’єктів соціального призначення. Сьогодні компанія має ще й власне виробництво витратних матеріалів, що допомагає вчасно здавати об’єкти в експлуатацію. Кілька останніх років "Чернівціжитлобуд" є одним із найбільших платників податків до місцевого бюджету з будівельної галузі. До речі, навесні цього року будівельна компанія відсвяткувала свій 20-річний ювілей, чим довела свою потужність та підтвердила авторитет на ринку. За що клієнти обирають цього забудовника – далі.




Сім головних переваг ТОВ "Будівельна компанія "Чернівціжитлобуд"


Бути лідером серед десятка будівельних компаній у Чернівцях – це відповідально. Розуміння того, що на підприємство покладаються сотні сімей і довіряють йому своє майбутнє, стимулює забудовника ще серйозніше підходити до реалізації проєктів. Хто уже мав досвід співпраці із цим підприємством, то знає, що "Чернівціжитлобуд" - це про виправдану якість, надійність, вигідні умови та людське ставлення.

Так, до основних переваг компанії можна віднести:


1. Безперечну якість. Реалізація кожного об’єкта цієї будівельної компанії максимально контролюється на усіх етапах – від проєктування до кінцевої здачі в експлуатацію. Забудовник відповідає як і за надійність матеріалів, так і за роботу майстрів, дотримання стандартів і оформлення договорів купівлі продажу.

2. Доступну вартість. Ціна на квартири від "Чернівціжитлобуд" одна із найнижчих у місті, при тому, що багатоповерхівки цього забудовника розташовані у кращих районах міста. Ба більше, на вартість, укладену між покупцем і забудовником, не впливають фактори, які відбуватимуться пізніше, зокрема кризи, інфляції тощо.

3. Покращене планування і хороші умови. Власник отримує квартиру із високоякісними металопластиковими вікнами (в деяких квартирах із панорамними), броньованими дверми, газопостачанням, водовідведенням тощо.



4. Потужну промислову базу. На сьогодні "Чернівціжитлобуд" має власні виробництва будівельних матеріал, зокрема цегельний завод, завод з виготовлення керамблоку та завод будівельних конструкцій. Маючи особисту сировинну базу, робота компанії не залежить від різних постачальників, а тому об’єкти здаються в експлуатацію вчасно. Ба більше, власні матеріали дозволяють компанії гарантувати непідробну якість та надійність об’єктів.

5. Вигідні умови придбання. "Чернівціжитлобуд" – одна з перших будівельних компаній на Буковині і в Україні, яка запропонувала поетапну систему оплати при купівлі квартир. Саме це підприємство започаткувало вкладення коштів у нерухомість на етапі будівництва. А своїм працівникам забудовник надає житло зі знижкою і відтермінуванням, яке вони можуть оплатити протягом 15 років.

6. Довершену інфраструктуру. Квартира від "Чернівціжитлобуд" – це не лише надійне приміщення, а й зручне розташування та комфортні умов довкола. Компанія не тільки зводить багатоповерхівки, а й покращує інфраструктуру міста, створюючи цілі мікрорайони з дитячим майданчиками, ландшафтним дизайном та продуманою парковкою.

7. Цікаві рішення. Будівельна компанія "Чернівціжитлобуд" щоразу вражає сучасними проєктами. Наприклад, у найближчому майбутньому підприємство планує створити цілий житловий квартал площею 4 га, який формуватимуть багатоповерхівки, дитячий садочок, спортивний комплекс, спортзал, офісні приміщення та басейн.



Крім того, ТОВ "Будівельна компанія "Чернівціжитлобуд" – це не тільки відповідальний забудовник, а й соціально орієнтований бізнес. Компанія бере активну участь у благодійних проєктах, допомагає малозабезпеченим і багатодітним сім’ям, релігійним общинам, дітям-сиротам, військовослужбовцям і учасникам АТО, є меценатом місцевих конкурсів та мистецько-культурних заходів.
Наприклад, цього року ТОВ "Будівельна компанія "Чернівціжитлобуд" стала ще й офіційним спонсором конкурсу "Народний Бренд 2021", метою якого є визначення найкращих компаній за версією містян. Кожен житель Чернівців та області може віддати голос за підприємство, зокрема і за кращого забудовника, послугами якого він користується і задоволеним. Перейти до голосування можна за посиланням: https://top20.ua/cv/brand/1139/show.html

Адреса: м. Чернівці, пров. Індустріальний, 2
Т.: (050) 438 46 46, (037) 581 801

Сайт: http://chernivtsizhytlobud.com.ua/




Якісні квартири, вигідні умови придбання і довершена інфраструктура: чому чернівчани довіряють будівельній компанії «Чернівціжитлобуд»*
Редактор: Марія Фернюк
10-11-2021, 10:46
Коментарів 0 Переглядів 2 751

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону

По вулиці Героїв Майдану ускладнений рух
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.