RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |



День, коли особливої сили набувають слова, тому потрібно максимально уважно ставитися до того, що говориш.

Овен

Сьогодні Овнам не варто виступати в ролі посередників і переговірників: результат може бути зворотним. У спірній ситуації краще довірити управління подіями третій авторитетній стороні.
Зірки не радять братися до нових справ, укладати нові договори, пов'язані з бізнесом, транспортом і житлом
Тілець
Свої емоції необхідно тримати під контролем завжди, але цього дня — особливо: велика ймовірність того, що — під впливом хвилини — можна наговорити навколишнім того, про що згодом доведеться пошкодувати.

Близнюки

Близнюків чекають хвилини роздратування. Підлити масла у вогонь може непередбачена обставина. Це не найкращий день для експериментів. Можливі сварки з друзями, не варто довго бувати в компаніях.
Позитивний момент дня — можливість несподівано позбутися від наслідків неприємної події, прояснити майбутнє, залагодити побутове або матеріальне питання.

Рак

Зростає природна прихильність Раків до сімейного вогнища. Консервативні уявлення про домашній затишок можуть прийняти несподівану і оригінальну форму. Можливо, ви вирішите повністю змінити старий інтер'єр або встановити нові порядки в родинних стосунках.

Лев

Левам допомагають залишатися оптимістами і життєлюбами матеріальні бонуси. Надати вам сил і стимулювати ваше честолюбство може винагорода за роботу, цінна покупка, прибуток, премія.
Вдалий день для сімейного обіду, романтичної вечері.
Не варто відмовлятися від бізнес-зустрічі за столом в напівофіційній атмосфері: це шанс зблизитися з потрібними людьми.

Діва

За першої ж вдалої можливості необхідно поговорити з начальством про підвищення заробітної плати — сьогодні воно, як ніколи, буде налаштоване не тільки вислухати вас, а й дослухатися до ваших доводів.

Терези

Початок дня Терези можуть провести в дорозі, в активній роботі або інтенсивних пошуках. Увечері варто стежити за розмовами. Ваша критика здатна зачепити оточуючих за живе.

Скорпіон

Вам сьогодні для успіху краще не керуватися власними переконаннями, а опиратися на популярні тренди і тенденції. Бажано розширити кут огляду, але вибирати краще найпростіше рішення. У дрібних питаннях можна довіритися рекламі, відгукам. Результатом стане вдале придбання, не обов'язково матеріальне.

Стрілець

Для Стрільців день спочатку непоганий, але багато представників знаку здатні самі ускладнити собі життя. Додати проблем можуть фінансові труднощі, любовні пристрасті, таємні переконання, особисті секрети, будь-які психологічні особливості.
Це прекрасна доба, якщо ви ставитеся до життя легко або вмієте відкинути неприємні переживання, готові до динамічного розвитку подій і до діалогу.

Козеріг

Протягом дня корисно стежити за обстановкою, бо саме розуміння ситуації і чужих мотивів підкаже вірну тактику. На початку дня важлива дипломатичність. Проявляти ініціативу, вирішувати складні завдання, ризикувати краще в другій половині дня. Пригоди заради гостроти відчуттів не вітаються. Ризик виправданий, якщо ви переслідуєте конкретні цілі в рамках великого плану.

Водолій

Водолії вступили в складний період. Можливі проблеми зі здоров'ям. Не виключено, що за перших ознаках можливої невдачі ви почнете перебільшувати розміри небезпеки, чого зірки вам робити не радять.

Риби

Правильно ставте цілі. Ситуація потребує постійного "сканування", в будь-який момент чекайте змін в програмі. Не дозволяйте оточуючим грати на вашій жалості та інших почуттях. Великий ризик опинитися в пастці.
Остерігайтеся застуд та інфекцій. Всім Рибам варто розібратися з особистою духовною платформою.
12-09-2021, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 1 916

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.