Що робити із залишками паски

новини
1 407
0
Що робити із залишками паски

Що робити, якщо паски залишилися, а доїдати їх більше ніхто не може?



Використовувати як основу для торта. 150 г крихти з паски; 100 г м'якого вершкового масла. Змішуємо крихту з вершковим маслом. Викладаємо у форму для випічки, розподіливши суміш по формі. Розігріваємо духовку до 180 °С. Відправляємо основу для торта з паски в розігріту духовку на 10-12 хвилин. Використовуємо корж для чизкейку, сирного пирога або торта з кремом.

Насушити здобних сухариків. Врятувати залишки паски можна найпростішим способом - приготувавши з них сухарики. Для цього тобі потрібно порізати паску на квадратні шматочки (але не дрібні, щоб не вийшло багато крихт. Розігріти духовку до 100 °С і вимкнути її, поклавши деко із шматочками паски потихеньку підсихати в духовці, яка остигає.

Приготувати трайфл-десерт. Це ще один швидкий і зручний спосіб дати пасці друге життя. Покладіть шматочки паски в піалу, полийте її йогуртом за смаком. Покладіть у холодильник, щоб паска просочилося вологою. Прикрасьте десерт ягодами і фруктами.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.