RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

А ви встигаєте за трендами? Так швидко, як змінюється мода, сьогодні хіба що змінюється погода. Вчасно реагувати на тенденції просто нереально. Тим паче, якщо мова йде про взуття. Сьогодні в моді снікерси, завтра сліпони, а післязавтра ми всі повернемося до класичних білих кросівок. Що ж робити – купувати всі три пари взуття, навіть якщо вони незручні? Звичайно, ні! Обирайте те, що вам подобається і в чому комфортно. І не забудьте прикинути, чи поєднуватиметься модель із вашим одягом. Яке ж взуття непідвладне часу і тенденціям, що буде завжди виглядати стильно і в чому буде зручно, знають у магазині "Імперія Взуття" у Чернівцях.



Напевно, немає людини, яка б не задавалася питанням "А що ж взути?", – говорять у магазині "Імперія Взуття".Щоб таких питань не виникало, не треба мати двадцять пар взуття, вистачить п’яти. Це стосується як жіночого, так і чоловічого гардеробу. Ми підготували підбірку універсальних туфель і кросівок. які підійдуть на всі випадки життя. Тому уважно перегляньте свої полиці та з’ясуйте, чого бракує.

Спершу взуваємо панянок


Мабуть, кожна дівчина хоч раз у житті перевдягалася через те, що до одягу не пасує взуття, або воно приносить дискомфорт. Чому так трапляється? Справа в тому, що часто, купуючи чергові туфельки, ми керуємося емоціями, а не здоровим глуздом. Звичайно, часом хочеться мати цілу кімнату взуття, як у модних французьких фільмах. Але щоб створити гармонійні образи для весняно-осінньої пори вистачить усього п’ять пар. Яких – читайте далі.

1 – Балетки


Ну куди ж без класики? Це і справді взуття, попит на яке з роками не зменшується. Звичайно, сьогодні моделі балеток дещо цікавіші – актуальними є вироби із загостреним, квадратним або металевим носиком. Заокруглені ж моделі трохи поступаються популярністю, але все ж не виходять з ужитку. З ними можна створити безліч офіційних, строгих, романтичних і навіть повсякденних образів.

Колір: чорний, бежевий, коричневий, білий, червоний. Якщо ж ви хочете зробити акцент на ногах, то можете обрати взуття в трендових відтінках – яскраво-зеленому, бірюзовому або ж кольорі фуксії.



2 – Лофери


Якщо ще 10 років тому такі туфлі відшивали лише для чоловіків, то сьогодні, мабуть, немає модниці, у якої б не було лоферів. Полюбилися вони, перш за все, за зручність та універсальність. Лофери прекрасно виглядають із джинсами, костюмами, романтичними чи спортивними сукнями.

Колір: усі відтінки карамельного, сірий та ніжно-блакитний. Не менш популярними залишаються сині та чорні моделі.

Взуття поза часом: у «Імперії Взуття» у Чернівцях знають, які туфлі будуть модними кожного сезону*


3 – Кросівки


Без спортивного взуття годі й уявити наші будні. У магазин – кросівки, на побачення – кросівки, на роботу – теж кросівки. А чому б ні? Більш практичного взуття годі й уявити, а мода дозволяє взувати їх під усе. І справді, класичний костюм вільного крою або легка романтична сукня чи сарафан у поєднанні з білими кросівками виглядають дуже стильно.

Колір: безперечно, білий та чорний. Цікавими є моделі із текстильними принтами.



4 – Туфлі-човники


Ну який жіночий гардероб обійдеться без такої пари? Акуратний носик, тоненька шпилька або ж масивний квадратний каблук додадуть жіночності та романтичності кожному образу. До того ж, таке взуття гарно видовжує ніжку.

Колір:
бежевий, білий, чорний.



5 – Босоніжки/Шльопанці


Без відкритого взуття влітку нікуди, це не тільки зручно, а й досить стильно. Зараз у моді босоніжки з тонкими пасочками або шнурівками без застібок. Гарно виглядатимуть шльопанці з масивною або солом’яною підошвою або паскам-косичками. Цікаво доповнити літній образ також можуть мюлі, які чудово поєднуються з усіма стилями. А от в’єтнамки або ж сабо більше підійдуть для пляжного відпочинку.

Колір: чорний, білий, бежевий.



Чоловіче взуття


Що стосується чоловічої взуттєвої моди, то тут дещо простіше. Звертати увагу на рекомендації із журналів можна лише в тому випадку, якщо ви не боїтеся експериментувати, краще орієнтуватися на класичні моделі. Яке ж чоловіче взуття актуальне вже кілька сезонів підряд?

1 – Оксфорди


Класичне американське взуття — сьогодні маст-хев для чоловіків, які мають смак. Лакові, анімалістичні туфлі чи черевики з дуже загостреним або квадратним носиком — уже не модні. Ідеальним варіантом на щодень будуть акуратні заокруглені оксфорди з перфорацією.



2 – Лофери


Якщо за кордоном таке взуття є найпопулярнішим, то в Україні його полюбляють лише молоді та сміливі чоловіки. Старшим трохи лячно відмовитись від високих шкарпеток і під таке взуття одягати сліди. Тому якщо ви ще не готові так робити, надавайте перевагу класичним туфлям на шнорівках. Лофери ж ефектно виглядає із вкороченими штанами та класичними костюмами в клітинку або лінійку.



3 – Кросівки


Так, тепер вони пасують не лише до спортивного костюма, а й до джинсів чи класичних штанів вільного покрою. Головне, щоб колір гармоніював із загальним образом. Не забувайте дбати про чистоту підошви, якщо у ваших кросівках вона біла.



4 – Сандалі/шльопанці


Чоловік у такому взутті виглядає дуже стильно, звичайно ж якщо взується так до одягу в casual стилі. Єдине правило, якого слід дотримуватися, — ніяких шкарпеток під босоніжки.



Колір: якщо жінкам можна сміливо гратися із тоном взуття, то чоловікам варто бути обережними у такій справі. Краще довіритися класиці та обирати моделі чорного, синього, коричневого та бордового кольорів. Яскравим у гардеробі чоловіка може бути хіба що спортивне взуття.

Найважливіше – якість


Найголовніший тренд останніх сезонів – зручність. Натерті мозолі, спітнілі ноги та грибок – сьогодні не в моді. Так-так, щоб виглядати стильно у своїх туфельках, треба орієнтуватися ще й на їхню якість. У "Імперії Взуття" кажуть, що найзручнішими є вироби із натуральної шкіри, замші, нубуку та добротного текстилю.

"І якщо десять років тому моделі з цих матеріалів не вирізнялися оригінальністю, то сьогодні ми пропонуємо надзвичайно цікаві і стильні туфельки чи кросівки. Вони є не лише естетично довершеними, а й максимально зручними і надійними,діляться адміністратори магазину.У нас немає лоферів чи кросівок, які порвуться після прогулянки у дощову погоду. І навіть босоніжки на тоненьких шнурівках послужать довго і тішитимуть своїм виглядом".

Тому якщо ви досі в пошуку взуття, яке стане улюбленим і виручить вас у будь-якій ситуації, завітайте в "Імперію Взуття". До речі, тут ви зможете придбати не лише туфлі чи балетки, а й грамотно підібрати аксесуари. Шкіряні сумки, ремні та гаманці гарно доповнять ваш лук.

Крокуйте впевнено в туфлях від "Імперії Взуття"!

Адреса: вул. Кобилянської,13
Калинівський ринок, Базар-Центр, маг. 28-к
Т. 050-905-85-45

Іnstagram: https://www.instagram.com/imperia_vzuttia/

Редактор: Марія Фернюк
23-08-2021, 11:12
Коментарів 0 Переглядів 4 220

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.