RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Якщо ви живете, працюєте чи навчаєтеся в Чернівцях, то, мабуть, не із чуток знаєте, як іноді буває незручно пересуватися містом. То маршрутка запізнюється, то тролейбуси не курсують через відсутність електропостачання, то недобросовісний приватний водій не прибув на замовлення. Що ж робити, коли їхати дуже треба, та здається, що все проти вас? Відповідь очевидна – замовити таксі. Яке саме – вибір уже індивідуальний, адже пропозицій більш ніж достатньо. Сьогодні ми поспілкувалися з керівником однієї із служб таксі у Чернівцях – MOEcoTAXI – Тимуром Ванчуровим і розпитали його про принципи та особливості роботи їхнього сервісу.



– Розкажіть, будь ласка, коли виникло MOEcoTAXI[/h2]
– MOEcoTAXI – прогресивний і цікавий проєкт, заснований групою компаній, яких об’єднує принцип екологічності, – розповідає Тимур Ванчуров. – Ми працюємо в різних напрямках – створюємо і льодові майданчики, і спортивні клуби, і точки з продажу електромобілів, і зарядні станції, і крафтове виробництво води "Крайна". Екологічна служба таксі – один із векторів нашого руху, на який ми орієнтуємося з листопада 2018 року. Про MOEcoTAXI чернівчанам же стало відомо у жовтні 2020-го. І всього майже за рік існування в місті наш сервіс зарекомендував себе як надійний і безпечний трансфер та завоював значний авторитет.

[h3]– Які особливі риси має MOEcoTAXI?


– Якщо говорити про особливості, що помітно вирізняють MOEcoTAXI з-поміж інших, то насамперед варто відзначити, що це перша екологічна служба таксі в Чернівцях. Що це означає? У нас немає шкідливих для середовища машин, тут функціонують тільки електрокари. Така поїздка буде не лише приємною для вас, а й абсолютно безпечною для природи, оскільки під час руху авто не виділяється вуглекислий газ, а отже не забруднюється повітря. Ще однією нашою перевагою є можливість виконання корпоративних послуг. Оскільки наша служба таксі працює офіційно та за ліцензією, ми співпрацюємо компаніям – розвозимо персонал великих торгових мереж, кінотеатрів та інших підприємств.

– А як щодо принципів роботи? Яким має бути водій, щоб працювати MOEcoTAXI?


– Наша головна мета – максимально безпечна поїздка як для пасажирів, так і для довкілля. Ми робимо великий акцент на комфортності, чистоті та спокою під час користування послугами служби, – розповідає керівник локації MOEcoTAXI в Чернівцях. – Так, у наших водіїв є певні обмеження щодо швидкості пересування, вони не можуть вплинути ні на зовнішній вигляд, ні на стан автомобіля. А щоб бути певними у якості обслуговування, щодня перед виходом на маршрут усі електрокари перевіряються, а щомісяця проходять діагностику на СТО.

Що стосується наших водіїв, то їх ми обираємо не за стажем роботи в службах таксі. Навпаки ж, надаємо перевагу тим, хто готовий допомогти змінити нам стереотипну модель таксування. Звісно, майстерність кермування високо цінується, однак це не всі компетенції наших водіїв. Повірте, ввічливість, пунктуальність, вміння працювати з людьми не меш важливі.

– Що, на вашу думку, приваблює клієнтів в MOEcoTAXI?


– По-перше, беручи участь у поїздці з MOEcoTAXI пасажир є застрахованим від нещасних випадків, адже сервіс має усі необхідні ліцензії. А постійний GPS-нагляд за правильністю пересування та диспетчерський контроль за швидкістю електрокарів дозволяє батькам спокійно відправляти школярів на заняття з MOEcoTAXI. По-друге, ми ламаємо стереотип, що в таксі завжди брудно, накурено, а в салоні звучить гучна музика. У MOEcoTAXI усі автомобілі чисті та охайні, а в умовах карантину ще й ретельно продезінфіковані, – пояснює керівник локації у Чернівцях. – По-третє, ми завжди покращуємо умови для клієнтів. Так, повідомивши диспетчеру, що в поїздці братиме участь дитина, електрокар обладнають дитячим кріслом. А якщо ви сядете в таксі з домашнім улюбленцем, не хвилюйтеся – водій не заперечуватиме та не вимагатиме додаткової плати.



– Сервіс MOEcoTAXI досконалий чи є ще над чим працювати?


– За рік роботи в Чернівцях ми не зробили жодного кроку назад. Ба більше, MOEcoTAXI не стоїть на місці, а впевнено рухається вперед. Щоб бути більш успішними та надавати послуги в бажаному нам обсягу та якості, нам треба ще добре попрацювати, – говорить Тимур Ванчуров. – Звичайно, хочеться значно збільшити свій автопарк. Наразі, у нас є 18 електрокарів, і це мало, щоб охопити цілі Чернівці. Збільшивши кількість машин хоча б до 50, ми зможемо повністю заполонити місто. Також MOEcoTAXI працює над вдосконаленням мобільного додатка. Потрібно створити більш зручний сервіс, де наші клієнти зможуть швидко і легко замовляти таксі. Ну і звісно, ми прагнемо сформувати потужну професійну команду, де кожен її учасник буде відчувати себе важливою ланкою одного цілого і відповідно буде більш відповідальним.

Якщо ви досі не користувалися послугами MOEcoTAXI у Чернівцях, обов’язково занотуйте собі номер диспетчерської служби +380951013535, +380961013535 або ж встановіть спеціальний мобільний додаток на Android або iOs. Пам’ятайте, замовляючи екологічне таксі, ви не лише гарантуєте собі безпечну та комфортну поїздку, а й робите великий внесок у своє есо-майбутнє!

Замовити таксі: moeco.taxi
Instagram: @moeco.taxi
Facebook: moeco.com.ua
Редактор: Марія Фернюк
20-09-2021, 19:30
Коментарів 0 Переглядів 3 393

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги