RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

* На правах реклами

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 181 "Харчові технології".

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Підготовка фахівців зосереджена на питаннях визначення показників якості та безпеки сировини, хімічного аналізу матеріалів, об’єктів довкілля, продуктів харчування, виявлення фальсифікованої продукції (алкогольних напоїв, молочних і м’ясних продуктів, борошна, соків, кави, шоколаду тощо), створення нових функціональних продуктів харчування, матеріалів для іммобілізації токсичних відходів, систем моніторингу забруднення сировини і продуктів харчування важкими металами, нітратами, канцерогенними речовинами, сучасних антибактеріальних пакувальних матеріалів для подовження терміну зберігання харчових продуктів, розроблення ефективних та економічно обгрунтованих технологій виробництва якісної, фізіологічно безпечної, конкурентоспроможної харчової продукції.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Випускники кафедри працюють лаборантами, технологами та інженерами на підприємствах харчової та переробної промисловості міста та області, в лабораторіях контрольно-аналітичних служб (санепідемстанції, екоінспекції, гідрометеорології).

Чим ми займаємося:

• Розробка способів збагачення існуючих харчових продуктів вітамінами, біогенними елементами, харчовими волокнами.
• Отримання продуктів харчування оздоровчої та профілактичної дії.
• Розробка та створення сучасних пакувальних матеріалів.
• Експертиза та аналіз продуктів харчування: встановлення безпечності харчової продукції та вихідної сировини, визначення фальсифікації та підробок.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Кого ми готуємо:

• Технологів харчових виробництв
• Спеціалістів у галузі харчової та переробної промисловості
• Фахівців з експертної оцінки якості та безпечності сировини та готової харчової продукції
• Спеціалістів, що можуть працювати в лабораторіях різних контрольно-аналітичних служб, володіють сучасними методами визначення якості та оцінки безпечності харчових продуктів.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Чому саме ми?

– Реальні перспективи працевлаштування: більшість наших випускників працюють за фахом
– Актуальна проблематика, цікаве навчання, сучасне обладнання, висококваліфіковані викладачі, насичене студентське життя. І все це в одному із найкращих університетів України
– Ознайомчі та виробничі фахові практики в умовах реальних харчових виробництв та лабораторій.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Як приєднатися до нас?

Мати велике бажання та скласти ЗНО

Повна форма навчання (на основі ПЗСО) – Бюджетна пропозиція або контракт:

- Українська мова (0,25)
- Математика (0,40)
- Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або Фізика, або Хімія (0,25)

Скорочена форма навчання (на основі ОКР молодшого спеціаліста) – Бюджетна форма або контракт:

- Українська мова
- Математика (держзамовлення або контракт) або будь-який інший предмет (контракт) (0,25)
- Фаховий іспит.

Надіслати пакет документів у приймальну комісію: http://vstup.chnu.edu.ua/

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Де нас знайти:

м. Чернівці, вул. Лесі Українки, 25
Інститут біології, хімії та біоресурсів
Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції
Телефони для довідок: +38 (066) 416-87-00
Завідувач кафедри: Кобаса Ігор Михайлович
Сайт кафедри: http://ibhb.chnu.edu.ua/dpt/analytchem/novini
Instagram: https://www.instagram.com/kharchovi_tekhnologiyi/
Facebook: Харчові технології в Чернівецькому національному університеті Group


Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Рішенням Державної акредитаційної комісії МОН України (протокол №105 від 27.06.2013 р.) Чернівецькому національному університету імені Юрія Федьковича (ЧНУ) надано право на підготовку бакалаврів за напрямом Харчові технології.

Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*
Кафедра хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції ЧНУ ім. Ю. Федьковича запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*
Редактор: Марія Фернюк
14-05-2021, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 5 176

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.