RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Вмикати тепло чи ще почекати? З настанням холодів це питання турбує українців. Хоч осінь наступила вчасно та передбачувано, до різкого похолодання люди не підготувалися. І мова не про те, чи встигли всі дістати теплі речі та прикупити нові черевики, а чи вирішили, як обігрівати власне помешкання. Сьогодні бути залежним від міських комунікацій – це означає платити за газ багато, а от розраховувати на те, що біля батарей можна буде зігрітись, краще не сподіватися. Особливо на початку опалювального сезону. Щоб не тратити нерви на розбірки з комунальними установами, а кошти на тепло, якого нема, багато хто переходить на альтернативі джерела обігріву. Твердопаливні та електричні котли, каміни та печі от уже кілька років збирають все більше і більше прихильників. А чому б і ні? Наприклад, сучасні печі здатні не лише зекономити ваші кошти, а й досить вдало доповнити інтер’єр. Як же альтернативний варіант старих кахельних печей проявляє себе на сучасному ринку і чому він такий популярний, ми поцікавилися у компанії Jv-Kamin.



Сучасні печі досконаліші, ніж старі кахельні!


Звичайно сучасні технології добрались і до опалювальних приладів таких як печі. Але як не дивно, слово "піч" асоціюється у нас із минулим століттям. Однак, якщо колись в такий спосіб обігрівали помешкання вимушено, оскільки не було іншого варіанту, то сьогодні ми цілком свідомо та зважено приходимо до такого рішення. Сьогодні ми можемо відкинути стереотип, що піч забирає майже половину площі кімнати. Сучасні печі це акуратні вироби, які ідеально вписуються до будь-якого інтер’єру, здатні давати багато тепла і при тому забирають мінімум місця. А що стосується специфіки використання, то вони ще й печі максимально зручні та прості в експлуатації. Користувач може навіть обрати, у який бік будуть відкриватися дверцята.



"Усім, хто звертається до нас, із проханням допомогти підібрати альтернативний варіант обігріву помешкання, який буде доступним за ціною і при тому ж енергоефективним, ми, звісно, рекомендуємо встановлення печей, – розповідають фахівці компанії Jv-Kamin. За своїм дизайном вони не поступаються камінам, а коштують значно дешевше. Якщо враховувати оплату всієї роботи – від замірів до монтажу, то кінцева вартість печі буде вполовину меншою".

Обладнання маленьке, а тепла дає багато


Не лише ціна печей приваблює клієнтів Jv-Kamin. Однією із головних переваг обладнання є велика тепловіддача. Маленька пічка здатна обігріти не лише одну кімнату, у якій вона розташована, а й може використовуватися як повноцінне джерело тепла для всього будинку. Так, до печі, як до головної точки центрального опалення, можна підключати усі кімнати, адже вони можуть мати додатковий контур водяного опалення. І навіть якщо ви з якихось причин забудете завчасно увімкнути обладнання, то завдяки оптимізованій системі управління тепло в кімнати буде подане максимально швидко, а дрова передчасно просто не загаснуть.

"Часто наші клієнти бояться, що якщо підкинути більше дров у пічку, вона може просто перегріти ся, тріснути та бути небезпечною для експлуатації, – кажуть у компанії Jv-Kamin. – Поверхня сучасних печей є термо- та пожежостійкою, часто високотехнологічні печі комплектуються подвійним корпусом тому вона ніяк не може нагрітися до над високої температури. Дверцята виготовлені з вогнетривкого скла, якому під силу витримати робочу температуру обладнання. Що стосується енергоефективності печей, то вона є високою завдяки внутрішньому футеруванню з теплоємного шамоту. Він же і є своєрідним захистом від вогню."



Жодного натяку на штучність!


Сучасні печі під час роботи не виділяють ніякого запаху та шкідливих речовин. Таке устаткування виконане лише із натуральних матеріалів – металу, чавуну, оздоблені мармуром, пісковиком, керамікою, або покрите екологічними фарбами на водній основі. Що стосується додаткової фурнітури, то вона теж екологічна – надійна кераміка, гартоване скло, ізоляційні плити та термо-бетон (шамотна крихта змішана із термо-бетоном) , які в експлуатації максимально безпечні.



Печі – не лише вигідно, а й дуже модно!


Якщо ви хочете отримувати від обладнання не лише тепло, а й естетичне задоволення, то сучасні печі і тут будуть одними з кращих.

"Ми маємо в своєму арсеналі великий вибір печей – від класичних моделей, до унікальних дизайнерських проєктів. Відповідно до ваших побажань та стилю приміщення ми допоможемо підібрати в тон і колір печі, і фурнітуру, і дизайн дверцят чи інших аксесуарів, – переконує директор компанії Jv-Kamin. Таке обладнання додасть вашій кімнаті не лише ошатності, а й затишку та комфорту, який так необхідний у холодні пори роки.

Не чекайте перших заморозків!


Поки погода дозволяє ще обходитися без теплопостачання, варто вирішити питання обігріву помешкання – залишитися залежним від міських комунікацій чи перейти на альтернативні джерела. Щоб не розчаровуватися високими сумами в платіжках, холодними батареями та нежитем, встигніть встановити сучасну піч. І не хвилюйтеся, що доведеться кілька днів мерзнути. Майстри компанії Jv-Kamin виконають усю роботу так швидко, що ви навіть не відчуєте холоду.



Зима ще може бути теплою, якщо вирішите провести її з сучасними печами від кращих виробників!

Адреса: м. Чернівці, вул. Калинівська, 13-А,
ТЦ "Добробут", магаз. №9, ряд 6, сектор 4

Тел.: 095 739 65 67, 068 57 888 57 (Володимир)

Іnstagram: jv_kamin
Сайт: topka.cv.ua/





Редактор: Марія Фернюк
22-10-2021, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 6 724

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги