RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Відтепер можна не паритись! «М’ясоруб» – нове поповнення у Чернівцях*

* На правах реклами

Про те, що коронавірус перевернув з ніг на голову життя людей, завдав колосальних збитків великому та середньому бізнесу, а малий фактично зруйнував, не писав хіба що лінивий. І справді, пандемія сильно вдарила по фінансовій сфері підприємців та тих, хто отримує від них зарплату. Та навіщо вам цей негатив? Тим не менш є компанії, які гідно продовжують протистояти кризі, та заробляють. Не все так погано! Сьогодні реально розвивати власну справу. Правда, необхідно орієнтуватися на запити споживачів – відкривати те, що дійсно знайде свого клієнта за будь-яких обставин. Наприклад, наприкінці минулого року на ринку з’явилася доставка шашлику "М’ясоруб". На превеликий подив песимістів, зараз вона набирає шалених обертів та нещодавно відкрив новий заклад у Чернівцях. А чому б і ні? Люди завжди хотітимуть смачно поїсти, і не важливо, яка ситуація буде за вікном. Як же вдалося створити успішний бізнес в умовах карантину, ми поцікавилися у засновника компанії Олега Біннатова.


Так виглядає унікальне пакування від "М’ясоруба"


– Чи лячно було розвивати власну справу під час кризи через Covid-19?


– Хто боїться труднощів, як відомо, нічого не досягає. Коли людина береться за будь-яку справу, вона повинна добре зважити усі "за" і "проти". Так, зараз ми живемо в час пандемії, але її не було 10 років тому, коли, припустимо, відкривався черговий ресторан навпроти вашого дому, а його власники тоді не передбачили, яких збитків зазнають у 2020-му. Карантин – це тимчасові труднощі, тому вони не повинні лякати, треба навчитися пристосовуватися до різних умов. Засновуючи службу доставки "М’ясоруб" наприкінці минулого року, я хотів створити сервіс, який буде не лише успішним для мене, як власника, а й доступним для споживачів. І, сподіваюся, все вдалося.

– Чому саме доставка шашлику?


– Ідея створення служби доставки їжі у мене виникла ще давно. Близько трьох років я продумував концепцію майбутнього бізнесу. Першочерговою метою було відкрити доставку чогось цікавого та неординарного, бо піцою та суші сьогодні вже нікого не здивуєш, вони є всюди. Готувати якісь заморські делікатеси – теж не варіант, бо попит буде низьким. Так, роздумуючи над варіантами, я зупинився на приготуванні шашлику, який смакує чи не всім, звичайно, окрім веганів.

Наразі ми один із небагатьох закладів в Україні, який спеціалізується лише на доставці. У нас не має закладу, куди можна прийти й поїсти, але ми можемо допомогти вам організувати вечерю вдома чи обід в офісі. Погодьтеся, приготувати шашлик на кухні не так і просто – спочатку треба купити якісне м’ясо, потім замаринувати і лише за кілька годин смажити. І не забуваймо, що він хоче готуватися на вогні, а не на сковорідці чи в духовці. А навіть і візьмімо до уваги пікнік – теж не завжди є бажання розводити багаття, паритись з мангалом і шампурами, поки інші розважаються. Замовити готовий шашлик, мабуть, швидше і простіше. Тим паче, ціна на наше меню досить таки демократична. Якщо прорахувати окремо вартість м’яса, спецій, соусів та інших закусок, вийде майже так само.



– Чим особливий шашлик від "М’ясоруба"?


– Якщо скажу, що наш шашлик найсмачніший, то, мабуть, збрешу, бо навіть найбільший гурман ще не перепробував цю страву у всіх можливих рецептурах та варіаціях. Але можу переконати, що у нас дійсно СПРАВЖНІЙ шашлик і смажимо ми його, як годиться, на вугіллі, а не на сковорідці чи в печі. Хто любить цю страву, знає, що саме завдяки такому процесу приготування вона виходить смачною, неймовірно ніжною та соковитою. Що стосується відбору м’яса, то ми ретельно підходимо до цього етапу. Довіряємо лише перевіреним виробникам і заготовникам, які мають усі сертифікати відповідності, адже саме від якості м’яса напряму залежить смак страви, її аромат та поживність. А от секрет, якого дотримуємося в приготуванні, не видам. Хоча скажу, що маринуємо і смажимо м’ясо за класичним рецептом.

– Як відомо, шашлик смакує, коли він ще теплий. Чи вдається "М’ясорубу" доставляти страву ще "з димком"?


– Щоб заявити про себе, як про службу доставки шашлику, ми протестували десятки варіантів посуду для зберігання і транспортування страви. І аби упаковка вийшла справді ідеальною, витрачено чимало часу. Спеціально для "М’ясоруба" розроблено унікальні алюмінієві контейнери, завдяки термічним особливостям яких шашлик точно залишається теплим протягом 1,5 години. Бокс поділений на сектори, які можна заповнювати будь-якими позиціями із нашого меню. Однак це ще не все упакування. Алюмінієвий контейнер після закриття ми ставимо у паперову коробку і потім швиденько переміщуємо у термосумку, щоб якомога довше втримати температуру. Сама доставка організована таким чином, щоб не перевищити оту мінімальну позначку зберігання тепла в 1,5 години. І як правило, наші кур’єри довозять шашлик за 40-60 хвилин після отримання замовлення. До речі, доставка по Чернівцях є БЕЗКОШТОВНОЮ, а от уже за межі міста її вартість буде фіксованою.



– Служба доставки "М’ясоруб" – це лише про шашлик чи про ширше меню?


"М’ясоруб" і справді орієнтований на доставку шашлику. Це наша, скажімо, фірмова страва, і її ми готуємо із різних видів м’яса та за особливими рецептами. Однак, погодьтеся, окремо шашлик без якогось гарніру чи салату мало хто їсть. Тому нашими кухарями розроблені і пропозиції комплексного меню. Наразі ми пропонуємо кілька варіантів сетів"Студентський", "Люля-кебаб", "М’ясоруб" (І, ІІ), "Ковбасний" та "Королівський". Кожен сет розрахований на певну кількість людей, а до його наповнення, окрім головної страви – шашлику зі свинини, курятини або телятини, люля-кебаб чи ковбасок, входить картопля, овочі чи гриби на мангалі, салат ("Легкий", "Літній", "Морква по-корейськи"), маринована цибулька, соуси, а до "Королівського" ще й карамелізовані реберця. Також можна замовити окремо кожну страву, яка входить до сету.



– Як вдається втримати клієнта у такий нестабільний час?


– Перше правило будь-якого бізнесу – це не просто гнатися за клієнтами, а зосереджено працювати над своїм продуктом. Якщо ваша пропозиція не буде якісною, то ви ніколи не почуєте позитивних відгуків. Тому насамперед "М’ясоруб" приваблює своїм сервісом. Наш шашлик, не твердий, не жорсткий, не надто жирний, не підгорілий чи недопечений, не перенасичений спеціями, і, звісно, ні в якому разі не холодний, а доставка максимально швидка. Крім того, часто "М’ясоруб" організовує акції та знижки. Та робимо ми це не для привернення уваги, а щоб подякувати клієнтам за те, що обирають нас. Наприклад, на постійній основі у нас діє акція "День народження із "М’ясорубом", за умовами якої іменинник може отримати знижку в 200 гривень. Якщо наші відвідувачі особисто заберуть замовлення, то теж зекономлять, адже на самовиніс постійно діє 10% знижка. А ОТ ЗА ПРОМОКОДОМ MOLBUK КОЖЕН КЛІЄНТ ОТРИМАЄ ПОРЦІЮ КУРЯЧИХ КРИЛЕЦЬ В ПОДАРУНОК!

Замовити шашлик та детальніше дізнатися про умови акцій можна за тел.:
+38 (099) 1111 200
Адреса: м. Чернівці, вул. Якоба фон Петровича, 20
Сайт: myasorub.cv.ua
Instagram: @myasorub_ua
Редактор: Марія Фернюк
23-11-2021, 11:28
Коментарів 0 Переглядів 6 121

Теги -
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти

На мітинг-реквієм прийшло чимало містян
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.