RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Смак серпня – «Шоколад-апельсин». Чернівецький виробник «Blizzard» анонсував вихід лімітованої серії морозива!*

* На правах реклами

Надворі плюс тридцять, а це означає, що тіло та душа прагнуть охолодитися. Традиційними варіантами тамування літньої спраги вважаються лимонади і морозиво. Якщо згаданий напій особливо не відрізняється смаком у різних виробників, а головне, щоб його подавали із льодом, то про морозиво ми такого не скажемо. На разі ринок переповнений різноманітними пропозиціями та незвичними поєднаннями, де не розгублюються хіба любителі пломбіру. Хоча справжнім гуру і тут вдалося здивувати покупців. Які ж цікаві смаки та рецептури можна створити на основі натурального пломбіру, розповіла технологиня чернівецького виробництва морозива Blizzard Наталія Дмитрівна УКРАЇНЕЦЬ.



Більше креативу!


Шоколадним чи ванільним морозивом у 2021 році нікого не вразиш, хоч би як його не подавали. Інша річ – вміло поєднати смаки, зробивши композицію особливою.

"Безперечно, ми дотримуємося європейських стандартів якості, але у роботі здебільшого орієнтуємося на американські технології та традиції. За якими морозиво виходить справжнім шедевром – неймовірно смачним і оригінальним. Американці навчили нас не лише правильно готувати десерт, а й експериментувати зі складниками і головне – ніколи не економити на них. Ні на їхній якості, ні на кількості!" – говорить пані Наталія.

Відкриваємо для себе смак серпня!


Бажання створити особливе справжнє морозиво стимулює чернівецького виробника постійно придумувати щось цікаве. Наприклад, остання новинка – "смак місяця". Технологи Blizzard вирішили щомісяця випускати лімітовану серію улюбленого смаколика, скуштувати який можна буде лише у конкретний проміжок часу. Не встигнеш – потім пошкодуєш. Так, смаком серпня, який уже підкрадається, визначено "Шоколад-апельсин". Це буде унікальне морозиво з різними шарами – із шоколадного пломбіру та з апельсинового сорбету зі шматочками апельсинового бісквіту та апельсиновими цукатами.



Морозиво для справжніх гурманів!


Поява новинки не означає, що зникнуть із продажу інші смаки морозива, яких у Blizzard уже 35. Хоч їх уже і багатенько, та вони зовсім не схожі між собою, кожне поєднання особливе. Безперечно, основою для всіх видів морозива Blizzard є пломбір. Однак його властивість поєднуватися із різноманітними інгредієнтами та креативність технологів, дозволили створити фантастичні смаки.



Так, ознайомившись із пропозиціями, ми визначили, що ж варто спробувати справжнім гурманам:


1. "Авокадо-шоколад". Якщо раніше ви вважали, що авокадо найкраще підходить для салатів та бутербродів, настав час ламати стереотипи. Ніжний авокадовий мус у шоколадному пломбірі смакує ще краще.

2. "Лавандовий пломбір". Стандартні смаки – не для Blizzard. Вершковий пломбір з ніжним квітковим смаком, доповнений лавандовим бісквітом та чорницею – вибір сміливих.

3. "Чорничний чізкейк". "Примітивні поєднання – не для нашого виробництва, – переконує Наталія УКРАЇНЕЦЬ.Так, у це морозиво ми справді додаємо шматочки чізкейка з сиру "Філадельфія".

4. "Фісташка". Якщо таке морозиво популярних виробників від фісташок має лише колір, то варто сказати, що у Blizzard до нього додають справжні горіхи, а не сухі концентрати. Загалом, 10% готового смаколика – фісташкова паста власного виробництва та шматочки самих горіхів.

5. "Солона карамель". Карамель для такого морозива тут варять самостійно. А додавши її до горіхового морозива з арахісовою пастою виходить дуже смачне поєднання.

6. "Лимон-лайм-імбир". Смак цього морозива нагадує мохіто, адже готують його зі свіжого сорбету на основі натурального соку цитрусових та додають сік імбиру.

7. "Снікерс". Батончики із такою назвою стали улюбленими для багатьох, а от морозиво зі схожим смаком вдається далеко не всім. Додавши до пломбіру натуральну карамель, кубики брауні та багато горіхів, технологам вдалося досягти справжнього смаку.



Також фаворитом наступних місяців буде смак "Ківі-кавун". На разі технологи Blizzard не спішать використовувати баштанові, адже не певні у їхній безпечності. Та коли сезон кавунів буде в розпалі, виробник обов’язково потішить нас цим смаком.

"Зараз ми не можемо ризикувати, адже прискіплива увага до складників не дозволяє використовувати фрукти та ягоди не найкращої якості", – пояснює Наталія Українець.

І справді, про якість інгредієнтів у Blizzard добре дбають. Щоб не натрапити на несвіжий чи не натуральний товар, на цьому виробництві технологи самі варять карамель, шоколад, нутелу, смажать горіхи, готують джеми та сорбети, настоюють квіти лаванди та листочки м’яти. Навіть бісквіти, печиво та чізкейки для морозива випікають самостійно. Адже, щоб бути певними у якості морозива, слід переконатися у справжності навіть найменшого складника.

Тому якщо ви вважаєте, що сьогодні морозиво шкідливе та лише порошкове – Blizzard переконає вас, що це не так. Ніжні вершки, натуральне молоко та чесні складники – те, чим підкорює серце морозиво від цього виробника. Отож, не стримуйте себе у бажаннях, а сміливіше обирайте свій смак улюбленого літнього десерту.

Instagram: @blizzard_plombir
Редактор: Марія Фернюк
2-08-2021, 15:21
Коментарів 0 Переглядів 5 003

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.