RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Літо в самому розпалі, а це означає, що саме час у відпустку. Якщо ви не летите на море – організуйте відпочинок десь поблизу. Чудовим варіантом для проведення спекотних вихідних, стане спокійний релакс в туристичних комплексах та на базах відпочинку. Головне, щоб на території був басейн з чистою та прохолодною водою. Адже влітку так хочеться розслабитися і порозважатися у водоймах. Тому ми підготували для вас кілька місць, де можна чудово провести літню відпустку біля басейнів.



Туристично-розважальний комплекс "Аква-Плюс"



с. Кам`яна, Сторожинецький р-н, Чернівецька область

Ресторан, павільйони над водою, готель,
конференц-зал, сауна, більярд.
Басейн. Замовлення альтанок.

Телефон для довідок: +38 (097) 639-66-72, +38 (067) 372-24-85

info@akva-plus.com
https://www.instagram.com/akva_plus_2021/




Туристично-розважальний комплекс "Аква-Плюс" – якісний відпочинок на березі озера, неподалік міста Чернівці.

Ми маємо унікальну можливість розвинути внутрішній туризм, адже поїздки в межах України – чи не найкращий варіант для відпустки. У нашій державі є і моря, і гори, і ліси, і неймовірні краєвиди, і затишні місця для спокійного релаксу, варто тільки захотіти їх відкривати для себе та інших. Тому, обираючи місце для відпустки, ми вносимо велику лепту в розвиток внутрішнього туризму України!

Туристично-розважальний комплекс "Аква-Плюс" включає в себе:
6 басейнів (дитячі, сімейні), лаунж-зону, готель, ресторани, конференц-зал, сауну, більярд, альтанки та павільйони на березі озера.

Тут ви зможете відпочити на пляжі, на водних атракціонах, зіграти в футбол та волейбол, порибалити та посмажити шашлик.

Раді запропонувати вам комплекс із п’яти басейнів з підігрівом та сучасною системою фільтрації. Також на території комплексу є сімейний басейн і басейн для діток.



Садиба "Гуцульська гражда"


Чернівецька обл., с. Виженка,
Т.: 067 755 33 75
https://www.instagram.com/hutsulska_grazdha/
https://www.facebook.com/people/




Коли міська метушня поглинає повністю, хочеться вирватися туди, де можна возз’єднатися з природою та відновити сили біля води. У Чернівецькій області поринути у вир спокою і чаруватись карпатською красою можна у садибі "Гуцульська гражда". Це затишний двоповерховий комплекс з басейном, де кожен знайде гармонію.

Для комфорту відвідувачів басейн на території садиби поділений на дві секції – для дорослих та дітей. Важливо, що тут задля максимальної безпечності та стерильності здійснюється 24/7 антибактеріальна та протиалергічна очистка басейну перпаратом "Аква доктор". Також тут є російська лазня, фіто-чан, баня. До речі, інфраструктура продумана таким чином, що чан має вихід до гірської річки Виженки або до басейну.

До послуг гостей:


- 13 номерів (40 місць)
- Альтанки
- Мангал
- Новинка! Кінозал на 30 місць + караоке

"Гуцульська гражда" – це два двоповерхові будинки, які в собі вміщують їдальню, кухню та 13 номерів стандарт класу. Усі меблі в садибі виконані з натурального дерева, а ортопедичні матраци та антиалергенна постіль допоможуть відновити баланс. Для зручності та комфорту відвідувачів кожен номер має окремий вихід на вулицю. А декілька зон для відпочинку дозволяють відпочивати лише в колі своєї компанії, не заважаючи іншим і знаючи, що ніхто не потурбує вас.

Що стосується харчування – то вибір за вами. Ви можете привезти їжу з собою та зберігати її у холодильнику в номері, можете попередньо домовитися про харчування у "Гуцульській гражді" (українська кухня) або ж трапезувати у найближчому ресторані, до якого 1,8 км. А в кулерах, розміщених у садибі, завжди у вільному доступі є джерельна вода.

Крім того, у "Гуцульській гражді" можна організувати спільний профільований (спортивний, гімнастичний, психологічний, релігійний чи йога) мінівідпочинок дітям (групами до 40 осіб).



Комплекс "Карпати Мигово"


Чернівецька обл., Вижницький р-н,
с. Мигове, вул. Буковинська, 178
Т.: +38 066 887 3000, +38 096 887 3000
https://www.instagram.com/krmigovo/
karpaty-migovo.com.ua




Годі паритися в квартирах та проводити всі вихідні вдома, гайда в гори! "Карпати Мигово" – котеджний комплекс, який ідеально підійде для любителів чудового відпочинку з неймовірними краєвидами навколо. Зручні умови проживання, басейни, гуцульський колорит, смачна їжа та різні активності – те, що чекає на вас у цьому комплексі.

Якщо ви надаєте перевагу більш активному відпочинку, тоді вибір розваг, які тут пропонують, саме для вас. Адміністрація комплексу організовує цікаві екскурсії, рафтинг, пейнтбол та незабутні кінні прогулянки. Для гостей, які більше полюбляють пасивний відпочинок, тут пропонують відвідати spa-комплекс, який знаходиться просто на території. У ньому працює закритий басейн, джакузі, парилка, а також відкритий басейн із підігрівом, задля вашого комфорту. У зимовий період неабиякою популярністю користується також гуцульський чан і карпатська купіль, де температура води сягає до 40 градусів.

Ми забезпечимо для вас найкращі умови для проживання у нашому комплексі. Щодо розміщення, то все залежатиме від кількості осіб, адже можна підібрати як двомісні , так і чотиримісні номери, або ж котедж сімейного типу для великих компаній на 10 осіб.

На території нашого комплексу є власний ресторан "Колиба" з українською національною кухнею. Тут ви матимете змогу спробувати смачні страви з дичини і насолодитись справжніми карпатськими наливками.

Пам’ятайте, відпочинок у комплексі "Карпати Мигово" – це хороша можливість абстрагуватись від щоденних справ та перезавантажитись завдяки гірській красі.



Відпочинковий комплекс "МішиН-СіТі"


Тернопільська обл., Заліщицький р-н,
с. Добрівляни, вул. Національного відродження, 202
Т.: 096 510 55 55
https://www.facebook.com/pg/mishyncity/
https://www.instagram.com/mishyncity/




Набридло спостерігати одну і ту ж картину за вікном? Змініть краєвид – помандруйте в іншу область. Усього за 52 кілометри від Чернівців розташований сучасний відпочинковий комплекс "МішиН-СіТі". Тут ви зможете гарно провести час з друзями та сім’єю, а також розслабитися у сезонному відкритому басейні та порозважатися в аквапарку.

Зупинившись у цьому комплексі, ви зможете відпочити в затишних номерах з прекрасним видом на озеро, на якому часто можна побачити білих лебедів.

До ваших послуг:


- 11 двомісних номерів люкс
- 3 двомісні номери vip класу
- 10 котеджів – на 4 осіб
- Сезонний відкритий басейн
- Аквапарк
- Дитячий майданчик
- Приладдя для приготування барбекю
- Парковка

На території комплексу можна також орендувати альтанки для відпочинку. Малі розраховані на 6-10 осіб, а великі – на компанію з 16-20 осіб.

У "МішиН-СіТі" цінують кожного відвідувача, тому співробітники стійки реєстрації чергують цілодобово.

А якщо ви полюбляєте екстрим, у відпочинковому комплексі можна взяти напрокат катамаран.



База відпочинку "Рись"


с. Мигове
Т.: +38 (098) 659 1000, +38(099) 659 1000
http://rissmigovo.com/
https://www.instagram.com/migovo_rys/




Мрієте про відпочинок біля води подалі від сторонніх очей? Тоді рекомендуємо заселитися в базу відпочинку "Рись", що розміщена посеред лісу біля річки на території екологічно чистого району Чернівецької області – у с. Мигове. Затишні і чарівні будиночки розкинулися біля лижних спусків, а поблизу них є басейни з чистою прозорою водою. База відпочинку "Рись" – це три котеджі, облаштовані сучасною технікою та необхідними меблями, та два басейни.

До послуг відвідувачів:


- І будинок: вміщує до 19 людей, триповерховий, на кожному поверсі є санвузол. Кухня, спальні, вітальня.

- ІІ будинок: вміщує до 15 людей, триповерховий, на кожному поверсі є санвузол. Кухня, спальні, вітальня.

- ІІІ будинок: вміщує до 9 людей, має окремий басейн з підігрівом.

Між І та ІІ будиночками є басейн з підігрівом. Біля кожного котеджу є альтанки, гамак, лежаки біля басейну. Також на території бази відпочинку є сауна та чан, які допоможуть максимально розслабитися.

Якщо ви вирішили відпочити з друзями декілька днів, то тут є можливість замовити сніданки, обіди та вечері. Також на території бази відпочинку є колиба (зал), що вміщує до 50 осіб. А відчути себе поза цивілізацією можна, приготувавши їжу на мангалі в компанії друзів.

База відпочинку "Рись" радо приймає гостей як влітку, так і взимку. До того ж, влітку тут організовують дитячі табори та відпочинок різним секціям.

База відпочинку "Рись" знаходиться на відстані 300-500 м від гірськолижної бази "Мигово". Тому, якщо ви бажаєте проживати у спокої та зранку чути, як співають птахи, то запрошуємо вас на відпочинок!

Доброзичливий і ввічливий персонал зробить усе для того, щоб ваше перебування було максимально комфортним і зручним.

Редактор: Марія Фернюк
13-07-2021, 17:29
Коментарів 0 Переглядів 28 255

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.