RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

1 червня 2021 року в Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулося засідання круглого столу на тему "Управління публічними фінансами в умовах реформування економіки України", організоване кафедрою фінансів та банківської справи з нагоди святкування 55-річчя ЧТЕІ КНТЕУ.

З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*


З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся директор ЧТЕІ КНТЕУ, доктор економічних наук, професор Анатолій Вдовічен, який наголосив на важливості співпраці інституту з фахівцями провідних установ та організацій для обміну досвідом, проблемами й пропозиціями в умовах реформування економіки України, обговоренні перспектив управління публічними фінансами тощо.

З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*

Директор ЧТЕІ КНТЕУ, доктор економічних наук,
професор Анатолій Вдовічен

Досвідом та професійними знаннями з учасниками круглого столу ділився Ілля Чукля, заступник директора, начальник управління доходів та взаємодії з територіальними громадами Департаменту фінансів Чернівецької обласної державної адміністрації, який розповів про місцеві фінанси як складову публічних фінансів в умовах децентралізації.

З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*

Заступник директора Ілля Чукля

Запрошена на захід Наталія Мала – заступниця начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області – наголосила на сучасних тенденціях формування та використання коштів Пенсійного фонду.

З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*

Наталія Мала

Особливості функціонування Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в умовах економічної кризи, спричиненої пандемією презентував Ігор Хомич, директор Чернівецької міської філії Чернівецького обласного центру зайнятості.

З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*

Ігор Хомич

Про надання державними банками кредитних ресурсів під державні та місцеві гарантії розповіли Токар Оксана Георгіївна – керуюча відділення ТВБВ 10025/054 філії – Чернівецького обласного управління АТ "Ощадбанк", та Віктор Мещеров – заступник начальника філії ММСБ Чернівецького обласного управління АТ "Ощадбанк".

З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*

Оксана Токар та Віктор Мещеров

Під час круглого столу учасники жваво обговорювали окреслені теми, брали активну участь і викладачі кафедри фінансів та банківської справи, і студенти-фінансисти, і гості – випускники навчальних закладів і майбутні студенти ЧТЕІ КНТЕУ.

Підбиваючи підсумки круглого столу, завідувач кафедри фінансів та банківської справи, доктор економічних наук, професор Алла Чорновол подякувала всім учасникам заходу за актуальні думки, слушні оцінки й коментарі щодо дослідження управління публічними фінансами в умовах реформування економіки України. Також вона зазначила, що спілкування представників органів державної влади, науковців, студентів й абітурієнтів інституту саме в такому форматі є надзвичайно корисним, оскільки майбутні фахівці уже сьогодні можуть визначити нові виклики, які ставить перед фінансистом сучасність. На завершення завідувач кафедри висловила сподівання, що отримані нові знання та професійний досвід сприятимуть розвитку лідерських якостей у майбутніх фінансистів.

З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*

Завідувач кафедри фінансів та банківської справи, доктор економічних наук,
професор Алла Чорновол

Кафедра фінансів і банківської справи висловлює подяку всім учасникам круглого столу за активну участь у заході та бажає подальших успіхів у такій важливій та нелегкій праці.

З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*


58002 м. Чернiвцi,
Центральна площа, 7
Тел: (0372) 51-11-58,
(0372) 52-83-50
Тел/факс: (0372) 52-21-12

E-mail:
main@chtei-knteu.cv.ua
🟡🟢
Сайт інституту: http://www.chtei-knteu.cv.ua

Сторінка Facebook: https://www.facebook.com/ChteiKnute

Сторінка Instagram: https://www.instagram.com/chtei_knteu/
Редактор: Марія Фернюк
4-06-2021, 11:30
Коментарів 0 Переглядів 4 998

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги