Напередодні літа у магазинах починають з'являтися ранні овочі та зелень, які користуються особливою популярністю після зими.
Однак дієтологи не рекомендують зловживати рослинною їжею, інформує
Ukr.Media.
Зокрема фахівці попереджають, що у їжу не можна вживати різні стебла зелені, оскільки у них збираються речовини, що завдають шкоди організму у великій кількості.
Моркву необхідно обрізати з кожного боку, а також намагатися не вживати серцевину.
З цієї ж причини під час варіння картоплі необхідно кілька разів замінювати воду, щоб прибрати шкідливі речовини з готового продукту.
Фахівці звертають увагу на те, що за шкіркою помідора можна визначити кількість нітратів у ньому. Чим товщою є шкірка, тим більше хімії у овочі.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
30-04-2021, 00:24
0
1 866