RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Так склалося, що весняна пора в усіх асоціюється з відкриттям сезону шашликів. Як тільки настають вихідні чи свята – у повітрі витає аромат смаженого м’яса. Одні полюбляють самостійно готувати раніше придбане соковите м’ясо та запікати сосиски-барбекю на дачі чи біля річки, хтось надає перевагу спокійній вечері на балконі з соковитим шашликом, замовленим із ресторану чи бару, а дехто шукає для відпочинку заклади з альтанками, де пропонують фірмовий шашлик. Не знаємо, до якої категорії належите саме ви, тому і підготували підбірку місць, де можна придбати чи замовити шашлик, а також перелік закладів, де можна ним посмакувати у Чернівцях і за містом.

Сезон шашликів відкрито! Де можна купити, поласувати та посмажити шашлик у Чернівцях?*


Кафе "Шашличний двір"


У вас день народження? Корпоратив? Чи просто хочете гарно відпочити? "Шашличний двір" – чудове місце для крутого відпочинку! Вам і справді не потрібно буде нічим перейматися, адже у "Шашличному дворі" є усе необхідне для комфортного відпочинку.

До ваших послуг: альтанки з мангалом в оренду, паркінг, дитячий ігровий майданчик, водовідведення, електрика, користування холодильником, дрова колоті, вугілля, шампура, а також оренда тенісного корту. Місткість альтанки – 8-20 людей.

ВАЖЛИВО! "Шашличний двір" – це місце відпочинку, яке ідеально підходить для святкувань дитячих днів народжень, ваші дітки будуть в захваті!
І це ще не все! Працює ДОСТАВКА! В офіси, на корпоративи, дні народження та додому. Для вас "Шашличний двір" приготує найсмачніші страви. Меню закладу: шашлик зі свинного ошийка, курячий шашлик, ковбаски, реберця, стегна курячі, дорадо, фалафель, скумбрія, крильця, овочі, картопля та фірмові соуси. А особливий рецепт маринаду робить м'ясо ароматним та дуже ніжним. Якщо ж ви плануєте провести вікенд на дачі або біля річки, замовляйте доставку соковитого шашлика та апетитних гарнірів. А на самовивіз страв діє 10% знижка.

Обравши заклад для святкування, ви можете заздалегідь домовитися з адміністрацією про розважальну програму чи замовлення аніматорів.

Крім того, на території "Шашличного двору" працює кафе, де ви при потребі зможете придбати морозиво, маринований шашлик, рибу, а також розливне пиво та квас.

Не знаємо, чи відпочивали ви на природі цієї весни, але переконані, що такого смачного м‘яса, як у "Шашличному дворі" ви ще не куштували! Тому сміливо бронюйте альтанки, щоб сповна насолодитись невимушеною атмосферою!

м. Чернівці, вул. Південно-Кільцева, 45-А
Т.: +38 050 968 12 32 - альтанки; +38 099 661 57 77 – доставка
Більше інформації: shashluk.dostavka.cv


Сезон шашликів відкрито! Де можна купити, поласувати та посмажити шашлик у Чернівцях?*


Кафе-бар "Халабуда"

"Халабуда" – чудове місце для гарного сімейного відпочинку, розташоване в парковій зоні, неподалік від центру міста.
Прийдеш один раз – захочеш прийти ще багато-багато разів.

До ваших послуг: великий літній майданчик, картинг-клуб, літня тераса, дитячий ігровий майданчик, оренда альтанок, столів, страви на мангалі і в тандирі.

Якщо ви плануєте відсвяткувати в цікавій, неординарній обстановці банкет, корпоратив чи випускний вечір – у кафе-барі "Халабуда" створені всі умови, щоби наповнити ваш відпочинок позитивними емоціями і зробити його незабутнім.

Графік роботи: з 11.00 до 23.00, без перерви.

Контактна інформація: +38 066 555 09 87, +38 098 555 09 87

Більше інформації: https://halabuda037.business.site/

Місце розташування: м. Чернівці, вул. С. Воробкевича, 19 (парк "Жовтневий", за готелем "Черемош").


Сезон шашликів відкрито! Де можна купити, поласувати та посмажити шашлик у Чернівцях?*


Траторія "Gorno"

Якщо ви хочете смачно поїсти шашлик, і при тому приємно провести час, насолоджуючись чарівною атмосферою міста, тоді траторія "Gorno" ідеальний варіант для вас! У траторії відмінний сервіс, надзвичайно смачні страви за привабливою ціною і неймовірний вигляд за вікном.

Якщо ж хочете відпочити на дачі або зробити пікнік за містом, але зовсім не бажаєте готувати цілий день, – ви можете замовити їжу в траторії Gorno.

Серед позицій меню ви знайдете і перші страви (борщ, сирний або грибний крем-супи), і цікаві салати, і традиційні буковинські домашні страви, і пасти, і гарніри, і закуски, і шашлик, і стейки, і ніжні десерти, і, звісно, кілька видів справжньої італійської піци. Окремої уваги заслуговує рибне меню – тут можна скуштувати справжнього дністрового сома, судака і коропа.

Смак кожної з цих страв не зрівняється зі схожими за назвою позиціями в інших ресторанах, а все тому, що в траторії Gorno вони готуються на відкритому вогні в печі та на мангалі. Завдяки цьому страви мають особливий вишуканий смак та неймовірний аромат.

Замовити їжу на самовиніс чи доставку можна через додаток: https://gorno.app.link/ або на сайті gorno.com.ua

Адреса: м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 16
Т.: +380683030400
+380953030400
trattoria_gorno


Сезон шашликів відкрито! Де можна купити, поласувати та посмажити шашлик у Чернівцях?*


Бар-ресторан "Марія"

Якщо ви шукаєте затишний і мальовничий куточок, де можна весело провести дозвілля, посидіти в альтанці з друзями та скуштувати надзвичайно смачні страви української та європейської кухні – тоді вам варто завітати у бар-ресторан "Марія". А ще тут знають, що травень – пора барбекю, тому своїм відвідувачам кухарі ресторану пропонують соковитий шашлик, приготовлений за особливим рецептом.

Це місце – справжня знахідка для тих, хто любить відпочивати усією родиною. Адже навколо ресторану гарно впорядкована, озеленена територія з дитячим майданчиком. Тому ваша малеча не нудьгуватиме, поки ви спілкуватиметеся із друзями. А привітний та ввічливий персонал ресторану зробить усе для того, щоб ваш відпочинок був максимально комфортним і приємним.

До послуг гостей: альтанки на 6-8-10 осіб та вишуканий зал у кантрі-стилі.

Адреса: с. Рідківці, Новоселицький район, Чернівецька область
(20 хв. від м. Чернівці)
Т.: +38 (050) 263-55-50, +38 (095) 894-58-98
https://www.instagram.com/maria__restaurant/


Сезон шашликів відкрито! Де можна купити, поласувати та посмажити шашлик у Чернівцях?*


TOR-BA
Продуктовий магазин


За теплої погоди хочеться якнайшвидше вибратися на природу та влаштувати пікнік! Традиційно українці смажать шашлики, адже що може смакувати краще, ніж соковите та запашне м’ясо, коли довкола так багато зелені, чути спів птахів і лагідно гріє сонце. У кожного господаря є свій рецепт шашлика. Але погодьтеся, що для ідеальної страви, перш за все, потрібно вибрати найкраще м’ясо! Адже саме від нього залежить, наскільки смачною і ситною буде страва.

Ми рекомендуємо завжди вибирати свіжі продукти, що не проходили заморожування. Придбати якісні інгредієнти для страв можна в мережі магазинів "TOR-BA. Тут вам неодмінно допоможуть купити найкраще м’ясо для пікніку.

Зараз у магазині діє акція "-30% на м'ясну продукцію":
• Шашлик свинний у маринаді – 135,90 грн/кг
• Реберця барбекю у маринаді – 119,90 грн/кг
• Ковбаски-гриль "Шашликові" - 88,90 грн/кг
• Ковбаски-гриль "Мергез" - 109,90 грн/кг.


Без цих складових не обійдеться жодний крутий пікнік!

Чекаємо на вас за адресою: м. Чернівці, пров.Складський, 1
Ми в соцмережах:
facebook.com/Torbamarket
instagram.com/magaztor_ba


Сезон шашликів відкрито! Де можна купити, поласувати та посмажити шашлик у Чернівцях?*
Редактор: Марія Фернюк
14-05-2021, 18:50
Коментарів 0 Переглядів 6 195

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.