RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Літо – пора тримісячних канікул у державних навчальних закладах для дітей та орієнтовно двотижневої відпустки для їхніх батьків. Якщо мова йде про старшу школу, то підлітки знайдуть, чим себе зайняти, поки батьки на роботі, а от дошкільнят самих вдома не залишиш. На щастя, у великому місті завжди знайдуться приватні навчальні заклади, де дітки з користю проводитимуть час, поки дорослі працюватимуть. Пропонуємо вам перелік дитячих центрів та приватних садочків у Чернівцях, куди можна записати малят на заняття як на повний день, так і на індивідуальні уроки.

Навчаємося ціле літо! Які приватні дошкільні заклади не йдуть на канікули у Чернівцях?*


Дитячий садок "Звичайне диво"


Державний садочок закрили на літні канікули, а з дитиною нема кому сидіти вдома, поки ви працюєте? Дитячий садок "Звичайне диво", який відкрився у листопаді минулого року, радо прийме кожного малюка.

Навчання у цьому садочку буде дуже зручним і цікавим для усіх дітей віком 2-6 років. Чому ми так вважаємо? По-перше, дітки перебуватимуть у затишній атмосфері з комфортними умовами, адже заклад сучасний і новий. По-друге, малюки навчаться працювати в команді, оскільки у групах по 10-12 дітей. По-третє, садок працює за зручним графіком – з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 18.00 (за потреби дітки можуть залишатися в закладі до 19.00).

Навчаємося ціле літо! Які приватні дошкільні заклади не йдуть на канікули у Чернівцях?*


"У нашому дитячому садочку окрім цифр, букв та мов, ми навчаємо діток вмінню радіти простим речам, дисципліні та саморозвитку, любові до спорту, слів ввічливості, поваги до себе та всіх інших. Особливої уваги надаємо всебічності знань наших вихованців – щотижня освоюємо нову цікаву тему. Кожного дня дітки мають по два заняття та двічі на день за будь-якої погод гуляємо на свіжому повітрі. Також акцент робимо на вивченні англійської мови та театральному мистецтві. Важливо, що батьки і діти дуже задоволені співпрацею з нами", – діляться у дитячому садку "Звичайне диво".

Щоб точно розуміти, чи сподобається у дитячому садку вашій дитині, можна записатися на зустріч-знайомство, на якій можна буде погратися та поспілкуватися із іншими вихованцями та вихователями (Нечипоренко Людмила 0509182769, 0678765217).

Навчаємося ціле літо! Які приватні дошкільні заклади не йдуть на канікули у Чернівцях?*


Приватний садочок MAGicKids


У вашому офісі немає дитячої зони, а малюка ще небезпечно залишати вдома самого? Не панікуйте! Поки ви працюватимете, ваша дитина може проводити час з користю у приватному садочку MAGicKids. Це сучасний навчальний заклад площею 360 м кв., де у групах навчається не більше 15 дітей. Не важливо, скільки років вашому малюку, тут підберуть для нього оптимальне навчання і запишуть у одну із трьох вікових груп – ясельну MAGicBabies, молодшу MAGicKids або старшу MAGicStars.

"У MAGicKids не тільки піклуються про вашу дитину, а й навчають її англійської мови, з нею працюють професійні педагоги, психологи, логопеди, проводять майстер-класи професіонали і пристрасні митці. Методика виховання в MAGICKids – результат аналізу найкращих методик з усього світу і адаптації їх до наших українського менталітету та реалій", – діляться педагоги дитячого садочка.

Навчаємося ціле літо! Які приватні дошкільні заклади не йдуть на канікули у Чернівцях?*


Якщо у вас ненормований робочий графік, можете придбати у MAGicKids абонементи на пів дня або на 10 вибіркових днів у місяць. Крім того, щосуботи з 10.00 до 13.00 тут працює мінісадочок, відвідувати який можуть і дітки, що не входять до сформованих груп.

MAGicKids – заклад для усіх дітей. Тому, якщо у вашого малюка спостерігається затримка мовлення – це не привід не записувати його в дитячий садочок. Навпаки ж – навчання у логопедичній групі за спеціальною програмою допоможе вашій дитині подолати мовний бар’єр. У MAGicKids із такими дітками займаються конкретні педагоги – корекційний психолог, логопед, а також реабілітолог. Є можливість записатися на індивідуальні заняття, які розпочинаються після 14.00 щодня.

Крім того, у MAGicKids проводяться групові розвиваючі заняття для кожної вікової групи дітей.

Навчаємося ціле літо! Які приватні дошкільні заклади не йдуть на канікули у Чернівцях?*


Монтессорі "Pink Tower" – садочок розвитку дитини


Вам не подобається специфіка навчання у державних садочках? Садочок Монтессорі, який уже 7 років успішно функціонує у Чернівцях, завдяки індивідуальному підходу змінить ваше уявлення про дошкільне навчання!У чому ж полягає така організація розвитку? Якщо у звичайних садочках державного або приватного типу діти перебувають в абсолютно однакових умовах і навчаються за загальним, то у Pink Tower Montessori кожна дитина має індивідуальний план навчання, що відіграє важливу роль для своєчасного і гармонійного розвитку. Індивідуальний план навчання враховує всі вікові особливості і потреби маленьких учнів. Крім того, у садочку дитина займається цікавою їй справою аж поки не досягне результату.

Навчаємося ціле літо! Які приватні дошкільні заклади не йдуть на канікули у Чернівцях?*


"Чому саме садочок Pink Tower Montessori гідний вашої дитини? Замість звичного приміщення з партами і стільцями, в класі Монтессорі діти займаються на килимках або на переносних столах і стільцях. Усе обладнання відповідає особливостям і росту дітей. А ще вони можуть самостійно обирати собі місце для занять. Загалом клас умовно поділений на зони, які відповідають розділам програми,
враховуючи сензитивні періоди розвитку дитини. У нас обладнані великою кількістю матеріалів зона практичного життя, зона сенсорного розвитк, зона мовного розвитку, зона математичного розвитку, космічна зона",
– розповідають у садочку.

"Ми виховуємо покоління вільних людей. Саме завдяки методиці Монтессорі дорослі почали звертати увагу на бажання та вибір дитини. Так, ми вчимо малюків вільно висловлювати свою думку, не боятися проговорювати свої емоції та почуття", – додають викладачі "Pink Tower".

Навчаємося ціле літо! Які приватні дошкільні заклади не йдуть на канікули у Чернівцях?*


Щасливе літо в клубі-садку "Талантіка!"


Кожного літа, коли зачиняються садочки Чернівців на канікули, батьки задаються питаннями: де їх дитинка перебуватиме цілих три місяці, де цікаво, якісно і корисно проведе час, поки батьки на роботі?

"Ми раді запросити вас в клуб-садок "Talantika", де ми розвиваємо діток у всіх напрямках! У нас зібрані всі можливості розвитку під одним дахом на найвищому професійному рівні – це ідеальний вибір для відповідальних батьків. Тут дитина гармонійно і всебічно розвиває свої індивідуальні таланти, реалізує творчий та інтелектуальний потенціал і проводить час із величезною цікавістю!" – переконують у клубі-садку Talantika.

У цьому навчальному закладі пропонують інтегровані програми, які враховують індивідуальний підхід: сенсорно-пізнавальний та логіко-математичний розвиток, LEGO-конструювання, розвиток мовлення, основи грамоти (підготовка руки до письма, читання), пізнавально-дослідницька діяльність, заняття "Юні ерудити" за методикою Глена Домана, англійська мова, образотворче мистецтво, театралізована діяльність, хореографія, музична діяльність, етика і християнська етика, фізичний розвиток.

Навчаємося ціле літо! Які приватні дошкільні заклади не йдуть на канікули у Чернівцях?*

Діти вчаться соціально адаптовуватися, досліджувати світ, ставити запитання і знаходити відповіді – тут вони не просто наповнюються знаннями, а починають мислити логічно і діяти творчо. Навички, які отримують дітки, не відірвані від життя, а навпаки – малюки навчаються застосовувати в реальності всі свої здобутки.

Навіть якщо ваша дитина уже закінчила садочок, на неї чекає підготовка до школи у формі літнього інтенсивну в індивідуальному форматі з фаховими педагогами. Це формування знань в дитини, які дозволять їй почуватися впевнено і в майбутньому опанувати шкільну програму будь-якого рівня.

У Talantika всі заняття проходять в ігровій формі та насичені різними цікавинками для дитини, з допомогою чого вона легко й без труднощів засвоює матеріал.

Навчаємося ціле літо! Які приватні дошкільні заклади не йдуть на канікули у Чернівцях?*
Редактор: Марія Фернюк
4-06-2021, 09:40
Коментарів 0 Переглядів 6 629

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.