RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |



Місячний календар на серпень 2021 року допоможе спланувати похід до перукаря, щоб волосся росло швидко.

Адже цього останнього літнього місяця будуть як сприятливі, так і несприятливі дні для цього.




Місяць має великий вплив на всі аспекти нашого життя. Від місячного дня і положення місяця в знаках зодіаку залежить наскільки красивою і вдалою буде ваша стрижка після відвідування салону краси.

Вже давно помічено, що волосся, підстрижене на наростальний Місяць, росте швидше.

Календар стрижок на основі місячного календаря допоможе вам вибрати найвідповідніший час для роботи з волоссям.

Місячний календар стрижок на серпень

1 серпня

Стрижка, зроблена в цей день, допоможе вам отримати підвищення. Також велика ймовірність того, що ви незабаром придбаєте нову власність, а стрижка за місячним календарем стане вашим першим кроком до успішного бізнесу. Не рекомендується фарбувати волосся 1 серпня.

2 серпня

Сьогоднішня стрижка послабить імунітет і спричинить негативні емоції. Тож не найкращий день для стрижки. Але фарбування буде вдалим і внесе зміни у ваш образ.

3 серпня

Підстригати волосся в повний місяць не рекомендується. Але цей день більш ніж вдалий для фарбування волосся. Новий колір волосся допоможе вам зміцнити авторитет у колективі та налагодити довірчі стосунки з коханими.

4 серпня

Заплануйте цей день для стрижки. Вранці, якщо ви хочете, щоб ваше волосся швидко відросло і було здоровим. У цей день можна фарбувати волосся лише за допомогою натуральних барвників. Забарвлення волосся протипоказано.

5 серпня

Цей день вважається несприятливим для фарбування та стрижки волосся за місячним календарем. Залиште всі маніпуляції із зачіскою на завтра.

6 серпня

Стрижка вранці покращить самопочуття і сприятливо позначиться на стані волосся. Також рекомендується фарбування волосся. Подивіться, який колір волосся в моді у 2021 році, і виберіть відповідний відтінок своїй зачісці.

7 серпня

Цей день несприятливий для стрижки та фарбування волосся. Наслідком сьогоднішнього візиту до перукаря може бути зниження імунітету та зміни до гіршого вигляду та стану вашого волосся.

8 серпня

Різати та фарбувати волосся за місячним календарем сьогодні не рекомендується. Але це ідеальний день для процедури епіляції, оскільки волосся відростатиме повільно.

9 серпня


Експерименти з довжиною і кольором волосся будуть успішними в цей день. Це також дуже сприятливий день для стрижки та фарбування волосся. Ваш новий образ сподобається вам і оточенню.

10 серпня

Не рекомендується робити зачіску в цей день, оскільки є велика ймовірність, що результат вам не сподобається. Що стосується забарвлення, то згідно з місячним календарем дозволяються лише темні відтінки.

11 серпня

Ви досягнете своїх цілей швидше і простіше, якщо в цей день пострижете волосся. Фарбувати не рекомендується, краще робити маски вдома для відновлення та живлення волосся.

12 серпня

Сьогодні не рекомендується фарбування волосся та стрижка (у другій половині дня). Дайте волоссю відпочити від будь-яких перукарських процедур.

13 серпня

День сприятливий, як для стрижки волосся, так і для фарбування волосся. Не забувайте про догляд та захист волосся від ультрафіолетового випромінювання, і ваша зачіска буде ідеальною.

14 серпня

Сьогодні один з найкращих днів для стрижки та фарбування волосся. Якщо ви давно мріяли стати блондинкою, цей день ідеально підходить.


15 серпня

Середина місяця – несприятливий день для стрижки та фарбування волосся. Сьогодні відвідувати перукарню не рекомендується.

16 серпня

Стригти та фарбувати волосся сьогодні небажано. Зміна іміджу може негативно вплинути на ваш настрій і навіть зіпсувати стосунки з іншими.

17 серпня

Сильна енергія цього дня позитивно позначиться на стані вашого волосся. Якщо сьогодні ви вирішите стригти волосся, ваше волосся довгий час буде виглядати здоровішим та доглянутим. Забарвлення викличе успіх у світському житті та відчуття задоволення своєю зовнішністю.

18 серпня

Місяць все ще спадає і потроху забирає вашу життєву енергію. Не хвилюйтеся, дуже скоро його вплив припиниться, і ви відновите сили та мужність. До цього часу не стрижіть і не фарбуйте волосся.

19 серпня

Не рекомендується робити стрижку під час молодого Місяця. Згідно з місячним календарем, стрижка та фарбування волосся в цей день призводить до пошкодження та втрати.

20 серпня

Підстригати волосся в цей день обов’язково, якщо ви хочете поліпшити своє здоров’я та самопочуття. Забарвлення також буде зроблено легко та успішно. Відтінок волосся, отриманий в цей день, буде саме тим, про що ви мріяли.


21 серпня

Стрижка, зроблена сьогодні, буде акуратною і гарною. Волосся швидко відростатимуть, зберігаючи при цьому доглянутий вигляд та здоровий блиск. А забарвлення збереже ефект надовго.

22 серпня

Стригти та фарбувати волосся – це не найкраща ідея на сьогодні. За місячним календарем, 22 серпня – несприятливий день для перукарських процедур.

23 серпня

Стрижка в цей день може не тільки негативно вплинути на ваше волосся, але і внести масу проблем у ваше життя. Для фарбування волосся беруть тільки натуральні продукти та барвники.

24 серпня

У цей день не рекомендуються стрижки та фарбування волосся. Перенесіть свій візит до перукаря на інший, більш щасливий день.

25 серпня

Ось він – щасливий день для стрижки! Визначтесь із формою та довжиною та йдіть до змін. Модні осінні стрижки 2021 допоможуть зробити правильний вибір. День не сприятливий для фарбування.

26 серпня

Пострижіться сьогодні, щоб покращити зір. Фарбування волосся буде настільки гарним, що ви надовго полюбите свій новий колір.

27 серпня

Стрижка в цей день втягне у ваше життя невдачу, і результат фарбування волосся може вас розчарувати. Не ходіть до перукарні 27 серпня.

28 серпня

Стрижка, зроблена в цей день, повністю вас задовольнить. Це також позитивно позначиться на вашому здоров'ї. Деякі астрологи стверджують, що стрижка в цей день продовжує життєвий шлях. Фарбування природними барвниками (хна, басма) сьогодні дуже корисно.

29 серпня

Стрижка волосся та фарбування волосся в цей день суворо заборонені. Якщо ви не хочете змінити свою долю на гірше, відмовтеся від відвідування перукарні сьогодні.

30 серпня

Сьогодні стрижки та укладання є життєво важливими для тих, хто чекає "яскравої смуги" у житті. Краще почекати з фарбуванням волосся: вибір кольору – завдання не з простих.

31 серпня

Якщо останнім часом вас переслідують невдачі, і ваші плани постійно руйнуються через ніщо, зробіть нову стрижку. Зміна буде корисною як для вашого волосся, так і для вашого звичного способу життя. 31 серпня не найкращий день для фарбування волосся.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
26-07-2021, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 6 132

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.