RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Досі не знаєте, куди податися на травневі вихідні та свята? Гайда в сауну! Невимушена атмосфера, відчуття свободи й полегшення, приємна компанія, максимальне розслаблення та оздоровлення – те, що чекає кожного на такому відпочинку. Ми підготували підбірку закладів із саунами у Чернівцях і області, де ви зможете не лише добряче попаритися, а й поплавати в басейнах, відірватись у SPA, порозважатись і смачно поїсти!

Сауни, лазні, розваги і SPA! Де у Чернівецькій області можна добряче попаритися і весело відпочити?*


SPA та оздоровлення у котеджному комплексі "Карпати" Мигово


Чернівецька обл., Вижницький р-н, с. Мигове, вул. Буковинська, 178
Тел.: +38 066 887 3000, +38 096 887 3000
https://www.instagram.com/krmigovo/
karpaty-migovo.com.ua


Котеджний комплекс "Карпати" Мигово – ідеальне місце для весняного відпочинку в Карпатах зі SPA процедурами. Басейн, хамам, джакузі європейського рівня, оснащені сучасними гідромасажними установками допоможуть вам забути вас про клопоти, відновитися й оздоровитися. Крім того, ви можете зупинитися у комфортних котеджних номерах комплексу. Комплекс "Карпати" Мигово – це готель у горах, який має у своєму розпорядженні 4 будинки сімейного фонду і 4 будинки номерного фонду, в яких знаходиться 22 номери різних категорій. Усі котеджі виконані з натурального дерева і каменю. Завдяки цьому номери комфортні будь-якої пори року. Взимку в них тепло, а влітку прохолодно.

Послуги
- 11-метровий критий басейн з панорамним виглядом, наповнений артезіанською водою, що постійно циркулює і очищується інфрачервоними фільтрами.
- Джакузі в SPA-зоні під відкритим небом на 5 місць
- Гуцульський чан, наповнений водою з настоями карпатських трав,температура води від 40 до 60 градусів.
- Карпатська купіль на дровах – це велике джакузі під відкритим небом посеред лісу, температура води від 30 до 40 градусів.
- Також є сауна на компанію, хамам, масаж, фітобар.

Сауна на компанію

Наша сауна на компанію зроблена з дикої липи. Тут Ви зможете оздоровити своє тіло, отримати величезний заряд енергії та відпочити від міської метушні. Вона розрахована на 6-8 осіб та оснащена усім необхідним: стіл за яким ви зможете посмакувати карпатським чаєм, камін, фіто-ліжко та прохолодний басейн, який сприяє відновленню температури тіла та загартовує організм.

Джакузі в СПА зоні

Відволіктися від повсякденної метушні ви можете у джакузі під відкритим небом на 5 місць. М’який масаж водяних вихрів і дивовижний краєвид гір дозволять вам відчути розкіш задоволення і душевну рівновагу.

Чан

Гуцульський чан – це великий казан на вогні під відкритим небом, наповнений водою з настоями з карпатських трав, які прекрасно очищують шкіру, заспокоюють і розслаблюють весь організм, нормалізують роботу всіх органів і надовго насичують бадьорістю та енергією.
Температура води в чані від 40 до 60 ⁰С. Користуватися ним можна весь рік, але справжні поціновувачі рекомендують занурюватися у чан саме взимку, коли температура повітря нижче нуля, а на голову падає сніг.

Карпатська Купіль на дровах

Карпатська Купіль на дровах – абсолютний релакс у серці Карпат, який сприяє фізичному і психологічному розслабленню. Карпатська купіль на дровах – це велике джакузі під відкритим небом посеред лісу, в якому ви зможете не лише насолодитися водними процедурами, але й неймовірними краєвидами.
Температура води в Купелі від 30 до 400 С. До ваших послуг поряд є гостьовий будиночок. Рушники та тапочки входять у вартість користування. Купіль функціонує цілий рік.

Хамам

Турецька лазня хамам має надзвичайно цілющий вплив не тільки на тіло, але й на душу людини. Та за насолодою не обов’язково їхати на Схід. Достатньо побувати в котеджному комплексі "Карпати" Мигово.
Температура в приміщенні хамаму, як правило, не перевищує 60 градусів. Такий режим цілком лояльний навіть для ослабленого організму. Ось чому східний хамам можуть відвідувати люди, які мають протипоказання до інших видів парних процедур.

Сауни, лазні, розваги і SPA! Де у Чернівецькій області можна добряче попаритися і весело відпочити?*


Сауна ChillOut


м. Чернівці, вул. Південно-Кільцева, 7-А
Тел.: +38 066 87 27 270
https://www.instagram.com/saunachillout.cv/


Хочете весело та приємно провести вільний час? Сауна Chill Out — ідеальне місце для дозвілля усієї родини та зустрічей із друзями. Тут ви зможете не лише добряче попаритися й скупатись, а й ситно поїсти та порозважатись. Такий відпочинок точно допоможе абстрагуватись від усіх проблем та максимально розслабитись.

Переваги роботи сауни Chill Out:

• облаштовано безпечний, стильний та комфортний простір для відпочинку дорослих та дітей;
• великий вибір розваг;
• смачна кухня;
• цілодобова робота;
• особлива увага до стерильності та гігієни в умовах пандемії. Тут ідеально чисто та безпечно.

Тут усе створено для того, щоб ви зі своєю компанією могли сповна насолодитись релаксом і зарядитись енергією та позитивними емоціями. Тому сауна Chill Out пропонує:
• 2 зали для відпочинку — малий та великий;
• басейн глибиною 1,5 м (температура води сягає 280С);
• джакузі;
• фінську баню (температура 1200С);
• хамам;
• кальян.

Але це не всі переваги сауни Chill Out. Збираючись на вікенд сюди, вам не потрібно думати ще й про продукти. Ви ж їдете відпочивати, а не готувати! Кухня закладу подбає, щоб ви не були голодні. Для вас приготують смачні та різноманітні страви: піцу; свіжі овочі та соління; картоплю фрі; ковбаски; курячі крильця; ребра; бастурму; пивні дошки; запечену скумбрію та інші гарніри; соки та воду.

Телефонуйте, щоб забронювати години якісного відпочинку.

Сауни, лазні, розваги і SPA! Де у Чернівецькій області можна добряче попаритися і весело відпочити?*


Сауна "Аква-Плюс"


с. Кам`яна, Сторожинецький р-н, Чернівецька область
Ресторан, павільйони над водою:
Готель, конференц-зал, сауна, більярд: +38 (099) 609-42-59, +38 (097) 372-90-07
Басейн: +38 (095) 019- 93- 05, +38 (096) 157- 50-66
Ресторан, павільйони над водою;адміністратор: +38 (067) 372-24-85
Замовлення альтанок: +38 (097) 639-66-72

https://www.instagram.com/akva_plus_2021/
http://akva-plus.com/


Місто вас виснажує? Хочете сховатись від метушні десь на природі? Тоді якісний і яскравий відпочинок на мальовничому березі озера в туристично-розважальному комплексі "Аква-Плюс" – те, чого прагне ваша душа. Зручно, що і їхати далеко не потрібно, адже розташованик комплекс неподалік міста Чернівці.

Тут ви матимете змогу незабутньо провести час у просторій сауні на дровах, скупатись в одному із трьох басейнів та поспілкуватись і розважатись із друзями в кімнатах для відпочинку. А щоб вікенд був повноцінним, в "Аква-Плюс" можна замовити додаткове обслуговування з бару-ресторану.

Заклад працює цілодобово.

Турстично-розважальний комплекс "Аква-Плюс" – це простора лаунж-зона, готель, ресторани, конференц-зал, сауну, більярд, альтанки та павільйони на березі озера. У теплу пору року тут ви зможете відпочити на пляжі, на водних атракціонах, зіграти в футбол та волейбол, порибалити та посмажити шашлик.

Не вимучуйте себе роботою і хатніми справами, знайдіть час для відпочинку. І пам’ятайте, у "Аква-Плюс" ваш вікенд буде незабутнім і цікавим!

Сауни, лазні, розваги і SPA! Де у Чернівецькій області можна добряче попаритися і весело відпочити?*


Сауна "Прага"


с. Мамаївці, вул. Т. Шевченка, 214-К
Т. 095 483 71 67
Instagram: kompleks_prague
Працюємо цілодобово


Бажаєте забути про всі проблеми хоча б на мить та відчути справжню насолоду, та часу на тривалу поїздку в Карпати нема? Навіщо їхати в гори, якщо можна відпочити в сауні "Прага"? Тільки уявіть який кайф ви отримаєте, поєднавши релакс із оздоровленням. Масаж і контрастний душ після сауни та водних процедур – саме те, що допоможе вам відновитися і набратися сил. А якщо ви ще й приїдете паритись разом із сім’єю чи компанією друзів – точно не пошкодуєте. Адже ніщо не зближує краще, як спільний відпочинок. Тут ви зможете відчути гармонію та неймовірну енергію, яка наповнить вас для нових звершень.

Особливості сауни "Прага":
- 10-метровий басейн з підігрівом
- фінська сауна розрахована на 8 осіб
- хамам
- протитечія
- зона водної релаксації з джакузі
- шийний масаж
- антицелюлітний контрастний душ
- гідромасаж (кабіна, що масажує водою, масаж по всьому тілу).

Щоб ваше перебування у сауні було комфортним і безпечним, тут встановлена тепла підлога і працює спеціальна система очищення води озоном та ультрафіолетом.

А для того, аби ваш відпочинок був максимально безтурботним та легким, ви можете підкріпитися смачними стравами із ресторану "Прага", а не сухпайком з дому. Відвідувачам сауни доступні для замовлення усі позиції з меню ресторану, тому обмежень у виборі не буде.

Пам’ятайте, інколи варто сказати собі "стоп" і просто відпочити, щоб відновити власні ресурси. А @kompleks_prague знає, як вирішити цю проблему.

Сауни, лазні, розваги і SPA! Де у Чернівецькій області можна добряче попаритися і весело відпочити?*


Сауна "Тонус"


м. Чернівці, вул. Івана Франка, 20
Тел: +380 372 52 54 37, +380 951 17 64 45


Хочете оздоровитись, розслабитись, зняти напругу від щоденних справ, відпочити тілом та душею та при цьому не виїжджати далеко за межі міста? Тоді сауна "Тонус", що розташована у самому серці Чернівців, чудовий варіант для вашого ідеального вікенду.

До ваших послуг пропонуємо парилку, яка оздоблена деревом та наповнена цим натуральним ароматом. Після гарячих процедур можна освіжитися у басейні. А у окремій просторій кімнаті відпочинку насолоджуватись спілкуванням з друзями. Смачними стравами можна смакувати, замовивши доставку їжі з ресторану "Ізограф". Якщо ж ви принесли свої продукти – тут є холодильник

У сауні ретельно стежать за чистотою, регулярно проводять косметичний ремонт і усувають несправності. Адже ми прагнемо надавати якісний сервіс, щоб наші гості завжди залишатись задоволеними.

Бронюйте сауну заздалегідь, щоб ми підготували все необхідне для хорошого відпочинку.
Отримайте свій заряд емоцій та життєвих сил у сауні "Тонус".


Сауни, лазні, розваги і SPA! Де у Чернівецькій області можна добряче попаритися і весело відпочити?*
Редактор: Марія Фернюк
11-05-2021, 15:18
Коментарів 0 Переглядів 7 809

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.