RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Бісквітне тісто найпростіше за смаком, інгредієнтів і часу на приготування бісквітного рулету або пирога потрібно зовсім небагато. Але зробити гарне тісто, яке б добре тримало форму, вимагає знання секретів приготування.

1. Яйця. Для приготування бісквітів краще розділяти білки і жовтки і збивати їх окремо з цукром. Жовтки повинні посвітлішати і збільшитися в кілька разів та набути кремової консистенції. Білки під час збивання стають дуже щільною, стійкою і блискучою масою. Перед збиванням білки треба трішечки підсолити. Аби перевірити, чи білки ви збили добре, переверніть миску – білки мають у ній залишитися. Після того, як ви збили білки і жовтки окремо, можете жовтки акуратно ввести в білки.



2. Борошно. Його обов'язково треба просіяти. Так не тільки позбуваємося сміття, а ще й насичуємо борошно киснем, що сприятливо позначиться на пишності бісквіта.

3. Послідовність. Важливою у приготуванні бісквітного тіста є послідовність процесів. Коли яйця збиті, а мука просіяна, додайте порціями білки в жовтки, перемішуй акуратно, максимально зберігаючи пишність білків. Насамкінець всипте борошно.

4. Перемішування. Напевно, найважливіший процес, від якого залежить якість бісквіту. Не потрібно ретельно замішувати його: чим менше рухів, тим кращим буде результат. Борошно сипте потрохи і по всій поверхні, легко вмішуючи його.

5. Випікання. Бісквіт ставлять випікатися в заздалегідь розігріту духовку. Боки форми не варто змащувати маслом, так тісто прилипне до форми і не опаде. Випікають бісквіт до рум'яного. Спочатку він добре підніметься, а от коли трохи осяде і зарум'яниться, значить, готовий. Дайте повністю охолонути бісквіту всередині форми, а після проведіть ножем по колу, відділяючи боки від форми.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Юлія Пацаранюк
15-09-2021, 21:20
Коментарів 0 Переглядів 2 834


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.