RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

А ви задоволені виглядом довкола свого будинку? Звісно, якщо ви живете в багатоповерхівці, то стан площадок, клумб та навіть самої будівлі залежить не тільки від вас. Але коли ви є власником приватного особняка, то те, як облаштована прилегла територія – лише ваша турбота. І ви мусите не тільки підтримувати чистоту на подвір’ї, а й правильно висадити газон та декоративні дерева, подбати про викладку доріжок, створення відпочинкової зони та продумати стиль огорожі. Мало хто є компетентним у всіх цих питаннях одночасно, тому часто ми шукаємо допомоги спеціалістів. У Чернівцях та області реалізувати усі ваші дизайнерські проєкти та зробити прибудинкову територію затишною може ландшафтний простір Gold Sad.



Невже фахівцям Gold Sad під силу все?


Ландшафтний простір Gold Sad – справжня знахідка для тих, хто хоче, щоб його подвір’я було цікавим та комфортним. І справді, компанія допоможе вирішити усі питання, пов’язані з озелененням та облаштуванням території. Тут ви знайдете необхідні декоративні дерева та садові фігури, які створять справжню казкову атмосферу. Продумана фахівцями концепція висадки туй, ялинок чи інших хвойних рослин, а поміж них довговічні бетонні горщики чи казкові гноми додадуть території родзинки. Інше, чим може вразити ваша територія – вироби з габіону, на реалізації яких також спеціалізується Gold Sad. Ці просторові сітчасті конструкції, заповнені природним каменем, чудово доповнюють інтер’єр та можуть використовуватися як огорожа. Тільки уявіть як шикарно виглядатиме ваш дім з таким екстравагантним парканом. І куди ж без акуратних доріжок та площадок? Оскільки заснування ландшафтного простору мало не меті створювати цілісну гармонійну і комфортну прибудинкову зону, до компетенції Gold Sad увійшло і встановлення тротуарних плиток.



UNIBRUK – прорив на ринку бетонних виробів


На сьогодні Gold Sad є єдиним офіційним представником компанії UNIBRUK у Чернівецькій області. Це потужне, хоч і досить молоде, підприємство спеціалізується на виготовленні бетонних виробів методом вібропресування. Завдяки сучасному автоматизованому підходу можна отримати якісні вироби з різною обробкою поверхні – тротуарну плитку, бордюри, борти. У виробництві UNIBRUK послуговується останніми німецькими розробками, тому й виготовляється тротуарна плитка високого ґатунку з максимальною точністю. А унікальна технологія ColorMix дозволяє надавати виробам усі можливі кольори, наносити а неї візерунки та створювати цікаві імітації. Сама продукція компанії наділена високими експлуатаційними характеристиками, що підтверджується високим терміном користування – більше 30 років.

Також іншими перевагами тротуарної плитки UNIBRUK є:


Висока якість. Продукція цього виробника має усі сертифікати відповідності та паспорт якості.
Безпечність. Вироби виконані лише із натуральної сировини – промитих і фракціонованих пісків, сірого та білого цементу.
Різноманіття кольорів та форм. UNIBRUK пропонує ексклюзивні кольорові рішення та різні формати плит. Важливо, що фарбована вібропресована плитка цього виробника зберігає колір десятиліттями.
Низька зношуваність та водопоглинання. Доріжки та площадки із цієї тротуарної плитки довго зберігають свій первозданний вигляд. Навіть через 5 років експлуатації вироби виглядатимуть як щойно встановлені.
Гарантія якості. Усі вироби UNIBRUK мають 10 років гарантії.



Що стосується варіантів оформлення площадок чи доріжок тротуарною плиткою, то тут завжди в пріоритеті задум клієнта. За потреби майстри-укладальники із 15-річним досвідом роботи приїдуть на об’єкт, щоб точно визначити кількість тротуарної плитки, а також допомогти вам визначитися із вибором. І найприємніше, купуючи бетонні вироби впродовж 2021 року, кожен клієнт отримає 10% знижку! Тому якщо ви бажаєте змінити власне подвір’я чи удосконалити його, зверніться за допомогою в ландшафтний простір Gold Sad.

Детальніше за тел.: 095 790 63 11, 068 616 91 29
Адреса: Чернівецька обл., м. Кіцмань, вул. Івасюка, 1-Б

Бетонні вироби від UNIBRUK, декоративні дерева, садові фігури і огорожі з габіону: як можна облаштувати подвір’я з допомогою компанії Gold Sad?*


Ми в соцмережах:
@gold_sad.cv
@brukivka0685873190







Редактор: Марія Фернюк
7-10-2021, 13:41
Коментарів 0 Переглядів 8 582

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги