Що потрібно їсти, щоб впоратися з випаданням волосся - відповідь експертів

новини / Здоров'я
2 966
0
Що потрібно їсти, щоб впоратися з випаданням волосся - відповідь експертів

На стан волосся впливають не тільки стрес і режим дня, але і харчі. Тому для їх міцності і уникнення їх випадання потрібно вживати певні продукти.

Про це повідомляє портал Elle з посиланням на експертів.



Жирна риба

Вона має в складі поліненасичені жирні кислоти омега-3. Вони необхідні для здоров'я шкіри голови. Їх нестача призводить до сухості шкіри голови, а волосся виглядає виснаженими. Також риба - відмінне джерело білка.

Зелені овочі

Шпинат, салат, рукола, брокколі і мангольд (листовий буряк) дуже багаті вітамінами А і С, які необхідні організму. Вони допомагають виробляти достатню кількість шкірного сала, яке служить для волосся натуральним кондиціонером.

Молочні продукти

Молоко, ряжанка, кефір, грецький йогурт ‒ відмінні джерела кальцію, найважливішого мінералу для росту і зміцнення волосся. А ще в молочних продуктах міститься сироватка і казеїн ‒ вкрай цінні джерела білка.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.