RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Бісквітне тісто найпростіше за смаком, інгредієнтів і часу на приготування бісквітного рулету або пирога потрібно зовсім небагато. Але зробити гарне тісто, яке б добре тримало форму, вимагає знання секретів приготування.

1. Яйця. Для приготування бісквітів краще розділяти білки і жовтки і збивати їх окремо з цукром. Жовтки повинні посвітлішати і збільшитися в кілька разів та набути кремової консистенції. Білки під час збивання стають дуже щільною, стійкою і блискучою масою. Перед збиванням білки треба трішечки підсолити. Аби перевірити, чи білки ви збили добре, переверніть миску – білки мають у ній залишитися. Після того, як ви збили білки і жовтки окремо, можете жовтки акуратно ввести в білки.



2. Борошно. Його обов'язково треба просіяти. Так не тільки позбуваємося сміття, а ще й насичуємо борошно киснем, що сприятливо позначиться на пишності бісквіта.

3. Послідовність. Важливою у приготуванні бісквітного тіста є послідовність процесів. Коли яйця збиті, а мука просіяна, додайте порціями білки в жовтки, перемішуй акуратно, максимально зберігаючи пишність білків. Насамкінець всипте борошно.

4. Перемішування. Напевно, найважливіший процес, від якого залежить якість бісквіту. Не потрібно ретельно замішувати його: чим менше рухів, тим кращим буде результат. Борошно сипте потрохи і по всій поверхні, легко вмішуючи його.

5. Випікання. Бісквіт ставлять випікатися в заздалегідь розігріту духовку. Боки форми не варто змащувати маслом, так тісто прилипне до форми і не опаде. Випікають бісквіт до рум'яного. Спочатку він добре підніметься, а от коли трохи осяде і зарум'яниться, значить, готовий. Дайте повністю охолонути бісквіту всередині форми, а після проведіть ножем по колу, відділяючи боки від форми.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
15-09-2021, 21:20
Коментарів 0 Переглядів 729

Міськрада перейменувала вулицю та провулок Миколаївський на честь загиблого на сході Олександра Маланчука
Автопригода сталася на вулиці Галицький Шлях сьогодні ввечері
• Новини партнерів





ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Присутні вшанували пам’ять усіх загиблих за українську Незалежність хвилиною мовчання, а також помолилися за їхні душі


«А що коронавірус передається лише «стоячим?!» Блог Анни Семьонової
Днями в салоні краси почула розмову майстринь, які сперечалися про карантинні обмеження
Звідки така любов до Росії? Блог Ярослава Волощука
Іноді просто дивуєшся, чого тільки не виробляє Росія, а Німеччина наче цього всього і не бачить
«У наш час це така дикість» Блог Надії Будної
У Чернівцях катастрофічно не вистачає вуличних урн для сміття
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
Музиканти записали власну версію відомої композиції, яка була в репертуарі народного артиста України

Щоб зменшити ваші переживання та допомогти зробити правильний вибір, ми попросили представників будівельної корпорації Bitidi Group відповісти на найбільш поширені запитання потенційних покупців.

Як зацікавити сучасних дітей настільними іграми та що обрати для різних вікових груп, ми поцікавилися у спеціалізованому магазині Questy.

26 листопада відомому західноукраїнському виробнику металопластикових вікон та дверей виповнилося 24 роки!

Як же правильно підготувати дитину до школи, які знання обов’язково потрібно привити та наскільки важливою є дошкільна освіта, нам розповіли у IZZI School у Чернівцях.

Dласниця ресторану "Панський двір" Оксана Михайлівна розповіла, на що варто звертати увагу, обираючи ресторан, та які питання треба обов’язково узгодити із адміністрацією закладу.

Якщо ваше інтимне життя не таке, як вам хотілося б? В нагоді стануть секс-іграшки. Чому б ні?!

Logika – це міжнародна школа програмування для дітей віком від семи до сімнадцяти років.