RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Багатьом знайома ситуація: готувалися до свята, напекли багато солодощів (тортів чи пляцків), але все не з’їли. Не викидати ж!

Ми розповімо, які десерти можна заморожувати і як правильно це робити, щоб вони залишилися, як свіжі, повідомляє molbuk.ua



Досвідчені господині запевняють, що деякі види випічки можна заморожувати, і вона при цьому не змінить свого смаку, а після розморожування смакує, наче свіжа. Дехто спеціально пече більше пляцків і тортів, щоб скласти у морозилку на потім. Але заморожувати можна далеко не все.

• Заморожувати можна коржі, а також пляцки і торти, перемащені масляним або заварним кремом.

• Для заморожування не підходить сметанний або крем зі збитих вершків, бо після танення він може розшаруватися.

• Не варто заморожувати заливні чізкейки (з додаванням желатину), інакше після розморожуванням вони можуть зріднути.

• Перед заморожуванням торт потрібно порізати на порційні шматки, дуже щільно обгорнути у харчову плівку та кілька торбинок або скласти у контейнер, щоб десерти не набралися сторонніх запів.

• Найкраще зберігати торти в окремій морозильній камері або принаймні у тій, де лежать овочі і фрукти, але не м’ясо.

• Розморожувати торти і пляцки треба тільки в холодильнику. Їх треба витягнути з морозилки і просто залишити на ніч в холодильнику, щоб поступово відтанули.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
18-09-2021, 15:20
Коментарів 0 Переглядів 668

Ці локації з’являться у приміських селах неподалік від Чернівців
Назвали кількість нововиявлених випадків коронавірусу в Чернівецькій області
• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«А що коронавірус передається лише «стоячим?!» Блог Анни Семьонової
Днями в салоні краси почула розмову майстринь, які сперечалися про карантинні обмеження
Звідки така любов до Росії? Блог Ярослава Волощука
Іноді просто дивуєшся, чого тільки не виробляє Росія, а Німеччина наче цього всього і не бачить
«У наш час це така дикість» Блог Надії Будної
У Чернівцях катастрофічно не вистачає вуличних урн для сміття
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
У ЧТУ запевняють, що жоден тролейбус не виходить на маршрут, не пройшовши дезінфекції

Як же правильно підготувати дитину до школи, які знання обов’язково потрібно привити та наскільки важливою є дошкільна освіта, нам розповіли у IZZI School у Чернівцях.

26 листопада відомому західноукраїнському виробнику металопластикових вікон та дверей виповнилося 24 роки!

Dласниця ресторану "Панський двір" Оксана Михайлівна розповіла, на що варто звертати увагу, обираючи ресторан, та які питання треба обов’язково узгодити із адміністрацією закладу.

Якщо ваше інтимне життя не таке, як вам хотілося б? В нагоді стануть секс-іграшки. Чому б ні?!

Logika – це міжнародна школа програмування для дітей віком від семи до сімнадцяти років.

27 листопада 2021 року о 14:00 у конференц-залі готелю "Буковина" за адресою м. Чернівці, вул. Головна, 141, відбудеться презентаційна зустріч програми "Free student" з майбутніми студентами та їхніми батьками.

Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? - розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.