RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Бісквітне тісто найпростіше за смаком, інгредієнтів і часу на приготування бісквітного рулету або пирога потрібно зовсім небагато. Але зробити гарне тісто, яке б добре тримало форму, вимагає знання секретів приготування.

1. Яйця. Для приготування бісквітів краще розділяти білки і жовтки і збивати їх окремо з цукром. Жовтки повинні посвітлішати і збільшитися в кілька разів та набути кремової консистенції. Білки під час збивання стають дуже щільною, стійкою і блискучою масою. Перед збиванням білки треба трішечки підсолити. Аби перевірити, чи білки ви збили добре, переверніть миску – білки мають у ній залишитися. Після того, як ви збили білки і жовтки окремо, можете жовтки акуратно ввести в білки.



2. Борошно. Його обов'язково треба просіяти. Так не тільки позбуваємося сміття, а ще й насичуємо борошно киснем, що сприятливо позначиться на пишності бісквіта.

3. Послідовність. Важливою у приготуванні бісквітного тіста є послідовність процесів. Коли яйця збиті, а мука просіяна, додайте порціями білки в жовтки, перемішуй акуратно, максимально зберігаючи пишність білків. Насамкінець всипте борошно.

4. Перемішування. Напевно, найважливіший процес, від якого залежить якість бісквіту. Не потрібно ретельно замішувати його: чим менше рухів, тим кращим буде результат. Борошно сипте потрохи і по всій поверхні, легко вмішуючи його.

5. Випікання. Бісквіт ставлять випікатися в заздалегідь розігріту духовку. Боки форми не варто змащувати маслом, так тісто прилипне до форми і не опаде. Випікають бісквіт до рум'яного. Спочатку він добре підніметься, а от коли трохи осяде і зарум'яниться, значить, готовий. Дайте повністю охолонути бісквіту всередині форми, а після проведіть ножем по колу, відділяючи боки від форми.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
15-09-2021, 21:20
Коментарів 0 Переглядів 767

Теги -

Люди навіть жартують, що через це вони "приходять із підозрою, а повертаються з впевненістю"

Синоптики та рятувальники попереджають про небезпеку
• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
На виставці представлено 13 фотократин, де зображені родини загиблих учасників російсько-української війни з різних куточків країни


«Маю юридичну освіту, а працюю в Польщі» Блог Анни Семьонової
Що ж наші заробітчани думають про політичну ситуацію в Україні
А де ж батько нації? Блог Ярослава Волощука
Події у Казахстані викликають дуже багато запитань
«Не видно просвіту…» Блог Надії Будної
На зупинці громадського транспорту люди обговорюють одну з найболючіших тем – плату за комунальні послуги.
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
Врятована із забуття йорданська пісня – фінальний кліп циклу колядок та щедрівок від автентичної NAVKA

В "АТБ" спростували інформацію стосовно призупинення продажу яєць, гречки й інших соціально значущих продуктів.

Чого досягнуто цією крутою командою за попередній рік, якими перемогами він був багатий і що нового тут з’явилося у 2021-му – далі.

"АТБ" допомагає привітати дітей-сиріт із прифронтових регіонів України.

Про команду цих крутих фахівців ми уже неодноразово писали, але для тих, хто досі про них не чув або саме шукає надійних спеціалістів, яким не страшно довірити своє майно, ще раз коротко розповімо про їхню роботу.

Що означає, як впливає на смак і аромат, чому саме “живе” пиво вважається справжнім та як його варять? - розповідають пивовари "Опілля" найбільшого виробника пива на Тернопільщині, що має 170-річну традицію пивоваріння.

Як має смакувати класичне якісне європейське експортне пиво?
• Теги