Який перекус взяти з собою на роботу – залежить від умов в офісі.
При цьому варто враховувати, які продукти і страви довше зберігають свої корисні властивості, пояснила лікарка-гастроентерологиня, дієтологиня, кандидатка медичних наук Ірина Бережна, пише
Главред.
"Якщо є можливість розігрівати, то можна брати з собою практично все, що ви можете їсти вдома. Тут дуже великий набір продуктів, якщо є правильні контейнери. Наприклад, це може бути суп і сендвіч в якості повноцінного перекусу", - пояснилавона.
Найскладніше організувати правильний перекус на роботі, якщо в офісі взагалі немає кухні. Трохи полегшує ситуацію - якщо в офісі є хоча б холодильник. В цьому випадку відмінним перекусом будуть:
- супи-пюре, які можна їсти холодними;
- будь-які смузі (фруктові, овочеві, з йогуртом або сиром);
- будь-яке відварне м'ясо або риба (їх також можна запікати в духовці).
При цьому Бережна підкреслила, що контейнери для перекусів повинні бути призначені виключно для харчових продуктів.
Можна сміливо вибирати як скляні, так і пластикові – але важливо звертати увагу на маркування тари (наприклад, чи можна її використовувати в мікрохвильових печах тощо).
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
1-04-2021, 00:16
0
1 858