Лікарка пояснила, як організувати корисний перекус на роботі

новини / Здоров'я
2 223
0
Лікарка пояснила, як організувати корисний перекус на роботі

Який перекус взяти з собою на роботу – залежить від умов в офісі.

При цьому варто враховувати, які продукти і страви довше зберігають свої корисні властивості, пояснила лікарка-гастроентерологиня, дієтологиня, кандидатка медичних наук Ірина Бережна, пише Главред.



"Якщо є можливість розігрівати, то можна брати з собою практично все, що ви можете їсти вдома. Тут дуже великий набір продуктів, якщо є правильні контейнери. Наприклад, це може бути суп і сендвіч в якості повноцінного перекусу", - пояснилавона.

Найскладніше організувати правильний перекус на роботі, якщо в офісі взагалі немає кухні. Трохи полегшує ситуацію - якщо в офісі є хоча б холодильник. В цьому випадку відмінним перекусом будуть:

- супи-пюре, які можна їсти холодними;

- будь-які смузі (фруктові, овочеві, з йогуртом або сиром);

- будь-яке відварне м'ясо або риба (їх також можна запікати в духовці).

При цьому Бережна підкреслила, що контейнери для перекусів повинні бути призначені виключно для харчових продуктів.

Можна сміливо вибирати як скляні, так і пластикові – але важливо звертати увагу на маркування тари (наприклад, чи можна її використовувати в мікрохвильових печах тощо).

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують