RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Коли вас запитують, чи є у вас права, про що ви в першу чергу думаєте – про законні можливості мати, розпоряджатися і керувати соціальними благами чи про реальне посвідчення водія? Погодьтеся, на думку відразу спадає саме змога керувати транспортним засобом. Сьогодні отримання водійського посвідчення є абсолютно звичною процедурою як для чоловіків, так і для жінок, а їхня наявність часто відіграє важливу роль при працевлаштуванні. Вміння кермувати не менш важливе, ніж професійна освіта, а вибір автошколи не менш серйозний, ніж вибір вузу, адже від місця, де ви навчатиметесь їздити залежите якість навиків. Якщо ви цікавилися курсами водіння у Чернівцях та області, то, мабуть, неодноразово чули про "ВСТ Автодрайв". Цього року вона бере участь у конкурсі компаній "Народний Бренд 2021". Колишні учні автошколи, ті, хто поважає її викладачів та задоволений якістю послуг, може проголосувати за неї на сайті top20.ua/. Ми ж постаралися розібратися, чим зумовлена популярність "ВСТ Автодрайв" та чому її обирають чернівчани.



Детальніше про автошколу


Автошкола "ВСТ Автодрайв" – це начальний заклад, який здійснює фахову підготовку водіїв усіх категорій. Пройшовши на базі автошколи якісне теоретичне та практичне навчання, можна отримати дозвіл на керування і легковими чи вантажними автомобілями, і мотоциклами чи скутерами, і автобусами, і причепами. Набір у групи здійснюється регулярно. А згідно ліцензійного обсягу, у них може одночасно навчатися від 10 до 30 осіб залежно від категорій. До "ВСТ Автодрайв" також належать автошколи "Автотех", "Автотрейд" та "Партнер Авто-Буковина", тому опановувати їзду ви можете у найбільш зручній для вас локації Чернівців, адже розташовані усі ці точки у різних частинах міста.



Чому чернівчани обирають "ВСТ Автодрайв":


1. Автошколи, які входять до "ВСТ Автодрайв", мають усі необхідні ліцензії, чим підтверджують законність здійснення діяльності та кваліфікацію інструкторів.

2. Великий автопарк. У цих автошколах навчання проводиться на сучасних автомобілях Opel, Volkswagen, Renault, Dacia Logan, які функціонують як і на механічних коробках передач, так і на автоматичних.

3. Досвідчені викладачі та інструктори. Викладацький штат автошколи формують професіонали із чималим досвідом, які не тільки навчать вправно кермувати та знати ПДР, а й допоможуть позбутися страху водіння.

4. Якісне технічне забезпечення. У автошколах, які належать до "ВСТ Автодрайв", і навчальні аудиторії, і майданчики для практичних занять мають усе необхідне обладнання: мультимедійне забезпечення, тренажери, комп’ютери, навчальні плакати, приладдя для тестування тощо.

5. Комбіноване навчання. "ВСТ Автодрайв" чергує теоретичні і практичні заняття. Такий підхід дозволяє краще опанувати техніку, адже одразу після аудиторного заняття легше закріпити ази водіння на практиці.

6. Гнучкий графік.
У автошколах "ВСТ Автодрайв" теоретичні заняття проводяться і вранці, і ввечері, тому учні можуть обрати найбільш зручний час. Що стосується практичних занять, то тут діє індивідуальний підхід.

7. Підготовка водіїв різних категорій. Ці автошколи здійснюють постійний набір слухачів на різноманітні категорії: А1А, В1В, С1С, D1D, DE, ВЕ, С1Е, СЕ, E.

8. Знижки та акції. У автошколах "ВСТ Автодрайв" на постійній основі діє знижка в 350 гривень для студентів ЧНУ, щоб її активувати варто лише показати "Проспілкову id-картку студента ЧНУ".

9. Можливість навчатися в розстрочку. На період навчання у "ВСТ Автодрайв" ви можете оформити оплату частинами чи безвідсоткову розстрочку та здійснювати платежі, коли вам зручно.

10. Страховка для учнів. Усі слухачів курсів водіння у автошколах застраховані від нещасних випадків під час навчання.
Що стосується вартості та тривалості навчання, то це залежатиме від обраної категорії. Знаємо точно, ви буде приємно вражені якістю проведення занять у автошколах "ВСТ Автодрайв"!



Детальніше про специфіку та умови навчання ви можете дізнатися у офісах "ВСТ Автодрайв" за адресами:

1. ВСТ "Автодрайв": Чернівецька область, Кіцманський район, с. Мамаївці, вул. О. Кобилянської, 2-А, ЗНЗ №2
Т.: +38 (050) 20 77 077, +38 (095) 125 99 91
Instagram – @avtshkola_vst_autodrive

2. ТОВ "Партнер Авто-Буковина": м. Чернівці, вул. Головна, 200, корпус Б, оф. 32
Т.: +38 (099) 270 99 93, +38 (097) 913 01 20

3. ВСТ "Автотрейд":
м. Чернівці, вул. Кишинівська, 2-А
Т.: +38 (095) 125 99 90, +38 (050) 500 80 59

4. "Автотех": м. Чернівці, вул. Сковороди, 5
Т.: +38 (0372) 55 50 86, +38 (050) 20 77 077, +38 (068) 48 64 680
Редактор: Марія Фернюк
22-10-2021, 16:27
Коментарів 0 Переглядів 3 299

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги