RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Забули виключити газову плитку? Не пам’ятаєте, чи замкнули двері? А воду перекрили чи ні? СТОП! Уже не потрібно повертатися з іншого кінця міста, щоб вимкнути прилади, чи просити сусідів заглянути у вікно. Система "розумний будинок" сама усе перевірить. Поки ви працюватимете чи відпочиватимете, ця чудо-штука цілодобово захищатиме вашу оселю, економитиме ваші кошти на опаленні та електроенергії, забезпечуватиме комфорт. І ні, це не сильний чоловік, який бігає з кімнати до кімнати, щоб усе перевірити, чи фізична охорона, яка 24/7 "напрягає" вас своє присутністю, це система "розумний дім". За кордоном таке обладнання уже давно популярне, в Україні ж лише тепер відчувається попит на нього.



Те, що кілька років тому здавалося фантастикою, сьогодні реальність. Тільки уявіть, як дивувалися б наші дідусі з бабусями, якщо б побачили, що світло можна вимкнути з допомогою мобільного телефону, а кнопкою можна опустити штори. Мабуть, думали б, що то сон. Та як виявляється, перед сучасними технологіями немає нічого неможливого, усе і справді можна автоматизувати.

І якщо раніше популярними були пультова охорона та сигналізація, то сьогодні система "розумний будинок" Bron забирає першість у всіх своїх попередників. Чому? По-перше, вона максимально зручна: жодне обладнання не спричинюватиме дискомфорту, ви навіть забудете, де воно вмонтоване; а розумні розетки та реле керуватимуть замість вас електроприладами в будинку. По-друге, "розумний будинок" абсолютно невибагливий: не потрібно заряджати датчики щодня, вони можуть працювати до 2,5 років без підзарядки, а хаб, до прикладу, працює до 7 годин при відсутності струму і повідомляє вас про проблеми з електропостачанням. По-третє, "розумний будинок" Bron – одне із найнадійніших обладнань: усі складові системи мають 3 роки повної гарантії.

Люди, які підключили систему "розумний будинок" жартують, що тепер не вони дбають про дім, а дім піклується про них. Якщо бути точними, то це не стіни чи вікна контролюють процеси, а спеціальні датчики, кожен із яких відповідає за певні функції. Так, наприклад, "розумному будинку" Bron під силу:
- керувати газовими чи електричними котлами опалення та підігріву води

- керувати електрокарнизами/шторами, ролетами, воротами, дверима, електрозамками, системою поливу газону

- зонально вмикати/вимикати електроенергію

- вмикати або вимикати будь-який побутовий пристрій, керувати світлом, електричними опалювальними пристроями, бойлерами, електрокамінами чи електричною теплою підлогою

- налаштувати клімат-контроль в штатному режимі на одну температуру або включення/ виключення за температурою та графіком на кожен день з інтервалом у 10 хвилин

- вимкнути або увімкнути електроенергію в усій оселі однією кнопкою

- перекрити воду в усьому будинку або зонально при виході з дому/квартири чи при виявленні протікання

- перекрити газ при виході з вашої оселі чи при виявленні витоку газу.

Якщо ви уже давно мрієте про спокій в домі, вам набридло серед ночі прокидатися, щоб перевірити, чи перекрита вода у ванній і чи на кухні вимкнене світло, – система "розумний будинок" Bron полегшить ваше життя. І нерви ваші будуть в нормі, і кошти на електроенергії та опаленні зекономлені, і сусідів не підтопите, і пожежі уникнете… Цей список можна продовжувати довго, адже будинок із такою системою і справді стає розумним і самоконтрольованим.

У Чернівцях же підключенням "розумного будинку" займається компанія Intelekt, яка є офіційним партнером бренду Bron. Команда фахівців якісно і швидко встановить цю систему і у вашому домі. З "розумним будинком" ви забудете про щоденні клопоти, параною та тривогу, натомість отримаєте гармонію і відчуття безпеки.

Хочете, щоб і у вашій оселі було спокійно, телефонуйте: (095) 769-19-18.
Редактор: Марія Фернюк
20-05-2021, 10:08
Коментарів 0 Переглядів 3 066

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.