RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Більше 15 років Bastion Group знають як одну з найбільших компаній з продажу мастильних матеріалів і спецрідин у Чернівецькій області. Власна логістика компанії покриває всі районні центри і села області. Асортимент продукції вражає – понад 2000 найменувань! Обсяг продажів мастильних матеріалів – від 120 тонн за рік.

Продукція має сертифікати і паспорти якості, а також допуски міжнародних організацій стандартизації API, ACEA.

Завдяки прямій співпраці з виробниками компанія має змогу забезпечувати найкращу якість і низьку ціну продуктів, адже є офіційним представником відомих світових брендів у Чернівецькій області.

Кваліфіковані фахівці компанії завжди підберуть потрібну оливу для вашого авто та за потреби доставлять у потрібне місце.



"Оливи, змазки, антифризи, спецрідини – все, що тече і змащується, – у нашій компетенції"


У арсеналі компанії завжди в наявності великий вибір оригінальної оливи, автохімії, косметики та фільтрів найкращих провідних виробників: Q8 Oils, MOL Lubricants, Wolver, YUKO, VIRA, HI-GEAR, Океан, Knecht, M-Filter.

– Здебільшого ми є першими представниками після заводу, якщо він знаходиться на території України. Все, що рідке, тече і змащується, – це у нашій компетенції, без різниці, для чого це може використовуватися, – зауважує директор компанії Bastion Group Роман ГЕРАСИМ. – Це можуть бути теплоносії для електростанцій, гідравліка на гумово-взуттєвому чи цегляному заводі, змазка для направляючих у печі хлібозаводу тощо. Тобто це мастильні матеріали не тільки для авто, а й для устаткування індустріальної групи. Споживання цієї групи в Чернівцях дуже невелике, але компанія має можливість продавати такі масла. У цьому розрізі ми взаємодіємо з багатьма сегментами ринку: СТО, автомагазини, базари, заправки, організації, інші дистриб’юторські компанії, компанії з особистим автопарком, агросектор, тощо.



Якісні запчастини – з гарантією від виробників


– Ми розуміємо своїх клієнтів і їхнє бажання отримати адекватні речі за адекватні гроші, – зазначає Роман Герасим. – Тому, як партнери всеукраїнських компаній, які є імпортерами запчастин, ми на місцевому рівні пропонуємо продукцію безпосередньо від виробників. У рамках цієї співпраці виробники надають гарантії на певні деталі, а також гарантії повернення запчастин за умови виявлення браку. Купуючи запчастини у нас, клієнти можуть бути впевнені у нашій відповідальності. Якщо, наприклад, людина придбала у нас певну деталь, а вона виявилася бракованою, або із запчастиною щось відбулося під час ремонту з нашої вини, то ми це все компенсуємо. Підтвердженням цього є той факт, що нам довіряють свої автопарки корпоративні клієнти.

Крім цього, також у нас є постійно склад рідин, які ми возимо безпосередньо із заводів.

Про заміну масла нагадає система


Одна з переваг автосервісу Bastion Group – система взаємодії з клієнтами, яка систематизує всі дані про авто і позбавляє його власника зайвих хвилювань стосовно вчасного обслуговування транспортного засобу з того чи іншого приводу.

– За допомогою киян і спільно з нашими співробітниками ми написали власну CRM-систему, яка дозволяє говорити про унікальну систему роботи нашого автосервісу, тому що на сьогодні це мало хто виконує у Чернівцях, – розповідає директор компанії Bastion Group Роман ГЕРАСИМ.

– Для власника автомобіля, який звертається до нас, ми створюємо достовірну історію його автомобіля. У систему вносять дані про авто, які дозволяють зрозуміти стартову ситуацію. І вже відповідно до цього ми можемо визначити орієнтовні терміни заміни масла, антифризу, перевірки охолоджувальної системи, заправки кондиціонера перед потеплінням тощо.

На це спочатку доводиться витратити багато часу, але потім робота будується дуже швидко. Цю історію ми дублюємо у техкнизі клієнта і таку саму історію зберігаємо у себе в базі. Адже якщо майстер змінився чи менеджер звільнився, клієнт не залишається "у повітрі", компанія і надалі за нього відповідає. Тобто наш клієнт платить гроші за те, що він у майбутньому не буде хвилюватися про стан свого автомобіля. Ці важливі моменти йому нагадає система, і все буде зроблено вчасно.

Заправка автокондиціонерів на виїзді


– Одна із послуг, яку ми зараз практикуємо, – це заправка кондиціонерів для сільгосптехніки на виїзді безпосередньо у замовника, – каже пан Роман. – Цю послугу на сьогодні у нашому регіоні ніхто не може надати. Вона стосується не тільки сільгосптехніки, а й вантажних фур, автобусів, всієї великої техніки. Наш фахівець зі спеціальним обладнанням виїжджає на місце, все підключає, перевіряє і заправляє. Оскільки ця сезонна послуга зараз дуже затребувана, ми хочемо підсилити її мобільністю та оперативністю. Адже це економить час замовнику, його витрати на пальне та переїзд до автосервісу.



Про що розповість відпрацьоване масло?


– У дистрибуції ми використовуємо інструменти, які багатьом недоступні, – розповідає Роман Герасим. – Зокрема ми єдині у Чернівцях пропонуємо для наших клієнтів таку послугу, як LubCheck – перевірка відпрацьованої оливи. Основою перевірки LubCheck є те, що в процесі експлуатації мастильні матеріали взаємодіють з механізмами обладнання, і, як наслідок такої взаємодії, у мастильному матеріалі накопичується інформація про нормальну або неправильну роботу обладнання.

LubCheck допомагає здійснити раннє виявлення можливих поломок або несправностей і уникнути коштовного ремонту або подальшого пошкодження. Це дуже ефективно з економічної точки зору, тому що вартість періодичних випробувань зразків масла мінімальна – погодьтесь, це значно краще, ніж дорогий ремонт.



Вигоди від переваг, що надає LubCheck!


• раннє виявлення прихованих процесів ушкодження
• виявлення руйнівних процесів, які не можуть бути виявлені іншим шляхом
• зменшення або усунення простоїв
• скорочення витрат на технічне обслуговування
• більш точне і просте для планування технічне обслуговування
• оптимізація інтервалу заміни масла
• підвищення надійності транспортних засобів та устаткування.

– На сьогодні ринок перенасичений пропозиціями, а кваліфікованих спеціалістів дуже мало, – зазначає Роман Герасим. – Компанія Bastion Group є першоджерелом від виробника до споживача. Тобто ми пропонуємо нашим клієнтам те, що відповідає якості, та надаємо відповідні гарантії від виробника і обгрунтовуємо кожну ситуацію, чому повинно бути так чи інакше. Адже це наш живий досвід 15 років роботи на ринку.

Наші контакти:
м. Чернівці, вул. О. Кошового, 57
Дистрибуція масел: +38 050 499 0888
Автосервіс: +38 050 374 5517

Слідкуйте за нами в соціальних мережах:
instagram.com/bastion.group
facebook.com/bastiongroup.cv

Також можете відвідати наш сайт:
https://bastion-group.com.ua


Редактор: Марія Фернюк
2-08-2021, 17:11
Коментарів 0 Переглядів 5 139

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги