Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*

новини / Куди піти вчитись
5 210
0
* На правах реклами

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 181 "Харчові технології".

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Підготовка фахівців зосереджена на питаннях визначення показників якості та безпеки сировини, хімічного аналізу матеріалів, об’єктів довкілля, продуктів харчування, виявлення фальсифікованої продукції (алкогольних напоїв, молочних і м’ясних продуктів, борошна, соків, кави, шоколаду тощо), створення нових функціональних продуктів харчування, матеріалів для іммобілізації токсичних відходів, систем моніторингу забруднення сировини і продуктів харчування важкими металами, нітратами, канцерогенними речовинами, сучасних антибактеріальних пакувальних матеріалів для подовження терміну зберігання харчових продуктів, розроблення ефективних та економічно обгрунтованих технологій виробництва якісної, фізіологічно безпечної, конкурентоспроможної харчової продукції.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Випускники кафедри працюють лаборантами, технологами та інженерами на підприємствах харчової та переробної промисловості міста та області, в лабораторіях контрольно-аналітичних служб (санепідемстанції, екоінспекції, гідрометеорології).

Чим ми займаємося:

• Розробка способів збагачення існуючих харчових продуктів вітамінами, біогенними елементами, харчовими волокнами.
• Отримання продуктів харчування оздоровчої та профілактичної дії.
• Розробка та створення сучасних пакувальних матеріалів.
• Експертиза та аналіз продуктів харчування: встановлення безпечності харчової продукції та вихідної сировини, визначення фальсифікації та підробок.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Кого ми готуємо:

• Технологів харчових виробництв
• Спеціалістів у галузі харчової та переробної промисловості
• Фахівців з експертної оцінки якості та безпечності сировини та готової харчової продукції
• Спеціалістів, що можуть працювати в лабораторіях різних контрольно-аналітичних служб, володіють сучасними методами визначення якості та оцінки безпечності харчових продуктів.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Чому саме ми?

– Реальні перспективи працевлаштування: більшість наших випускників працюють за фахом
– Актуальна проблематика, цікаве навчання, сучасне обладнання, висококваліфіковані викладачі, насичене студентське життя. І все це в одному із найкращих університетів України
– Ознайомчі та виробничі фахові практики в умовах реальних харчових виробництв та лабораторій.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Як приєднатися до нас?

Мати велике бажання та скласти ЗНО

Повна форма навчання (на основі ПЗСО) – Бюджетна пропозиція або контракт:

- Українська мова (0,25)
- Математика (0,40)
- Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або Фізика, або Хімія (0,25)

Скорочена форма навчання (на основі ОКР молодшого спеціаліста) – Бюджетна форма або контракт:

- Українська мова
- Математика (держзамовлення або контракт) або будь-який інший предмет (контракт) (0,25)
- Фаховий іспит.

Надіслати пакет документів у приймальну комісію: http://vstup.chnu.edu.ua/

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Де нас знайти:

м. Чернівці, вул. Лесі Українки, 25
Інститут біології, хімії та біоресурсів
Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції
Телефони для довідок: +38 (066) 416-87-00
Завідувач кафедри: Кобаса Ігор Михайлович
Сайт кафедри: http://ibhb.chnu.edu.ua/dpt/analytchem/novini
Instagram: https://www.instagram.com/kharchovi_tekhnologiyi/
Facebook: Харчові технології в Чернівецькому національному університеті Group


Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Рішенням Державної акредитаційної комісії МОН України (протокол №105 від 27.06.2013 р.) Чернівецькому національному університету імені Юрія Федьковича (ЧНУ) надано право на підготовку бакалаврів за напрямом Харчові технології.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*
Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

13:30
Дзюдоїст із Буковини виборов медаль масштабного чемпіонату України
13:20
Повернувся із Бельгії, щоби захищати Україну: пам'яті воїна із Буковини Павла Унгуряна
13:00
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого чекає прибуток 24 лютого – 2 березня
12:41
Весна вже скоро: якою вона буде на Буковині і чи не повернеться зима
12:19
У Чернівцях меншає старшокласників. Куди діваються діти?
11:57
Команда з Буковини здобула перемогу на Фіналі Кубка України з греплінгу та панкратіону
11:39
Пентагон звільняє 5400 цивільних працівників, очікують ще десятки тисяч звільнень
11:17
Чому вага збільшується, навіть якщо ви їсте мало – лікарка дала суттєві поради
10:58
Соцдопомога 2025. Як документально підтвердити автоматичне продовження строку інвалідності
10:38
Жив театром: сьогодні - 90 років з дня народження Анатолія Литвинчука
10:19
Горіли житлові будинки: на Буковині за минулу добу рятувальники ліквідували 12 пожеж
09:59
В Україні стрімко дорожчає один із молочних продуктів
09:38
Команда Трампа впевнена, що зможе закінчити війну наступного тижня
09:17
Субсидія на оренду житла 2025. Куди звернутися за призначенням та які документи потрібні
08:55
Більшість забуває: чому потрібно замочувати рис перед приготуванням
08:37
За минулу добу на фронті - 112 боєзіткнень. ЗСУ знищили ще 1180 окупантів
08:19
Нічна атака росіян: у низці областей України оголошували повітряну тривогу через загрозу ударних БПЛА
08:00
Яке свято 23 лютого в Україні та світі: заборони, традиції, народні прикмети
07:45
Діти створюють пристрої для військових та смертельна ДТП на Руській: головні новини 22 лютого
07:30
Планові знеструмлення: де на Буковині 23 лютого не буде світла
07:00
Погода на Буковині 23 лютого
02:00
Як повернути до життя зів'ялі троянди - оживляємо квіти в домашніх умовах
01:45
Навіть фільтр не потрібний: ось як легко очистити воду з-під крана
01:30
Що відбувається з тілом, якщо їсти м’ясо щодня, і скільки його можна вживати
01:15
Лікарі порадили людям за 65 не їсти ці продукти
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм