RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Бути здоровим – означає бути впевненим у завтрашньому дні. Планові медичні огляди та вчасне реагування на найменші збої в організмі дозволяють попередити багато серйозних захворювань. Та чи завжди ми одразу звертаємося за допомогою спеціалістів? Мабуть, з початком карантину все більше людей відкладають візити до лікарів, щоб мінімізувати ризики натрапити на хворих на Covid-19. Однак записатися на консультацію до вузького спеціаліста можна і в приватний медичний заклад, головне – знайти доброго фахівця. Якщо ви досі шукаєте надійну клініку, де можна швидко пройти обстеження та отримати належне лікування, то спішимо повідомити, що незабаром у Чернівцях відбудеться відкриття сучасного медичного центру Medicus VERUS.



Medicus VERUS – це новий проєкт у Чернівцях, який обіцяє бути успішним. Медичний центр уже отримав усі ліцензійні дозволи для здійснення медичної практики, тому на днях відбудеться його офіційне відкриття. Хоч урочистостей ще не було, до лікарів клініки уже активно записуються пацієнти на консультації. Очолює Medicus VERUS доцент кафедри онкології та радіології Буковинського державного медичного університету, кандидат медичних наук, онколог із 15-річним досвідом Іван Ярославович Гушул. Він один із небагатьох лікарів у Чернівецькій області, хто володіє методикою трепан-біопсії печінки, простати та молочної залози під контролем УЗД. Його ми і розпитали про особливості та спрямування нового медичного центру.



– Скажіть, Іване Ярославовичу, що означає назва медичного центру?


"Medicus verus" в перекладі з латинської мови означає "справжній лікар". І саме це словосполучення є гаслом нашого колективу.

– Для початку розкажіть, на яких напрямках спеціалізується Medicus VERUS?


Medicus VERUS – це сучасний медичний центр, компетенція якого охоплює відразу кілька галузей. Головним напрямком роботи клініки буде онкологія. Нам вдалося зібрати потужну команду фахівців, які мають досвід роботи та успіхи в цій галузі. Медичний центр спеціалізуватиметься на: онкохірургії, онкогінекології, дерматоонкології, мамології, урології, гінекології, терапії, кардіології, стоматології, неврології. Також у клініці можна буде здійснити якісну УЗД-діагностику та пройти усі необхідні лабораторні та клінічні дослідження.



– Яким є лікарський склад Medicus VERUS?


– Як відомо, імідж будь-якої клініки заснований на авторитеті лікарів. Medicus VERUS пощастило зібрати в свою команду одних із кращих фахівців Буковини. Колектив медичного центру – це своєрідний пазл, де знання одних лікарів глибшають завдяки компетенції інших. Кожен член команди є професіоналом у своєму напрямку. Наприклад, наш лікар-уролог вищої кваліфікації володіє унікальною методикою трепан-біопсії простати, онкохірург здійснює трепан-біопсію печінки та молочних залоз, онкогінеколог володіє методикою кольпоскопії, гістероскопії та виконує найсучасніші онкологічні операції, в тому числі лапаросколпічні, лікар-УЗД має досвід роботи в онкології, через що результати дослідження є максимально точними та правильними.

– А яким обладнанням може пишатися Medicus VERUS?


– Оскільки медичний центр тільки відкривається, нам пощастило закупити обладнання та прилади, яким під силу виконати найновіші та найсучасніші обстеження та досліди. Наприклад, у Medicus VERUS є сучасний УЗД-апарат SIEMENS, який дозволяє здійснювати надточну діагностику та допомагає виявити пухлини різних локалізацій і дозволяє здійснювати скринінгові дослідження органів малого тазу в жінок та чоловіків на доклінічних стадіях. Також у медичному центрі є інноваційний інфузійний насос Б. Браун Спейс, з допомогою якого наші лікарі зможуть застосовувати найсучасніші методи лікування в онкології (зокрема хіміотерапію та імунотерапію). Якщо говорити коротко, то усе устаткування в клініці є новим та потужними, через що і процеси лікування у нас є високоякісними, а шанси на одужання – високими.



– Якими є умови перебування пацієнтів у медичному центрі?


– Мета лікарів Medicus VERUS – допомогти усім, хто звертається до нас. Саме тому в медичному центрі створені максимально комфортні умови для пацієнтів. Усі палати, кабінети та інші приміщення відповідають сучасним нормам та санітарно-гігієнічним вимогам, лікування здійснюється відповідно до офіційних протоколів за конкретними напрямками. Якщо говорити про ремонт, то у медичному центрі усе нове, чисте та автоматизоване. Наприклад, для зручності пацієнтів усі крісла обладнані електрогідравлічними приладами.

Що стосується самої організації прийому хворих, то і тут Medicus VERUS один із кращих. Пацієнт має змогу обрати зручний час для відвідування лікаря. Важливо наголосити, що робота клініки організована таким чином, щоб уникнути скупчень – між прийомами створено штучні часові паузи, під час яких здійснюється провітрювання приміщень та підготовка кабінету до візиту наступного відвідувача.

Записатися на прийом можна за тел.:
098 874 29 47
095 565 39 46

Адреса: м. Чернівці, вул. Головна, 204-В (біля ТЦ "Depot")


Facebook: @Medicus VERUS
Instagram: @medicus_verus

Ліцензія: НАКАЗ МОЗ УКРАЇНИ ВІД 27.09.2021 р. № 2068 "Про ліцензування медичної практики"
Редактор: Марія Фернюк
29-10-2021, 18:00
Коментарів 0 Переглядів 15 458

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.