RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

А як ви обираєте стоматологічну клініку – йдете навмання, дослухаєтеся порад друзів чи читаєте відгуки в інтернеті? Погодьтеся, жоден із запропонованих варіантів не гарантує стовідсоткове задоволення результатом. Щоб вцілити в яблучко, потрібно зрозуміти, як працює клініка та що в пріоритеті у стоматологів. Мова йде не лише про особливості ведення прийому, спектр послуг та кваліфікацію лікарів, а й про атмосферу, яка панує в стоматології, умови роботи та навіть стосунки в колективі. І лише коли ці всі аспекти задовольнять ваші потреби, результат і справді буде втішним, а робота ефективною. Як же створити клініку, яку хочеться відвідувати, чому не можна зупинятися в розвитку і яку роль відіграє колектив у існуванні стоматологічного центру, розповів головний лікар "Каленчук Клінік®" Віктор КАЛЕНЧУК.



"Каленчук Клінік®": із чого починаємо відлік


Старт завжди низький. Потік клієнтів, успішний бізнес та абсолютна гармонія в роботі – те, чого досягають з досвідом. Історія команди, яка є кістяком "Каленчук Клінік®", розпочалася у стінах стоматологічного центру, що функціонував у обласній лікарні, ще у далекому 1998 році.

"Кількість роботи, яку тоді здійснювали спеціалісти, та потреби пацієнтів мотивували створити кардинально інший рівень установи із нестандартною на той час формою організації", – ділиться головний лікар стоматологічного центру.

Довготривала попередня робота в обласній лікарні дозволила побачити багато нових потреб, це стосується як і самого лікування, так і організації роботи. Тому рішення створити приватний стоматологічний заклад довго чекало свого втілення, адже індивідуальний підхід до виконання будь-якого завдання вітається лише сьогодні, а тоді такий розклад подій важко міг бути реалізовний. Проте у 2008 році, коли відкриття приватних медичних закладів не було мейнстрімом, стоматологічний центр "Каленчук клінік®" все таки запрацював. І досить таки успішно!

"На той час клініка була першою на Буковині, де почали здійснювати зубну імплантацію. Ця послуга у нашому центрі і сьогодні вирізняється винятково високим і експертним рівнем, що зумовлено великим досвідом і професійністю наших стоматологів", – каже Віктор КАЛЕНЧУК.

Варто й відзначити, що головний лікар Віктор Каленчук читає на тему імплантацій лекції, проводить майстер-класи та систематичне навчання лікарів з усіх регіонів України та за кордоном.

Тут пропонують усі стоматологічні послуги


"В стоматологічному центрі "Каленчук Kлінік®" наразі ми надаємо всі види допомоги, окрім дитячої стоматології. Серед них – гігієна і відбілювання зубів, лікування ясен, пломбування кореневих каналів, реставрація зубів прямим і непрямим способом, виконання хірургічних втручань, – розповідає Віктор КАЛЕНЧУК.У нас є надсучасний хірургічний кабінет з операційною, де проводиться зубна імплантація та інші хірургічні процедури, чудово оснащені ортопедичні кабінети, для виготовлення зубних реставрацій любого рівня складності та якості. Також в клініці є терапевтичний стоматологічний кабінет, кабінет пародонтології, кабінет гігієни, ренгенологічний кабінет, стерилізаційний блок".

Варто відзначити високий рівень стоматологічних послуг в "Каленчук Клінік®". Зважаючи на чимало професійну зрілість, тут не дотримуються старих правил і принципів. Навпаки ж, за 20 років стандарти роботи та логістика "відточилися" до ідеалу, а техніка, технології та методи лікування весь час удосконалюються та оновлюються.

Основа успіху "Каленчук Клінік®" – крута команда


Власник клініки Віктор Каленчук переконує, що успіх цієї клініки – це заслуга, в першу чергу, кожного члена команди.

"Ми звертаємо особливу увагу на підбір кадрів та виховання їхньої взаємодії. У нашому стоматологічному центрі на перше місце ми ставимо колективну роботу. Адже найбільшої шкоди роботі може завдати не злагоджена робота команди. Саме тому і до наших працівників ми ставимося як лікарі до пацієнтів – лояльно та щиро", – пояснює власник клініки.

Згуртованість команди і взаєморозуміння – якості, які роками генерують у "Каленчук Клінік®". А щоб у цьому стоматологічному центрі працювалось залюбки, тут створюють для своїх працівників комфортні умови праці та забезпечують їхній саморозвиток. Таким чином, працівники клініки постійно розвиваються та удосконалюються, проходять різні курси та тренінги.

Цікавою особливістю центру є і те, що на рецепції працюють не медики, а філологи, які вміють уважно слухати і ретельно пояснювати. Як і лікарі, вони приділяють клієнту увагу та з повагою до нього ставляться. Пан Віктор зазначає, що саме таким чином вдається створити приємну та довірливу атмосферу для кожного.

А що, окрім професійності працівників, заслуговує уваги?


По-перше, у "Каленчук Клінік®" надзвичайно затишний інтер’єр, в якому зникає відчуття, що це медична установа. Тут панує особливий комфортний мікроклімат, що розслаблює і відганяє будь-які страхи.

По-друге, тут дуже ретельнтй документообіг, інформування пацієнтів та згод із ними, документація роботи та її фото. Заклад вирізняється сучасною системою організації роботи та її структурою.

По-третє, цей стоматологічний центр йде в ногу з часом і не тримається осторонь від діджиталізації. В своїй роботі фахівці використовують різні інноваційні методики лікування. До прикладу, відбитки тут знімаються безконтактним оптичним методом: спеціальна ручка фотографує ротову порожнину і в програмі вибудовує копію зубів, за якою пізніше цифрові програми і верстати створюють та виготовляють зуби.

"Серед інших інноваційних технік – робота на мікрорівні, при збільшенні від 6 до 16 разів, можливість виконувати роботу прецизійніше і якісніше. Особливо це важливо в ортопедичній стоматології при перевірці прилягання поверхні штучних коронок до зубів", – ділиться досягненнями Віктор КАЛЕНЧУК.

І справді, у "Каленчук Клінік®" немає жодного застарілого обладнання. Інноваційними у центрі є і методи лікування, підхід, технології лікування та комунікації. У 2019 році тут повністю оновлено все матеріально-технічне забезпечення, що дозволяє надавати послуги найвищого ґатунку і найсучаснішого рівня.

Тому якщо ви хочете знайти СВІЙ стоматологічний заклад, який не лише вилікує ваші зуби, а й стане вашим постійним і надійним медичним партнером, – зверніться у стоматологічний центр "Каленчук Клінік®". Професійність лікарів та тепла і комфортна атмосфера, які панують у цьому медичному закладі, сформують у вас новий погляд на стоматологію, як на сучасний і дружелюбний для пацієнта вид медичної допомоги.

Адреса: м.Чернівці, вул. Н.Яремчука, 19
Тел.: +38 (0372) 572 175
+38 (067) 675 02 70
+380 (095) 318 50 03

Сайт: https://kalenchuk-clinic.com/
instagram: @kalenchuk_clinic
facebook: Kalenchuk-Clinic
Редактор: Марія Фернюк
2-08-2021, 11:54
Коментарів 0 Переглядів 3 917

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги