RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Із якими речами у вас асоціюється літо? Мабуть, перше, що спадає на думку, це сарафани, плаття, легкі комбінезони та босоніжки. Ой, ледь не забули про окуляри. І якщо останній аксесуар вважається унісексом, то перелічений одяг можуть носити лише жінки. А як тоді мають одягатися чоловіки? У ті ж самі штани та сорочки, що і весною та взимку? На роботу та на весілля в одному і тому ж? Ні! Чоловіки так само, як і жінки, повинні виглядати стильно за будь-якої погоди. І речей у них має бути теж достатньо, як то кажуть, на всі випадки життя. Але якщо для жінок шопінг – приємна і звична процедура, то чоловіки ладні усе зробити, тільки б не ходити по магазинах і не міряти одяг. А все тому, що не знають основних тенденцій та не так активно стежать за модою, як дівчата. Саме тому консультанти магазину Climber, що в Чернівцях, розробили кілька універсальних порад, як одягатися чоловікам, щоб виглядати стильно.



Спершу складаємо капсулу


Сьогодні багато стилістів послуговуються терміном "капсульний гардероб". До нього, як правило, входять універсальні речі – класичні штани базових кольорів та сорочки без принтів, джинси прямого крою, однотонні футболки, лонгсліви, піджак або трикотажний светр на ґудзиках чи блискавці, шкіряна куртка та спортивний костюм, зі взуття – туфлі бажано не на гострий носок та кросівки "під класику". Маючи у своєму арсеналі ці речі, кожен чоловік буде готовий до будь-якої події, головне грамотно все скомбінувати. Найкраще так одягатися на роботу, ділові зустрічі, похід у кіно чи навіть за продуктами.



Формуємо "casual гардероб"


Для вихідного дня, зустрічей із друзями, прогулянок містом, побачень найкраще підійде популярний сьогодні стиль casual. Максимум свободи у виборі, сміливі поєднання та зручність – те, що найкраще схарактеризує так звану вуличну моду. Тут ви можете одягати все, що подобається – і рвані джинси, і яскраві футболки з акцентним малюнком, і картаті чи принтовані сорочки, і шорти, і бомбери, і джинсові куртки. Для літа актуальними також будуть шкіряні сандалі та шльопанці. Варто звернути увагу на модні уже кілька сезонів поспіль футболки-поло. Вони доволі практичні, адже поєднуються як із класичними, так і оверсайз штанами чи шортами.



Окрема вішалка – наряд для особливої події


Часто чоловіки обурюються, чому на весілля не можна іти в тому ж, що і на роботу. Річ у тім, що особливі події, типу весіль, гучних урочистостей чи світських заходів, передбачають вав-ефект від усього – як від декору та оформлення, так і від одягу гостей, усе має гармоніювати. Тому біла сорочка, в якій ви вчора були в офісі, виглядатиме сіро на фоні свята, а улюблені туфлі, які ви носите уже півроку, здаватимуться зношеними, навіть якщо це не так. Спішимо відразу спростувати факт, що наряд має бути абсолютно новим. Ні! Просто у вашому гардеробі має бути отой "парадно-вихідний" костюм, який ідеально на вас сидить, біла сорочка і пара туфель. Одягаючись на такі події, орієнтуватися слід на фасони більш класичного покрою, надто вузькі штани та жилети в обтяжку не лише виглядатимуть не стильно, а й спричинятимуть дискомфорт та сковуватимуть у рухах. Можна також сформувати образ із сорочки нейтрального кольору із коміром стійкою та штанів у акуратну полоску чи ледь виражену клітинку.



Аксесуари теж мають значення


Прийшов час відкинути стереотип, що аксесуари – лише жіноча тема. Звісно, у дівчат, мабуть, їх значно більше, але і хлопці без допоміжних елементів гардеробу не обходяться. От ви уявляєте чоловіка без ременя? А його вигляд та якість, до речі, мають немале значення у формуванні загального образу. Тому, обираючи ремінь, краще надавати перевагу виробам із натуральної шкіри та замші, адже вони і служитимуть довго і стильно виглядатимуть. Що стосується пряжки, то тут варто бути обачними, адже масивна фурнітура може здешевляти ваш лук та просто не підходити до нього. Найкраща порада – обирайте стримані моделі класичних кольорів.

Іншим аксесуаром, який повинен бути у кожного хлопця, є сумка, рюкзак чи барсетка. Погодьтеся, гарно одягнений чоловік не може скласти усі свої речі у пакет. Якщо у вас переважають більш офіційні речі – то краще за все брати шкіряну сумку чорного кольору, якщо ж у костюмах ви ходите вкрай рідко, то ідеальним варіантом буде місткий рюкзак із натуральних або цупких тканин. До того ж, стильний наплічник додасть вам брутальності та мужності. Барсетку ж можна носити у тому випадку, коли вам не потрібно брати із собою багато речей.



І, звичайно ж, куди без окулярів? Влітку цей аксесуар просто необхідний. По-перше, він захистить очі від сонця, а по-друге, додасть образу родзинки. Не варто обирати екстравагантні моделі, якщо ви купуєте окуляри на щодень. Краще довіритися класичним варіантам у оправах стандартних кольорів. Тоді такий аксесуар підійде для будь-якої події.

Де ж купувати речі?


Якщо жінки уже звикли до онлайн-шопінгу, то чоловіки все ж дотримуються традиції і здебільшого одягаються у магазинах. З одного боку це правильно, бо ти можеш поміряти кілька речей і визначитися, що пасує, а що ні. З іншого – це затрата часу, адже, щоб зібрати хоча б один повноцінний образ, слід обійти кілька магазинів. Та якщо ви розпочнете свій шопінг із магазину Climber, то переконаєтеся у зворотному. Тут є одяг на всі події, які можуть трапитися у вашому житті. Не вірите? Приходьте – а консультанти допоможуть підібрати вам найкращі образи і на роботу, і на побачення, і на відпочинок, і на прогулянку в парк.

Справжні чоловіки обирають Climber! А що оберете ви?!

Адреси магазинів:
вул. Головна, 265-А, ТРЦ Depot, 1 поверх
ринок "Добробут", 3-й сектор, 7-й ряд, магазин №17

Т.: 066 061 26 70
Instagram: @climber.cv
@adresukraine


Редактор: Марія Фернюк
9-08-2021, 10:44
Коментарів 0 Переглядів 5 462

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.