RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

А ви вже дотримуєтесь eco-style? Як відомо, сьогодні у всьому переважає екологічність, і не залежно побут це, відпочинок чи розваги. Непомітно за останні роки у нашому гардеробі почав істотно переважати одяг із натуральних тканин, органічна косметика куди популярніша за декоративні аналоги, паперові пакунки успішно замінюють поліетиленові пакети, а дерев’яні конструкції знову почали активно застосовуватись в дизайні та створенні помешкань. Зо п’ять-сім років тому такий поворот називався б регресом, сьогодні ж навпаки – це зважене рішення кожного. Що ж це – наслідування світових тенденцій чи свідомий перехід на бік екологічності?

Якщо оцінити ринок і дизайн сучасних помешкань, то дійсно можна помітити, що зараз вікна та двері з екологічно чистих матеріалів більш затребувані, ніж металопластикові. У чому секрет популярності дерев’яних вікон і дверей, допомогли розібратись фахівці компанії "Техно Плюс".

Стильно і екологічно, або Чому дерев’яні вікна і двері кращі за металопластикові?*


Аналіз кращих зразків дизайну інтер’єрів усіх часів переконує, що натуральні матеріали завжди були актуальними. А металопластикові конструкції – це лише спроба більш бюджетно їх замінити. Однак дешево – не завжди добре, адже вони завжди поступалися за якістю та надійністю дерев’яним прототипам. Мабуть, саме тому зараз, у час більшої усвідомленості, все частіше люди, обираючи дверні та віконні конструкції, зупиняються на варіантах із дерева. Поки скептики переконуватимуть себе, що це надто дорого і зовсім непотрібно, ми розповімо про основні переваги дерев’яних конструкцій.

Стильно і екологічно, або Чому дерев’яні вікна і двері кращі за металопластикові?*


По-перше, вікна та двері із натуральних матеріалів максимально безпечні для використання. Не секрет, що металопластикові конструкції є шкідливими для алергіків та астматиків, випаровують небезпечні для організму речовини. Крім того, вікна із ПВХ створюють в кімнатах парниковий ефект, що провокує виникнення цівці та грибків. А вони, як відомо, є небезпечними як для людей, так і для домашніх тварин, а ще пришвидшують процес старіння меблів. Натомість у приміщеннях із дерев’яними вікнами та дверима, безперечно, легше дихатиметься і вам, і вашим речам.

По-друге, дерев’яні конструкції красиво доповнять ваш інтер’єр. Тільки пригадайте, яке захоплення викликають красиві панорамні вікна із дерева у заміських котеджах чи особняках. Відчуття стилю, довершеності та затишку, яке посилюється завдяки дерев’яним конструкціям, так і манить. І це лише ззовні! Уявіть, як комфортно та приємно перебувати у приміщеннях із вікнами і дверима, які "дихають" разом з вами. Хіба це ж не гармонія?

Стильно і екологічно, або Чому дерев’яні вікна і двері кращі за металопластикові?*


По-третє, вікна із дерева більш витривалі, ніж металопластикові аналоги. За усіма характеристиками, вони стійкіші до перепаду температур, дії вологи та сонця, герметично зачиняються, що унеможливлює виникнення протягів. Власники дерев’яних вікон також відзначають добру тепло- та шумоізоляцію. Про міцність та надійність натуральних матеріалів свідчить і термін їхньої експлуатації. Наприклад, якщо на конструкції із ПВХ дають 10 років гарантії, то дерев’яні вікна служать як мінімум 50 років. І їхня заміна здебільшого зумовлена не закінченням терміну використання, а капітальним ремонтом помешкань.

По-четверте, текстура дерева дозволяє втілювати в життя навіть найбільш нестандартні рішення. Сьогодні легко можна замовити дерев’яні вікна у будь-якій модифікації: різноманіття форм, розмірів та кольорів конструкцій із цього матеріалу справді просто вражає. Вмілі майстри запропонують вам і круглі, і аркові, і квадратні, трикутні вікна.

По-п’яте, дерево дозволяє експериментувати із кольором. Якщо металопластикові вікна чи двері представлені лише в білому та коричневому кольорах, то дерев’яні легко піддаються фарбуванню. Тут важливо обрати надійного виробника, який користується фарбами високої якості, які не вигоратимуть, будуть безпечними та стійкими.

Невже ніяких недоліків не мають дерев’яні вироби? Те, на що скаржаться люди, мінусами навіть не назвеш. Насамперед, дехто вважає ціну на дерев’яні вироби надто високою. Звісно, якщо ми говоримо про повну оплату, то так – відразу доведеться заплатити кругленьку суму. Але якщо логічно подумати, то це добра інвестиція в майбутнє. Купивши дерев’яні вікна, вам не потрібно буде за десять років знову викидати шалені гроші на їхню заміну, як часто буває з металопластиковими аналогами. Інші ж люди нарікають на потребу ретельного догляд за натуральними конструкціями. Так, потрібно стежити, щоб вікна не надто промокали, а підвіконня не перевантажувались, підтримувати їхню чистоту, надійно зачиняти. Але ж хіба це проблема? Якщо ми хочемо, щоб вікна та двері служили нам довго, то з ними слід належно поводитися – не лише час від часу мити, а й обробляти спеціальними розчинами та підфарбовувати. А сучасні доглядові засоби дозволяють робити це без зайвих зусиль і школи для здоров’я. Не забувайте, більше уваги = довший термін експлуатації.

Якщо ви перебуваєте на етапі пошуку компанії, яка зможе швидко і якісно замінити вікна у вашій оселі, компанія "Техно Плюс" вам радо допоможе. Це підприємство є одним із лідерів деревообробного виробництва України. Усі конструкції, пропоновані компанією, виконані із кращих дерев – карпатського дуба та сосни. Звісно, за вашим бажанням фахівці зможуть створити унікальні вироби і з червоного дерева, евкаліпту, сапелі, бінтагора тощо. А дотримання європейських стандартів під час роботи та краща німецька фурнітура допомагають зробити вікна і двері довговічними та надійними.

"Техно Плюс": із нами затишно!

м. Чернівці, вул. Приміська, 1-В
Тел.: 095 071 44 67, 067 372 35 33
Ми в інтернеті:
okna-tehno.com/
Техно-Плюс


Стильно і екологічно, або Чому дерев’яні вікна і двері кращі за металопластикові?*
Редактор: Марія Фернюк
5-05-2021, 17:28
Коментарів 0 Переглядів 5 200

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.