RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Якщо вам знайома проблема варикозу, то, мабуть, ви перепробували уже безліч мазей, кремів та знеболювальних, щоб зменшити вияв хвороби. Зняти симптоматику такими методами цілком можливо, але повністю подолати недугу, як показує досвід, не виходить. Ліквідувати варикоз можна тільки видаливши хворі вени із кровотоку. Однак часто ми обираємо терпіти больові відчуття та дискомфорт, аніж звернутися за професійною допомогою лікарів. Така позиція зумовлена стереотипом, що лікування варикозу є доволі складним. А от і ні! Сучасні медичні технології у центрі флебології "Базисмед" дозволяють позбутися хвороби без операцій, малотравматичними і медикаментозними методами. Тепер для цього не потрібна госпіталізація, загальний наркоз і тривала реабілітація. Без болю, розрізів та швів, а головне – без втрати працездатності. Процедура ліквідації хворих вен здійснюється амбулаторно під місцевою анестезією, а вже через годину після маніпуляції ви можете повертатися до звичного ритму життя.



Якими наслідками небезпечне варикозне розширення вен?


Варикоз, як і будь-яке інше захворювання, небезпечний своїм прогресуванням. Через зволікання з лікуванням ми не лише вимушені терпіти неприємні відчуття та ризикуємо втрати привабливість ніг, а й можемо зазнати серйозніших наслідків. Запущений варикоз провокує такі захворювання:

1. Трофічні зміни м’яких тканин. Погіршений венозний кровотік та тривале підвищення тиску у венах стає причиною порушення живлення тканин гомілки. Як наслідок, виникає виразна пігментація (потемніння шкіри), ліподерматосклероз (ущільнюється шкіра та підшкірна клітковина), венозна екзема, дерматит.

2. Трофічні виразки. Якщо не звертати увагу на порушення венозного та лімфовідтоку, то вже через місяць хронічна венозна недостатність може виразитись ранами, які щоразу стають більшими та глибшими, мають неприємний запах, болять і сверблять.

3. Тромбоз. У варикозно розширених венах через нерівномірний кровообіг часто формуються згустки крові та відбувається запалення їхніх стінок. Проявляється тромбоз сильним болем та ствердінням вен, почервонінням шкіри та набряком кінцівки. Захворювання небезпечне тромбоеболією легеневої артерії – тобто ймовірністю відривання згустку крові від місця утворення. Потрапивши у кровотік, тромб застрягає в легеневій артерії і стає причино розвитку гострої серцевої недостатності. Лікування тромбозу є медикаментозним!

4. Кровотеча з варикозно розширених вен. Варикоз істотно ослаблює стінки судин і шкірні покриви, через що вони стають тонкими і їх легко пошкодити. Тому кровотеча може виникнути як і через механічні травми, так і несподівано – через підвищення артеріального або внутрішньочерепного тиску (при кашлі, пересуванні важких предметів та навіть пологах).

5. Тромбофлебіт. Варикозно розширені вени провокують появу запальних процесів у організмі. Так, у запалених стінках поверхневих вен утворюються тромби. Якщо вчасно не розпочати процес лікування та ігнорувати хворобу, наслідки дуже небезпечні й навіть можуть бути летальними.



Лікуємо варикоз без швів і розрізів у МЦ "Базисмед"!


Швидко та безболісно позбутися варикозу можна в центрі флебології "Базисмед". Лікарі медичного закладу мають значний авторитет серед пацієнтів та колег, адже в роботі послуговуються сучасними методиками та останніми здобутками передових центрів флебології.

До переваг "Базисмед" можна віднести:


1. Кращі фахівці (Хомишин Т.І., Симотюк А. М., Ковальчук П. З.). Лікарям-флебологам медичного центру можна абсолютно довіряти, адже за їхніми плечима багаторічний досвід, тривалі стажування за кордоном, сотні проведених операцій та тисячі задоволених пацієнтів.

2. Експертне обладнання та новітні методи лікування. Головний акцент флебологи "Базисмед" ставлять на якості наданих послуг, тому процедури тут здійснюються лише із застосуванням обладнання нового покоління. Лазерні світловоди ТМ та двоколірний лазер безболісність і ефективність операцій. Крім того, флебологи МЦ "Базисмед" перші, хто практикує CryoLaser & Cryo Sclerotherapy (Кріолазер і Кріосклеротерапію) на Західній Україні. Ця процедура є революційним методом видалення судинних зірочок і капілярів ніг.

3. Бездоганний сервіс. "Базисмед" – комфортний медичний центр, що відповідає європейським стандартам якості та обслуговування. Наразі тут діють унікальні програми лояльності для пацієнтів – "Оплата частинами", "Раннє бронювання", "Медичний туризм".

4. Авторитет. Сьогодні "Базисмед" – один із кращих флебологічних центрів України. На сайті медичного центру понад 63 тисячі позитивних відгуків, а на незалежних ресурсах його рейтинг складає 4,8. Сюди приїжджають лікувати варикоз не лише із різних куточків країни, а й із сусідніх держав.

5. Максимальна прозорість. Лікуючись у "Базисмед", ви не отримуватиме сумнівних квитанцій і вам непотрібно буде докуповувати ліки та витратні матеріали. У вартість процедури входять і медикаменти, і витратні матеріали, і робота лікаря та медичного персоналу.

Не терпіть біль та свербіж в ногах! З професійною допомогою флебологів медичного центру "Базисмед" ви знову відчуєте легкість ходи та чаруватиметесь виглядом своїх ніг! Пам’ятайте, здорові ноги не набрякають!

Детальніше про всі послуги: https://new.varicose.center/

Або у відділенні:
вул. Рівненська, 5-А, 0 800 600 620, 050 505 59 95 ("БазисМед", call center)


Ліцензія на здійснення медичної практики наказ МОЗ України від 19.08.2019 р. №1830
Редактор: Марія Фернюк
3-09-2021, 12:35
Коментарів 0 Переглядів 3 472

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!