RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Охоронне детективне агентство "Гарант" – одне з перших охоронних підприємств Буковини, з досвідом роботи більше 10 років і перше серед охоронних підприємств Буковини, де запроваджено послугу перевірки на поліграфі.

Є підстава для сумніву? Охоронне детективне агентство «Гарант» пропонує перевірку на «детекторі брехні»*


– На сьогодні дослідження на поліграфі – одна із важливих складових нашої роботи, – розповідає директор охоронного детективного агентства "Гарант" Ігор Сторожук. – Ми – охоронне детективне агентство, і будуємо свою роботу на наданні комплексу охоронних послуг. Основні напрямки діяльності – це фізична охорона, пультова охорона, групи швидкого реагування, охорона і супровід цінних вантажів, монтаж і встановлення систем охорони та безпеки. Також ми надаємо юридичні консультації та рекомендації з питань безпеки ведення бізнесу.

Вже рік ми надаємо послугу, яка у наш час є надзвичайно актуальною – це дослідження на поліграфі, так званому "детекторі брехні" із дотриманням всіх дозвільних та нормативних вимог. Перевірку здійснюють наші спеціалісти, які пройшли навчання та отримали кваліфікацію "ПОЛІГРАФОЛОГ" (свідоцтво Міністерства освіти та науки України №1920/20), а також є членами Всеукраїнської асоціації поліграфологів – найбільшого об’єднання професійних поліграфологів України (посвідчення №334).

Що таке поліграф?

Як стверджує Вікіпедія, на сьогодні поліграф використовують у 75 країнах світу, і найбільше у США. Та є країни, де подібне тестування заборонено – Австралія, Німеччина, Австрія.

Ми проводимо перевірки на власному комп’ютерному поліграфі "Рубікон", який сертифікований в Україні, з новітнім програмним забезпеченням та використанням сучасних методів.
Датчики поліграфа реєструють зміни психофізичних реакцій людини (потовиділення, серцебиття, верхній та нижній артеріальний тиск, дихання та інші) у відповідь на певні запитання. Отримані дані відображаються у вигляді графіків, які поліграфолог детально аналізує, щоб виявити інформацію, яку людина приховує. Сам прилад не показує, відповідає на запитання людина правду чи ні. На основі отриманих результатів фахівець робить висновок. Тому дуже важливо, щоб це тестування виконував кваліфікований фахівець, який має достатній рівень знань, може правильно прочитати, розшифрувати і розтлумачити всі поліграми.

Є підстава для сумніву? Охоронне детективне агентство «Гарант» пропонує перевірку на «детекторі брехні»*


У нашому агентстві перевірку на поліграфі здійснює наш власний сертифікований поліграфолог Надія Померлян, яка пройшла навчання на базі Одеської юридичної академії, де лекції читав особисто розробник українського поліграфа "Рубікон" Олексій Дубровський. Крім того, ми є членами "Всеукраїнської асоціації поліграфологів", яка об’єднує понад 350 кваліфікованих поліграфологів зі всієї України з метою надання теоретичної і практичної допомоги.

– Дослідження триває 1,5-2 години, – зазначає поліграфолог охоронного детективного агентства "Гарант" Надія Померлян.
Тестування відбувається у ізольованому приміщенні від 10 м кв., зі стінами теплих тонів, без яскравого світла і зайвих шумів. Для отримання результатів потрібно 3 доби: розробляється перелік питань, безпосередньо проводиться поліграфічне тестування та проводиться розшифрування поліграм.

Щодо термінів і умов: ми підписуємо офіційну письмову двосторонню угоду про нерозголошення даних, які були отримані у ході поліграфічного дослідження, і видаємо замовнику офіційний документ – звіт про результати тестування. Конфіденційність є однією із головних умов нашої роботи, тому що ми дбаємо про власну репутацію.


Є підстава для сумніву? Охоронне детективне агентство «Гарант» пропонує перевірку на «детекторі брехні»*


Кого перевіряють?

– У наш час поліграф використовують для забезпечення кадрової безпеки та визначення ризиків для бізнесу, – зазначає Ігор Сторожук. – Тобто для перевірки кандидата на роботу чи працівника стосовно визначення ступеня відповідальності, можливості "злиття" конфіденційної інформації, схильності до крадіжок чи вчинення інших правопорушень. Є розроблені спеціальні програми з переліком запитань, які здатні це виявити.

Ще один напрямок використання поліграфа – розкриття крадіжок, викриття шахраїв, доведення непричетності тощо. Якщо, наприклад, на підприємстві є факт якоїсь крадіжки чи шахрайства і необхідно встановити, хто має до цього відношення, а хто ні, поліграфічне дослідження чітко це встановлює за результатами тестування кола осіб, які нам надає замовник. Під час проведення такого дослідження ми самі додатково можемо встановити коло причетних до цього осіб.
За рік нашої роботи з поліграфом ми провели цілу низку важливих досліджень і допомогли встановити досить серйозні крадіжки та шахрайства працівниками на підприємствах.

На сьогодні поліграф також широко використовують для приватних досліджень – це перевірка охоронців, хатніх робітниць, нянь, особистих помічників на добропорядність, перевірка підозри зради в особистих стосунках, виявлення залежності від наркотиків, клептоманії, азартних ігор. Це все можна виявити за допомогою поліграфа.

Єдина умова для проведення поліграфічного дослідження – воно можливе тільки з дозволу особи, яку безпосередньо будуть тестувати.

Чи можна обдурити поліграф?

– Можна сказати, що ні. Це здатні зробити лише ті люди, які мають спеціальні навики і спеціальну підготовку, – зауважує Ігор Сторожук. – Це люди, які вміють керувати своїми емоціями та фізіологією, переважно спецпризначенці, розвідники та ін. Простій людині це зробити практично нереально.

Намагаючись перехитрити "детектор брехні", одні ставлять кнопку у взуття, щоб викликати больові відчуття і приховати справжню реакцію на запитання. Інші вважають, що можуть обдурити полігаф, прийнявши напередодні тестування заспокійливий засіб чи алкоголь. Але всі вони дуже помиляються, бо поліграфолог це все бачить, і, відповідно, тестування зупиняється. Перед проходженням дослідження людину запитують і перевіряють на наявність якихось сторонніх впливів на проходження дослідження.

"ГАРАНТ" – досвід, професіоналізм та безпека!
З питань надання послуг поліграфа звертатись за телефонами: (050) 665 34 83, (050) 586 29 92
https://www.garant-ohorona.cv.ua/


Є підстава для сумніву? Охоронне детективне агентство «Гарант» пропонує перевірку на «детекторі брехні»*
Редактор: Марія Фернюк
8-04-2021, 17:02
Коментарів 0 Переглядів 3 722

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги