RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Експертка у психології зниження ваги Олена Кален розповіла на своїй сторінці у соцмережах, які продукти ніяк не допоможуть вам насититись. На додаток, їх вважають мало не дієтичними, проте насправді вони можуть спровокувати переїдання.

Багато хто вважає їх корисними, проте вони мало чим відрізняються від звичайних цукерок – так само піднімають рівень цукру в крові: "Після різкого стрибка цукор різко падає, і людина знову починає відчувати голод", – пояснює психологиня, пише 24 канал.



Йогурти та смузі

Це одні із найпоширеніших перекусів. Йогурт легко кинути до сумки та вживати будь-де, коли захочеться їсти. Проте через рідку консистенцію такі перекуси швидко перетравлюються, і ви знову за короткий час відчуваєте пустоту у шлунку та голод. Те саме стосується і знежирених йогуртів, які ще багаті на цукор та харчові добавки.

Курага, фініки тощо

Загалом сухофрукти також містять багато цукру, вони калорійні та набагато менш корисні ніж звичайні фрукти: "Спочатку цукор різко підвищується, а потім під дією інсуліну різко падає, через що глюкози в крові стає недостатньо, і тому почуття голоду повертається", – розповідає Олена Кален.

Якщо ви вже так любите сухофрукти, краще з'їсти їх після основного прийому їжі, як десерт.

Підібрати вино до ваших улюблених гарячих страв чи десертів простіше, ніж ви думаєте. Заходьте в інтернет-магазин SHABO, обирайте вино до смаку та експериментуйте, створюючи несподівані поєднання з вашими звичними стравами.

Штучні підсолоджувачі


Поширена думка, що вони корисніші за цукор, тому багато хто вважає за краще додавати замінники цукру у свої перекуси. Проте вони лише посилюють тягу до солодкого, вам хочеться ще і ще, тому без медичних показань їх краще не вживати.

Яєчний білок

Багато людей звикли снідати самим яйцями. Проте, попри поширену думку, яєчний білок засвоюється дуже швидко і після того сніданку без перекусів просто не обійтись:

"Оскільки вранці калорії йдуть не тільки на підтримку активності, але і на завантаження м'язів і печінки глікогеном, то після яєчного сніданку голод виникає дуже швидко", – каже експертка.

Зранку вона радить їсти щось більш ситне – м'ясо або птицю, а страви з яєць чудово підійдуть для вечері.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
23-09-2021, 01:40
Коментарів 0 Переглядів 963

• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«А що коронавірус передається лише «стоячим?!» Блог Анни Семьонової
Днями в салоні краси почула розмову майстринь, які сперечалися про карантинні обмеження
Звідки така любов до Росії? Блог Ярослава Волощука
Іноді просто дивуєшся, чого тільки не виробляє Росія, а Німеччина наче цього всього і не бачить
«У наш час це така дикість» Блог Надії Будної
У Чернівцях катастрофічно не вистачає вуличних урн для сміття
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
У ЧТУ запевняють, що жоден тролейбус не виходить на маршрут, не пройшовши дезінфекції

Як же правильно підготувати дитину до школи, які знання обов’язково потрібно привити та наскільки важливою є дошкільна освіта, нам розповіли у IZZI School у Чернівцях.

26 листопада відомому західноукраїнському виробнику металопластикових вікон та дверей виповнилося 24 роки!

Dласниця ресторану "Панський двір" Оксана Михайлівна розповіла, на що варто звертати увагу, обираючи ресторан, та які питання треба обов’язково узгодити із адміністрацією закладу.

Якщо ваше інтимне життя не таке, як вам хотілося б? В нагоді стануть секс-іграшки. Чому б ні?!

Logika – це міжнародна школа програмування для дітей віком від семи до сімнадцяти років.

27 листопада 2021 року о 14:00 у конференц-залі готелю "Буковина" за адресою м. Чернівці, вул. Головна, 141, відбудеться презентаційна зустріч програми "Free student" з майбутніми студентами та їхніми батьками.

Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? - розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.