RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Знову треба голити ноги? Затупилася бритва? Порізалися? Вросло волосся? Шкіра надто суха і подразнена після бриття? То чому ж ви терпите такі незручні проблеми, якщо сьогодні існують більш радикальні методи видалення небажаного волосся! Не треба піддавати своє тіло тортурам, видалення волосся теж може бути приємним і безболісним. Погодьтеся, ви вже неодноразово чули про воскову, цукрову та апаратну епіляцію, а не зважилися спробувати, бо страшно. І лячно не тому, що це незручні процедури, бо вони досить таки комфортні, а тому, що ви, мабуть, зовсім нічого не знаєте про них. Чи безпечною є епіляція та наскільки вона ефективна, нам допомогла розібратися власниця моно-студії Sugar Beauty Room Ксенія БАЛАНЮК.



– Чому, на вашу думку, жінки бояться епіляції?


– Епіляція – не новий метод видалення волосся, однак низький рівень обізнаності у питанні створив навколо нього безліч міфів. Сьогодні шугаринг чи електроепіляція не є чимось дивним. Це звичайні процедури, однак ті, хто ще не спробував, чомусь їх бояться, – розповідає власниця моно-студії Sugar Beauty Room.

Епіляція – абсолютно безпечна маніпуляція, яка не зашкодить ні вашому здоров’ю, ні тілу. А найчастіше страхи пов’язані із негативними відгуками інших. Та повірте, бритва набагато небезпечніша. І шугаринг, і ваксинг, і електроепіляція кращі як і за ефективністю, так і комфортністю.

– Які ж риси вважаються головними перевагами епіляції?


– Давайте почнемо з того, що епіляція не має недоліків як таких. Це максимально безпечний і акуратний метод видалення волосся. Процедура не викликає і не провокує появу подразнень, почервонінь, порізів чи ран, ба більше – вона допомагає позбутися проблеми врослого волосся.

Крім того, епіляція – це не просто видалення волосся, це повноцінна доглядова процедура. В індивідуальних випадках, коли шкіра реагує активно на проведення процедури, ми завжди даємо клієнту рекомендації для домашнього догляду, а також професійні засоби, які сприяють швидкій регенерації та відновлення чутливих ділянок. Тому успіхом гладенької, доглянутої шкіри є наша спільна робота з клієнтом. А якщо і бувають неприємні моменти, то вони, швидше за все, спровоковані недостатньою професійністю майстра. Бо якщо фахівець справді хороший, то, повірте, і матеріали, і обладнання, з якими він працює надійні та якісні, – пояснює пані Ксенія. – Безсумнівно, однією із найбільших переваг епіляції є її ефективність. Після кожного сеансу ваксингу чи шугарингу волосків залишається все менше і менше, адже вони видаляються із корінцем,а тому довго не відростають. Що стосується електроепіляції, то вона дозволяє позбутися волосся НАЗАВЖДИ. І це не просто слова, а науковий факт, підтверджений дослідженнями. Тут слід розуміти, що для бажаного результату треба пройти цілий курс, одна процедура не може цього забезпечити.



– А як що тривалості процедур та їхньої регулярності?


– Зрозумійте, у кожної людини волосся росте з різною швидкістю, воно має неоднакову структуру, а шкіра є різною за фототипом. Зважаючи на ці всі фактори, можна й вирахувати і тривалість, і кількість процедур. Усе індивідуально, – пояснює власниця моно-студії Sugar. – Як правило, на повноцінну процедуру, яка передбачає видалення волосся на всіх ділянках, йде півтори години. Що стосується регулярності сеансів, то шугаринг і ваксинг рекомендовано робити кожних три-чотири тижні, електроепіляцію – раз у місяць. Тут же й слід відзначити, що, не порушуючи курс апаратної епіляції, за 1,5-2 роки ви забудете про волосся НАЗАВЖДИ.

– Чи існують обмеження щодо проведення епіляції?


– Зараз в інтернеті дуже багато фейкової інформації щодо протипоказань для здійснення епіляції. Та найчастіше усі міфи спричинені негативним досвідом однієї людини. Ймовірність, що ви теж будете незадоволені результатом дорівнює нулю. Безсумнівно, вік, тип шкіри, колір волосся грають неабияку роль, але ми для будь-якої ситуації можемо підібрати відповідний метод. Методологія дозволяє працювати навіть і з підлітками, і з вагітним, і з жінками в період менопаузи, – говорить майстер з видалення волосся Ксенія БАЛАНЮК. – Якщо говорити конкретно про воскову та цукрову епіляцію, то вони протипоказань як таких не мають. Ми навіть працюємо із жінками з цукровим діабетом, враховуючи період регенерації шкіри, після консультації лікаря, а також з клієнтами після хіміотерапії в стійкій ремісії. Звісно, процедури з такими людьми повинні бути максимально обережними, перед цим узгоджуючи деталі з лікарем, який веде нашого клієнта, адже їх шкіра є особливо чутливою.

Електроепіляцію ж не рекомендовано проводити, людям з вживленими кардіо стимуляторами та тим, хто страждає на епілепсію. А про недоречність проведення процедури під час хвороб в гострих станах, запальних захворюваннях шкіри, вірусних інфекціях, думаю, не варто говорити, адже в таких ситуаціях ми відмовляємо в процедурі, тому що в першу чергу бережемо Ваше здоров’я. Наш девіз – спочатку здоров‘я, потім краса.



– Який час вважається найкращим для проведення епіляції?


– Не існує ні ідеального, ні поганого часу для здійснення епіляції. Коли кому виходить, тоді й розпочинаємо сеанси. Єдине, на що слід опиратися, – на особисті терміни. Так, якщо ви хочете влітку хизуватися на морі гладенькими ніжками, процедури варто розпочинати з осені. Адже щоб результат був помітним потрібно хоча б пів року регулярно ходити до майстра з видалення волосся. Та якщо у вас немає можливості зараз записатися в салон, ви можете розпочати курс і взимку чи навіть навесні. Головне пам’ятати, що після електроепіляції бажано не засмагати протягом двох тижнів, а ваксинг і шугаринг таких обмежень не передбачає – уже за два-три дні ви можете ніжитися на сонці, – каже власниця моно-студії.

Т. 099 03 59 585
м. Чернівці, вул. Воробкевича, 33 (офіс-центр), 108 кабінет
Іnstagram sugar_beauty_room
Редактор: Марія Фернюк
18-10-2021, 10:23
Коментарів 0 Переглядів 3 386

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги