RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

STEM-INVENTOR – це передова мережа шкіл, філії якої відкриті по всій території України, у США (Бостоні) та Канаді. Головний акцент тут роблять на креативності та творчості, інтегруючи їх у новітні технології. Що це означає? У STEM-INVENTOR діти навчаються створювати LEGO-винаходи (з наборів , які спеціалісти Inventor зібрали та адаптували спеціально під курси в нашій школі) анімації, програмують відеоігри та наукові лабораторії в Minecraft, конструюють роботів та управляють ними, вивчають англійську мову і, звичайно, готуються до школи.



Познайомимося ближче!


Мабуть, уже всі дорослі змирилися з фактом, що сучасні діти більш креативні та перед ними відкриється більше перспектив у світі. Зараз прийнято називати малюків та підлітків поколінням Z. Однак народитися в цей час недостатньо, слід ще й навчитися хапатися за усі можливості. Якщо старшокласники уже можуть самостійно визначати власні пріоритети, то дошкільнятам та представникам молодшої школи ще потрібно дати поштовх. Розвинути потенціал вашої дитини, зацікавити її наукою та вдосконалити набуті навички та вміння можуть у школі STEM-INVENTOR.

STEM-орієнтований підхід спрямований на формування 4 головних компетенцій у дитини:


1. Креативність
2. Критичне мислення
3. Науково-технічна грамотність
4. Комунікабельність

Розробка компанії заснована на принципі ігрового навчання. Вона призначена для розв’язування творчо-технічних завдань та використовує інтерес і цікавість дитини як основний ресурс і мотив до навчання. Усі Lego-набори, які ми використовуємо на заняттях, спеціалісти Inventor зібрали та адаптували спеціально під курси в нашій школі.



Зважаючи на вік та вподобання дитини, її можна записати на один із курсів:



Курс "Наука про світ"


Вік учнів: 3-5 років
Як літак піднімається в небо? Для чого потрібні фонтани? Чим займається IT-медик? Де розташований Біг-Бен?Безліч запитань від юних дослідників та дослідниць чекають на відповіді.

Курс "Наука про світ" створено для дітей, які активно пізнають світ, ставлять безмежну кількість запитань та хочуть все знати. Під час занять курсу учні та учениці отримують нові знання про природу, нашу планету, облаштування сучасного міста, розмаїття професій. Конструюють яскраві моделі з LEGO, досліджують їх та навчаються граючи.

Яких результатів досягаємо: під час занять учні та учениці сконструюють мікроскоп та моделі улюблених тварин, створять архітектурний проєкт міста. У процесі гри та конструювання діти розширять власний світогляд, розвинуть логічне мислення, опанують математичні поняття "кількість", "лічба", "простір", "час.



Курс "Програмування та англійська мова"


Вік учнів: 4-6 років
Курс "Програмування та англійська мова" допоможе маленьким дослідникам та дослідницям оволодіти початковими навичками англомовного спілкування за допомогою додатку Scratch Junior. Програма курсу розроблена для дітей, які тільки розпочинають вивчати іноземну мову.

Яких результатів досягаємо: на заняттях курсу учні та учениці познайомляться із англійською мовою, та створюватимуть свої перші анімації, закріплюючи все це англійською ! У цікавій ігровій формі оволодіють базовими навичками програмування у візуальному середовищі Scratch Junior. А також поповнять словниковий запас, розвинуть комунікаційні навички та знайдуть нових друзів.

Курс "Підготовка до школи"


Вік учнів: 5-7 років
Курс "Підготовка до школи" містить інтерактивні заняття з математики, логіки, комунікації, читання, підготовки руки до письма. Курс спрямований на полегшення адаптації дітей до шкільного навчання.

Яких результатів досягаємо: на заняттях курсу дошкільнята через гру з детелями LEGO навчаться рахувати, додавати та віднімати, читати по складах, оволодіють уявленнями про час, простір і геометричні фігури. Діти розвинуть кмітливість і мовлення, навчаться висловлювати власні думки та аргументувати їх.



Курс “Робототехніки”(1-3 клас)


Сконструювати та запрограмувати марсохода, що відправиться досліджувати червону планету, гелікоптера, який перелетить через океан або робота шеф-кухаря– під силу кожному невгамовному першокласнику та першокласниці.

Яких результатів досягаємо: діти оперуватимуть поняттями: робот, датчик, комп’ютерна гра, маніпулятор, віртуальна реальність, інфрачервоне випромінювання, безпровідне з’єднання, механізми (кривошип, зубчаста та черв’ячна передача руху, тощо).Діти програмують у середовищі LEGO Education WeDo Самостійно вигадають, сконструюють, запрограмують робота.

Курс "Програмування з Minecraft: EE"


Хочете щоб дитина корисно проводила час за комп`ютером?
Авторський курс "Minecraft: Education Edition" створений для майбутніх програмістів та програмісток, які хочуть стати розробниками власних ігор.

Minecraft:EE – це не просто гра, а навчальне середовище, де дитина з цікавістю створює власний світ, персонажів. Для цього учні опанують середовище програмування MakeCode, де програми складаються з блоків, а одним кліком можна перетворити їх на справжній jаvascript код.

STEM-садок повного та неповного дня


Якщо пошуки ідеального садка для дитини все ще не увінчалися успіхом, то Ви просто не були у нас! Тепер ваші дітки можуть не лише проходити тут курси, а й систематично навчатися за цікавою програмою!



Новенький STEM-садок – це:
- STEM-підхід
- Авторська методика розвитку дитини
- Англійська та програмування
- Цікаві ігри та прогулянки на свіжому повітрі
- Безліч креативних розвиваючих занять
- Досліди та винахідницькі експерименти
- Весела та дружна компанія однолітків
- Вихователі, захоплені своєю справою
- Група повного дня та неповного дня
А також багато інших цікавинок!

Адреса: м. Чернівці, вул. Ентузіастів, 8
За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка до наших адміністраторок:
066-572-55-05/viber

Сайт: inventor.com.ua
Instagram: stem_inventor_chernivtsi
Facebook: STEM- школа Inventor Чернівці
Редактор: Марія Фернюк
22-09-2021, 10:47
Коментарів 0 Переглядів 3 404

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги