RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Ми живемо в час, коли кожна, правильно організована та продумана, справа, може бути прибутковою. Це стосується як комерційної діяльності чи бізнесу, так і приватного життя чи побуту, адже успіх потрібен нам і там, і там. Для Західної України, зокрема і Чернівецькою області, особливо вигідною є галузь сільського господарства. Та якщо фермерам, які мають власну великогабаритну сільськогосподарську техніку, обробити поля досить просто, то для людей, які вирощують продукти лише для себе, з цим трохи важче. Знайти тракториста чи орача сьогодні і справді важкувато. Однак якщо у вас невеликі угіддя, то обробити їх можна і з допомогою невеликого мототрактора. Придбавши таке обладнання, ви будете незалежним від інших та зможете виконувати польові роботи тоді, коли матимете на них час. Обрати надійну сільськогосподарську техніку допоможе фірма "Автократ", яка розташована у м. Новоселиця Чернівецької області. Наскільки вигідною є така покупка та на що орієнтуватися у виборі, ми розпитали представників компанії.



– Для початку розкажіть, чим займається ваша компанія та чи вигідним сьогодні є придбання с/г техніки?


– Наша компанія "Автократ" уже майже десять років реалізовує сільськогосподарську техніку. За цей час ми змогли добре вивчити питання обробки землі, тому завжди можемо підказати клієнту, що йому потрібно, а також порадити, яка техніка буде більш вигідною. Сьогодні наша продукція є надійною опорою для тих, хто працює на землі. Адже за доступну вартість ми пропонуємо товар, без якого годі обійтися землевласнику. Придбання мототракторів є вигідною інвестицією, адже такому, здавалося б, невеликому та недорогому обладнанню під силу виконувати абсолютно усі польові роботи – від культивації землі до кінцевого збору урожаю. Можливість встановлювати різне устаткування дозволяє розширити функціонал мінітракторів, не обмежуючи їхні функції лише оранкою землі. Так, допомогою одного тракторця можна здійснювати посів зернових культур та посадку овочів, доглядати за ними, збирати урожай та підготовляти поле до нового сезону.



– Яку ж техніку реалізовує "Автократ"?


Наразі ми пропонуємо усю необхідну техніку для сільськогосподарських робіт, а також мопеди, квадроцикли та причепи. Звичайно, основний акцент ми робимо на мото- та мінітракторах, які можуть сповна задовольнити потреби фермерів чи приватних землевласників. Наші трактори можуть виконувати функції як збиральної, так і садової техніки, зокрема обробляти ґрунти, косити траву та обприскувати дерева. Завдяки невеликим розмірам їх зручно використовувати не лише на городі, а й у саду чи на присадибній ділянці.



Перевагою мототракторів є й те, що до них можна поступово підкуповувати навісне обладнання, яке значно розширює функціонал техніки. Знімні картоплекопалки, картоплесаджалки, оприскувачі, сівалки, плуги, дискові сошники до сівалок та окучувачі не лише дозволяють використовувати придбану техніку з більшими можливостями, а й значно спрощують фермерські роботи, оптимізуючи процеси обробки. Варто відразу наголосити, що до вартості мототрактора уже входить фреза. Що стосується причепів, то наразі у нас є моделі різних розмірів до марок автомобілів та мотоблоків. Такий транспортний засіб є необхідним для зручного і комфортного перевезення вантажів, і це стосується не лише сільськогосподарських робіт, а й побуту. Відповідно до ваших побажань, ми підберемо причіп, який зможе задовольнити усі вимоги, які ви перед ним ставитимете.



– Які вигідні пропозиції ви надаєте своїм покупцям?


Безперечно, головною нашою перевагою є невисока вартість та техніку та можливість її придбання в кредит. Ми завжди йдемо на уступки клієнтам та здатні запропонувати умови, які будуть для них вигідними. Що стосується інших унікальних пропозицій, то, наприклад, у нас ви можете обміняти мотоблок на новий мототрактор. Це чудовий варіант для тих, хто бажає опанувати новішу техніку, але шкодує викинути стару, бо вона ще справна. Здійснивши такий обмін у "Автократ", з доплатою ви отримаєте вищий рівень комфорту, зручніше керування та ширший функціонал, що дозволить виконувати більше робіт.



І, звичайно ж, ми можемо БЕЗКОШТОВНО доставити мототрактор, причіп чи квадроцикл у будь-який регіон України. Жодних завдатків чи попередніх платежів вносити непотрібно. І найприємніше – кожен наш покупець отримує приємний подарунок!

Детальніше за тел.: 050 528 20 99
Адреса: Чернівецька обл., м. Новоселиця, вул. Центральна, 95
Сайт: https://avtokrat.com.ua/






Редактор: Марія Фернюк
28-10-2021, 14:14
Коментарів 0 Переглядів 2 993

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги