RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

З яких причин вживання ранніх весняних овочів і зелені є небезпечним для здоров'я

Напередодні літа у магазинах починають з'являтися ранні овочі та зелень, які користуються особливою популярністю після зими.

Однак дієтологи не рекомендують зловживати рослинною їжею, інформує Ukr.Media.



Зокрема фахівці попереджають, що у їжу не можна вживати різні стебла зелені, оскільки у них збираються речовини, що завдають шкоди організму у великій кількості.

Моркву необхідно обрізати з кожного боку, а також намагатися не вживати серцевину.

З цієї ж причини під час варіння картоплі необхідно кілька разів замінювати воду, щоб прибрати шкідливі речовини з готового продукту.

Фахівці звертають увагу на те, що за шкіркою помідора можна визначити кількість нітратів у ньому. Чим товщою є шкірка, тим більше хімії у овочі.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
30-04-2021, 00:24
Коментарів 0 Переглядів 2 109

Теги -

У результаті наїзду автомобіля "Citroen C5" пішохід отримав травми, несумісні з життям

Якими схемами користуються шахраї та як не потрапити в їхню пастку
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Друге пришестя … Блог Ярослава Волощука
Цю подію так очікували у світі, наче йшлося про друге пришестя Ісуса Христа
"На Трампа сподіваймося, але люби, Боже, правду"
"Це важка, але необхідна правда, яку важко буде прийняти багатьом", - зазначає Сергій Рудик
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.