RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

А вам взимку тепло вдома? Останніми роками ціни на комунальні послуги настільки високі, що люди вимушені жертвувати своїм комфортом, економлячи на опаленні. Та хіба це правильно? Щоб взимку не замерзати та не одягати на себе одразу кілька кофтин, потрібно завчасно готуватися до опалювального сезону та шукати альтернативні способи обігріву помешкання. Популярним уже кілька сезонів є встановлення камінів та печей. Чим приваблюють такі вироби та які вони мають переваги, ми запитали у фахівців компанії Jv-Kamin.



Jv-Kamin: що ми знаємо про компанію?



Якщо ви цікавилися камінами, то про цю компанію, мабуть, чули, адже відома вона не лише в Чернівецькій області, а й по цілій Україні та навіть за кордоном. За понад 7 років роботи Jv-Kamin здобув чималий авторитет серед клієнтів, реалізувавши безліч успішних проєктів. За плечима компанії вже понад три тисячі не лише проданих, а й надійно встановлених камінів. В тому числі проєкти, які були створені дизайнерами для замовників. Зручно, що тут можна придбати топку не виходячи за рамки виділеного бюджету, вироби є на будь-який смак та гаманець.



– Чим зумовлений попит на каміни?


З кожним роком газові котли дедалі більше витісняються сучаснішими та прогресивнішими виробами, зокрема камінами і печами. Це зумовлено не тільки більшою енергоефективністю та тепловіддачею останніх, а й їхньою безпечністю та екологічністю, – розповідають у компанії Jv-Kamin. – Сучасні моделі камінів та печей чудово доповнюють інтер’єр помешкання, кімнати з ними стають ошатнішими і затишнішими. До того ж, інноваційні технології дозволяють робити їх головною точкою центрального опалення і підключати до них усі кімнати. А завдяки добрій термостійкості вони не перегріваються, як старі буржуйки, тому обпектися від них просто нереально.



– Які існують види камінів?


Сьогодні ринок досить насичений пропозиціями. Зараз є і камінні топки, і печі, і електрокаміни. Для тих, хто хоче здивувати креативністю є нестандартні дизайнерські каміни. Їхній розмір, колір, форма теж можуть варіюватися. Що стосується самої організації топок, то, наприклад, повітряні моделі можуть бути виконані зі сталі або чавуну. Вони є пожежостійкими та довговічними, однак потребують дбайливого поводження. Натомість каміни із водним контуром є більш складними у використанні, оскільки потребують професійного підключення до мережі опалення будинку. Матеріали, з яких вони зроблені, є стійкими до високих температур та мають захист від задимлення. Окремо варто відзначити сучасні печі, які є значно дешевшими від камінів (якщо враховувати кінцевий кошторис вартості каміна – камінну топку, ізоляцію, акумуляцію, труби димовідведення, повітроходи тощо). При цьому печі виділяють стільки ж тепла та займають значно менше місця в оселі. Тож перевагою цих виробів є й те, що вони не потребують великої площі, і можуть поміститися навіть у маленькому кутку. Зараз вони є естетично досконалими та вдало доповнюють інтер’єр.



– Чи правда, що міняти систему опалення треба тільки під час ремонту?


Якщо ми говоримо просто про зручність монтажу, то, звичайно, у порожній кімнаті краще підготувати місце та змонтувати камін. Але якщо мова йде про необхідність встановлення устаткування до початку опалювального сезону, то робимо ми це в будь-яких умовах, – пояснюють фахівці компанії. – Не чекати ж вам 10 років на нову систему опалення, бо ремонт тільки зробили? Технології зараз дозволяють акуратно виконувати монтаж, а роботу, пов’язану із різкою матеріалів можна здійснювати і на вулиці. Інколи виникають труднощі, пов’язані з димохідним каналом, який потрібен для роботи опалювального приладу. Якщо його немає або він несправний, тоді доведеться будувати канал димовідведення з нуля) або робити отвір для нового димаря. Але і тут можна все зробити вкрай обережно.



– Які переваги мають вироби в Jv-Kamin


Каміни та печі направду мають багато позитивних рис, – переконують у компанії Jv-Kamin. – Так, вироби, які ми особисто реалізовуємо та монтуємо зусиллями наших монтажних бригад є надійні та виконані із високоякісних матеріалів. До їхніх переваг можна віднести:

• Екологічність. Ми працюємо із натуральним матеріалами – мармуром, лабродаритом та пісковиком, екологічними фарбами, керамікою, гартованим склом, термо-бетоном та хорошими ізоляційними плитами. Тому при подальшому використанні печей не виділяються шкідливі речовини та неприємний запах.

• Безпечність. Завдяки добрій термо- та пожежостійкості поверхня камінів та печей не нагрівається до надвисокої температури, а внутрішня частина сучасних виробів футерована щільним, теплоємним шамотом, який добре захищає від вогню та довго тримає тепло та тривалий час випромінює тепло в оселю, і звичайно ж, загартоване вогнетривке скло, яке витримує робочі температури каміна чи пічки.

• Стиль. У нашому асортименті є вироби на будь-який смак. Колір, фурнітуру, дверцята, аксесуари ви можете обирати самостійно. Ми пропонуємо каміни як і в класичному варіанті, так і екстравагантні моделі.

• Зручність. Каміни є максимально простими у своєму використанні. До того ж, ви завжди можете обрати, у який бік відкриватимуться дверцята. Легка та налагоджена система управління запобігає передчасному загасання дров та дозволяє швидко подати тепло в оселю.



Якщо ж ви перебуваєте на етапі організації обігріву помешкання, то чому б не звернути увагу на каміни або печі? Кваліфіковані фахівці компанії Jv-Kamin допоможуть підібрати оптимальний варіант для вас та за розумну вартість. А дизайн виробу точно пасуватиме до ваших стін. Що стосується термінів виконання замовлення, то ви навіть не встигнете відчути настання холодів, бо майстри ще до початку опалювального сезону вмонтують устаткування.

Поспішіть, щоб уже цієї зими насолоджуватися теплими і затишними вечорами з камінами від Jv-Kamin.

Адреса: м. Чернівці, вул. Калинівська, 13-А,
ТЦ "Добробут", магаз. №9, ряд 6, сектор 4

Тел.: 095 739 65 67, 068 57 888 57 (Володимир)

Іnstagram: jv_kamin
Сайт: topka.cv.ua/




Редактор: Марія Фернюк
2-09-2021, 10:36
Коментарів 0 Переглядів 4 710

Теги -

Нинішній керівник Роман Петришин переконаний, що його крісло точно вакантним не залишиться
На пожежі працювало 23 рятувальники
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.