RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

ТОВ "Будівельна компанія "Чернівціжитлобуд" навесні цього року відзначає свій 20-річний ювілей. За ці 20 років ім’я компанії стало синонімом надійного забудовника, який, постійно вдосконалюючись, працює на користь суспільства і людей.

«Чернівціжитлобуд» – це 20 років успіху, досвіду і довіри*


Про основні етапи розвитку, здобутки і плани на майбутнє, з якими компанія відзначає свій ювілей, розповів генеральний директор ТОВ "Будівельна фірма "Чернівціжитлобуд" Володимир МОРОЗ.

- Володимире Васильовичу, як розпочиналася історія "Чернівціжитлобуду"?

- Основним ініціатором заснування компанії, яку було створено у березні 2001 року, був мій покійний батько – Василь Гаврилович Мороз. Співзасновниками були і залишаються тепер мій брат Василь Васильович Мороз, Одарка Дмитрівна Маланюк і я.

Наша компанія стала однією із перших на Буковині і в Україні, запропонувавши при купівлі квартир поетапну систему оплати за фактично виконані роботи. На той момент ще ніхто не працював із фізособами, бо це був великий ризик, який дуже швидко випрадав себе. Адже у ті роки люди не мали стабільних заробітків, а в бюджеті не було достатньо коштів для фінансування будівництва житла. Повіривши нам, люди почали вкладати гроші у квартири на стадії будівництва і побачили, що таким чином можна отримати омріяне, бажане житло. І ми пишаємося довірою наших пайовиків.

«Чернівціжитлобуд» – це 20 років успіху, досвіду і довіри*


Як результат, на сьогодні серед зведених компанією будівель – житлові багатоквартирні будинки, об’єкти соцкультпобуту і комерційні приміщення.

За 20 років діяльності ми побудували 2400 квартир різної площі. Ми використовуємо тільки будівництво з індивідуальним газовим або електричним опаленням, оскільки вважаємо, що люди самі повинні регулювати і контролювати власні витрати за комунальні послуги.

Останні кілька років поспіль ми посідали перші місця серед платників податків з будівельної галузі. У нас немає неоформлених людей, немає зарплати в конвертах. Ми працюємо відкрито і прозоро. Наші субпідрядники і постачальники кажуть, що їм дуже комфортно працювати з нами, тому що ми ніколи не обманювали людей. Ми завжди вчасно виплачуємо зарплату своїм працівникам і здаємо об’єкти.

«Чернівціжитлобуд» – це 20 років успіху, досвіду і довіри*


- Як розвивалася компанія?

- Ми розвиваємося постійно, адже розвиток – це запорука успіху і вимога часу. Щоб забезпечити компанію якісними будівельними матеріалами, ми вирішили поступово вкласти кошти у власне виробництво цих матеріалів. З цією метою спочатку придбали цегельний завод у с. Вікно Заставнівського району, який був розкраденим. Ми практично з нуля повністю відновили його роботу, що дало можливість використовувати при будівництві якісну цеглу власного виробництва.

Пізніше також купили завод з виробництва керамблоку у с. Стрілецький Кут Кіцманського району, який теж був застарілий, законсервований. Ми його відновили, багато чого поміняли. І зараз він успішно функціонує, забезпечуючи нашу компанію керамблоком. Продукцію наших заводів ми не лише використовуємо на власних забудовах, вона користується великим попитом у Львівській, Хмельницькій, Київській областях.

Ми надаємо перевагу тому, що стіни житлових будинків мають бути із натуральних матеріалів – цегли, керамблоку. Поступово також переходимо на монолітне будівництво.

У 2010 році компанія придбала Завод будівельних конструкцій, який повністю почав забезпечувати нас бетоном і залізобетонними виробами. Згодом ми змінили тут технологію – придбали і змонтували передову сучасну лінію з випуску збірних залізобетонних панелей. Ця технологія дозволяє робити нам 12-метрові панелі без додатково встановлених колон. Такого в нашому регіоні ніхто, окрім нас, не робить.

«Чернівціжитлобуд» – це 20 років успіху, досвіду і довіри*


- Що для вас ці 20 років роботи компанії?

- Передусім для мене особисто – це досить гарний досвід, досвід спілкування з людьми. Та найголовніше і найцінніше, що ми отримали за ці роки, – це довіра людей, мешканців наших будинків, наших клієнтів і партнерів. Люди до нас звертаються і розкуповують квартири на стадії фундаменту.

Ми також тісно співпрацюємо з молодіжним фондом, будуємо для молодих сімей за молодіжним кредитуванням, за різними програмами.
Також ми пишаємося, що за ці 20 років зробили значний внесок у розвиток і розбудову нашого міста. І зараз бачимо плоди своєї праці – забудовані цілі мікрорайони Чернівців, де люди отримали якісне, комфортне, гарне житло. Адже розвиток інфраструктури – це основне, заради чого ми працюємо. Хочеться, щоби наші діти, бачачи те, що ми будуємо, що ми робимо, не мали бажання виїжджати за кордон. До речі, у нашій компанії виросло вже четверте покоління будівельної династії Морозів.

Наша гордість – це люди, які працюють у нашій компанії. У нас створився стабільний, дружний колектив, у якому ми прекрасно розуміємо один одного. Це й інженерно-технічні працівники, які знаходяться в офісі, й інженерно-технічні лінійні працівники, які безпосередньо перебувають на будові.

За ці роки здобули авторитет і серед навчальних закладів нашого краю, які направляють до нас на практику своїх студентів, більшість із яких залишаються у нас працювати.

Щоби запобігти текучості кадрів і виїзду працівників за кордон, ми постійно мотивуємо їх підвищенням заробітної плати. Усі наші працівники мають повний соціальний пакет: лікарняні, відпускні, страхування тощо. Крім того, ми тісно співпрацюємо з управлінням з охорони праці і державною архітектурною інспекцією.

«Чернівціжитлобуд» – це 20 років успіху, досвіду і довіри*


- Яку роль у діяльності компанії відіграють благодійність і допомога?

- Досить часто ми допомагаємо малозабезпеченим людям та всім, хто потребує допомоги у лікуванні й інших питаннях. Постійно підтримуємо Марту Левченко та її фонд, військовослужбовців-учасників АТО. Також ми надаємо нашим інженерно-технічним працівникам, робітникам компанії житло зі знижкою і відтермінуванням, яке вони можуть виплатити за 10-15 років.

Ми маємо досить великі досягнення у забудові мікрорайонів для будівельників на вул. Миру, Ентузіастів, Руській. Також для військовослужбовців ми збудували під ключ великий п’ятиповерховий корпус на 80 квартир на вул. Кармелюка і вул. Фестивальній.

- Які плани маєте на майбутнє?

- У наших найближчих планах – освоєння нового мікрорайону Південно-Кільцева – Героїв Майдану. Там буде сучасний великий житловий квартал з 9-, 10-поверхових будинків, з дитячим садочком, спортивним комплексом, спортзалом, офісними приміщеннями, басейном. Загальна площа комплексу – 4 га. Це буде житло приблизно на 20 000 кв. м. Тобто на сьогодні компанія "Чернівціжитлобуд" успішно працює, активно забудовує місто, даючи людям нове житло і створюючи нові робочі місця.

«Чернівціжитлобуд» – це 20 років успіху, досвіду і довіри*


Наказ ДАБІУ про видачу ліц. № 35-Л, реєстр. запис 2013033282 від 30.12.2016 р.
Редактор: Марія Фернюк
27-05-2021, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 6 256

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.