RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Шановні випускники шкіл, яким подобається фізика! Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича запрошує на навчання на кафедрі термоелектрики та медичної фізики.



– Навчання безкоштовне, за рахунок державного замовлення.
– Навчання здійснюється за двома освітньо-кваліфікаційними рівнями – бакалавр та магістр. Студентам надається гуртожиток.
– Для вступу необхідно мати сертифікат ЗНО з наступних предметів: українська мова та математика, а також за вибором (одне з перерахованого) – фізика, іноземна мова, біологія, хімія, географія, історія України.
– Абітурієнти, які не пройшли за конкурсом на безкоштовне навчання, можуть навчатися на кафедрі стаціонарно або заочно на платній основі. Інститут термоелектрики (ite.inst.cv.ua) та ТОВ "Алтек" (altec.inst.cv.ua) допоможуть оплатити Ваше навчання.
– Документи для вступу слід подавати до приймальної комісії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за адресою: м. Чернівці, вул. Коцюбинського, 2, корпус 5, поверх 1. Документи можна подати і в електронній формі, скориставшись сайтомez.osvitavsim.org.ua
– Для учнів, які прийняли рішення навчатися на кафедрі термоелектрики та медичної фізики, професори кафедри надають безкоштовні консультації і проводять курси підготовки до ЗНО. Заняття проводяться з фізики та математики в четвер з 15 до 17 години та у суботу з 10 до 12 години за адресою: м. Чернівці, вул. Науки, 1, ауд. 105. Є можливість проведення дистанційного навчання.
– Для отримання консультацій щодо вступу та допомоги при оформленні вступних документів, будь ласка, звертайтеся на кафедру термоелектрики та медичної фізики до Сорокіної Наталії Дмитрівни за тел. моб. 095-333-39-07 або e-mail: termo@chnu.edu.ua

Сертифікат про акредитацію серія НД № 2588449 МОНУ від 31.07.2017 р.


Мармурова зала Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича


Чому варто навчатися у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича

– Тому що університет входить у десятку кращих вищих навчальних закладів України з чотирьохсот двадцяти.
– Тому що університет посідає третє місце з наукових досягнень серед вищих навчальних закладів України.
– Тому що центральний корпус університету є найкращим серед усіх університетів України і входить до списку світових cпадщин ЮНЕСКО.
– Тому що університету більше ста сорока років від його заснування, що сформувало класичні традиції у навчанні.
– Тому що місто Чернівці, де знаходиться університет, визнано найкращим в Україні за красою, комфортом та безпекою проживання.


Навчальний корпус, де розташована кафедра термоелектрики та медичної фізики


Чому варто навчатися на кафедрі термоелектрики та медичної фізики

– Тому що кафедра готує спеціалістів з пріоритетного напряму прикладної фізики – “Термоелектрика”, і для його розвитку як в Україні, так і в провідних країнах світу необхідні молоді спеціалісти.
– Тому що кафедра готує також молодих спеціалістів за спеціалізацією “Медична фізика” для розробки та обслуговування медичної апаратури.
– Тому що студентам кафедри надана можливість навчатися у спеціальних лабораторіях науково-дослідного Інституту термоелектрики Національної академії наук та Міністерства освіти і науки України. Рівень Інституту відповідає світовому, тому якість знань випускників також відповідає світовим вимогам.
– Тому що студенти кафедри під час навчання можуть працювати в Інституті термоелектрики та в термоелектричній компанії "Алтек-М", отримуючи заробіток та професійні навички.
– Тому що випускники кафедри мають можливість продовжити навчання в аспірантурі та докторантурі.
– Тому що випускникам, які успішно закінчили навчання на кафедрі, гарантується робота з пристойним заробітком.

Навчання на кафедрі здійснюють висококваліфіковані спеціалісти. Серед них всесвітньо відомі вчені, доктори фізико-математичних наук:



Висококваліфіковані спеціалісти, кандидати фізико-математичних наук, залучені до викладацької та наукової роботи на кафедрі



Медична фізика – сучасний напрямок науки і техніки, яким вирішуються завдання розробки фізичних основ методів лікування, діагностики і створення апаратури, фізичної за конструкцією та медичної за застосуванням. Однак можливості фізики у медицині ще далеко не вичерпані. Для їх реалізації необхідні фахівці з медичної фізики. Вони також необхідні для ефективної та грамотної експлуатації і вдосконалення діючої медичної апаратури. Тому, спеціалізація з медичної фізики проводиться на кафедрі термоелектрики та медичної фізики Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.



На кафедрі термоелектрики та медичної фізики Інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича приділяється особлива увага базовій підготовці студентів з комп'ютерних технологій.

Студенти стають спеціалістами з комп'ютерного розрахунку, проектування та оптимізації термоелектричних пристроїв і систем; освоюють пакети прикладних програм (Comsol Multiphysics, Mathcad, Maple, Matlab та ін.) для комп'ютерного моделювання; набувають навиків роботи з основними комп'ютерними засобами, що використовуються при моделюванні електричних, теплових та термоелектричних процесів та при проектуванні різноманітної термоелектричної апаратури; отримують досвід комп'ютерного проектування термоелектричних генераторів, систем охолодження, приладів вимірювальної техніки та інше.



Студенти кафедри стають кваліфікованими спеціалістами також з комп’ютерного моделювання у медичній фізиці. Здобуті під час навчання знання дають можливість розробляти новітні високоефективні методи діагностики і лікування, а також створювати сучасну апаратуру медичного призначення.

У 2007 році на базі Інституту термоелектрики, Чернівецького національного університету та ТОВ "Алтек" створено учбово-науково-виробничий комплекс "РАПІД" з відповідним розподілом обов’язків. Комплексом забезпечується повний цикл інноваційної діяльності – від наукових досліджень до впровадження.



- До читання лекцій на кафедрі залучаються провідні спеціалісти Інституту термоелектрики.
- Всі спеціальні навчальні лабораторії створені на базі Інституту термоелектрики, їх обслуговують висококваліфіковані фахівці, також Інституту термоелектрики.
- Курсові та дипломні роботи, виробнича практика проводяться в Інституті термоелектрики на новітньому обладнанні Інституту.
- Студенти залучаються до роботи в Інституті з оплатою, обсяг якої дає ще одну стипендію.
- Тематика наукової роботи студентів відповідає напряму майбутньої роботи. Це дозволяє приступити до роботи без відповідної адаптації, що позитивно впливає на майбутні заробітки.
- Успішні студенти залучаються до виконання зарубіжних контрактів, що дає можливість їм працювати за кордоном.
- Студенти закріплені до провідних фахівців Інституту, які проводять з ними постійну індивідуальну роботу.
- В Інституті функціонують аспірантура, докторантура і Вчена рада по захисту кандидатських та докторських дисертацій.



В Інституті термоелектрики молодим спеціалістам надаються широкі можливості для свого творчого кар’єрного росту. В Інституті функціонує аспірантура та спеціалізована Рада по захисту кандидатських та докторських дисертацій. Інститут термоелектрики видає науковий журнал “Термоелектрика”. Публікації у ньому є підставою для оформлення дисертації.



Молоді спеціалісти з кафедри термоелектрики швидко стають керівниками наукових підрозділів, керують виконанням зарубіжних контрактів, стають відомими міжнародній науковій спільноті, приймають участь у міжнародних конференціях, покращують свій матеріальний стан.

Кафедра термоелектрики та медичної фізики Черівецького національного університету імені Юрія Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н. р. за спеціальністю 105 "Прикладна фізика та наноматеріали*


В Інституті функціонує і докторантура. Ці умови дозволяють успішно готувати і спеціалістів вищої кваліфікації.
Випускники кафедри термоелектрики крім Інституту термоелектрики можуть влаштуватися на роботу на багатьох підприємствах та в організаціях України, оскільки термоелектрика досить широко розповсюджена, зокрема: Чернівці – ТОВ “Алтек-М”, ВАТ “Кварц”, ЦКБ “Ритм”, ТОВ “Інтерм”; Львів – НВО “Термоприлад”, ВАТ “Мікроприлад”; Луцьк – “Приладобудівний завод”; Київ – ТОВ “Модуль”; Одеса – НВП “Терміон”.

За додатковою інформацією та допомогою у створенні електронних кабінетів з правильною розстановкою пріоритетів звертайтеся:
тел.: 095 33 33 907, 095 38 33 279.
Сайт: http://kafedra.inst.cv.ua/,
e-mail: termo@chnu.edu.ua
Редактор: Марія Фернюк
16-06-2021, 16:22
Коментарів 0 Переглядів 3 219

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.