RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



Є низка продуктів, які мікрохвильовка після підігрівання може зробити небезпечними.

П'ять продуктів, які категорично не можна нагрівати у мікрохвильовці назвали у FoodOboz.



Ковбаса, сосиски, шинка

Такі продукти зазвичай містять добавки для того, щоб їжа довше залишалась свіжою. При нагріванні у мікрохвильовці такі речовини окислюються, що є небезпечним для життя.

Перець чилі

Всі речовини, які роблять перець чилі гострим при нагріванні вивільняються на зовні. В навколишньому середовищі утворюється пар, який може подразнити очі та горло.

Варені яйця

Під час нагрівання в мікрохвильовці, всередині яєць утворюється парниковий ефект, подібний до скороварки. В наслідок цього яйце вибухає. Але готові страви з яєць гріти можна, якщо там продукт нарізаний на шматочки.

Кисломолочні продукти

У всіх кисломолочних продуктах містяться природні бактерії. В мікрохвильовці всі вони загинуть. В результаті, продукт почне згортатися та втратить смак.

Мед

При кристалізації мед твердішає. В такому стані його незручно їсти, тому потрібно нагріти. В мікрохвильовці цього робити не варто, адже одразу втрачаються всі корисні якості, які містить цей продукт. Щоб мед став рідким, можна нагріти його на водяній бані. Але потрібно слідкувати, щоб вода не була дуже гарячою – 40-50 градусів.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
25-09-2021, 10:43
Коментарів 0 Переглядів 5 675

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.