Лікарі назвали продукти, які викликають рак грудей у жінок

новини
1 365
0

Онкологи перерахували продукти, які можуть збільшити ймовірність розвитку раку грудей, інформує Ukr.Media.

Фахівці пояснили, що одним з факторів збільшення ризику появи такого захворювання виступає ожиріння. У зв'язку з цим, вони рекомендують жінкам більш ретельно підходити до свого раціону.



Для того, що б знизити ризики, лікарі рекомендують виключити з меню ковбасні вироби, жирні і смажені страви.

"Це, у першу чергу, копчена ковбаса, оскільки під час копчення виділяється дим, який містить безліч шкідливих речовин. Через це лише 50 г сирокопченого сервелату за рівнем канцерогенності рівні викуреній пачці цигарок", — попередили онкологи.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
«Не завжди діти відразу говорять про це»: скількох педофілів засудили на Буковині за останні п’ять років
ексклюзив
«Тато – мій ангелик»: дружина загиблого воїна з Буковини просить визнати його Героєм
Сьогодні на Буковині попрощаються із воїном Віталієм Шалаєвим
27 червня, 2025
Із липня для студентів та школярів зміниться вартість проїзду в громадському транспорті Чернівців
У Чернівцях в суботу низка будинків залишаться без водопостачання: будуть підвозити воду
У Чернівцях звільнився з посади директор департаменту урбаністики та архітектури
Не стало захисника із Буковини Віталія Шалаєва
26 червня, 2025
Із російського полону повернувся буковинський захисник Петро Щербатий
Пробули у полоні понад три роки: Україна повернула ще одну групу захисників
ДТП на Буковині: водій мопеда впав та травмувався